Insinööritieteiden korkeakoulu

Insinööritieteiden korkeakoulusta valmistuneet työelämässä

Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulusta valmistuneet työllistyvät hyvin koulutustaan vastaaviin tehtäviin. Tältä sivulta löydät tietoa valmistuneidemme työllistymisestä sekä urakehityksestä.
Unto Rautio

Uraseurantakysely

5 v uraseurantakysely toteutetaan osana valtakunnallista akateemisten uraseurantaa yhteistyössä Aarresaaren kanssa. Aarresaari on yliopistojen työelämä- ja urapalveluiden verkosto, johon kuuluu 13 suomalaista yliopistoa. Kyselyt toteutetaan yhtenäisellä kyselyllä ja samanaikaisesti. Kyselyjen toteuttamisesta vastaa yliopistojen työelämä- ja urapalveluiden Aarresaari-verkoston uraseurantaryhmä. Tällä sivulla esitetyt tulokset perustuvat tästä kyselystä saatuun dataan.

Valmistuneiden työllistyminen

Insinööritieteiden korkeakoulusta vuonna 2015 valmistuneiden työmarkkinatilanne uraseurantakyselyn tulosten perusteella. Esimerkkejä työnimikkeistä, työnantajia ja työnantajasektori viisi vuotta valmistumisen jälkeen.  

Työnimikkeitä viisi vuotta valmistumisesta

Viisi vuotta sitten valmistuneista suurin osa työllistyy suuriin ja keskisuuriin yrityksiin. Valmistuneita työllistävät myös kunta ja valtio. Yrittäjinä toimii 4% vastaajista

Työnantajia viisi vuotta valmistumisesta

98 % valmistuneista on työelämässä tai toimii yrittäjänä viisi vuotta valmistumisesta.

Ongelmanratkaisutaidot, kyky oppia ja omaksua uutta, itseohjautuvuus sekä analyyttiset ja systemaattiset ajattelun taidot ovat tärkeimmät nykyisessä tehtävässä tarvittavat taidot insinööritieteiden alalla.

Työllistyminen ja palkka
Tärkeimmät työssä tarvittavat taidot

Lisätietoja:
Riikka Heinonen
Asiantuntija, Ura- ja rekrytointipalvelut sekä alumnisuhteet, ADCO
[email protected] 

Katso myös

Researcher at School of Engineering

Insinööritieteiden korkeakoulusta valmistuneet tohtorit työelämässä

Insinööritieteiden korkeakoulusta valmistuneet tohtorit ovat tyytyväisiä tutkintoonsa ja työuraansa. Seuraamme tohtoreiden urakehitystä ja työelämään sijoittumista uraseurantakyselyllä 3 vuotta valmistumisen jälkeen.

Insinööritieteiden korkeakoulu
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu