Opinto-ohjaajille

Sivulta löydät kutsut opojen ja hakijoiden tapahtumiin, ajankohtaista tietoa hakemisesta ja yhteystiedot kampusvierailun tai Aalto-yliopiston esittelyn järjestämistä varten sekä hyödyllistä tietoa opoille.
Opinto-ohjaajille

Aalto-yliopiston hakuinfot oppilaitoksissa

Aalto-yliopiston opiskelijat kiertävät toisen asteen oppilaitoksissa, messuilla ja varuskunnissa kertomassa yliopisto-opiskelusta ja hakemisesta Aaltoon. Ota yhteyttä sähköpostitse Aalto-yliopiston Hakijapalveluihin tai Mikkelin kampukseen hyvissä ajoin ennen toivottua ajankohtaa.

Kampusvierailut Otaniemeen ja Mikkeliin

Tarjoamme oppilasryhmille mahdollisuuden tutustua Aalto-yliopiston kampuksiin Otaniemessä tai Mikkelissä. Kierroksilla tutustutaan yliopiston tiloihin ja saadaan tietoa opinnoista sekä hakemisesta. 

Ilmoitattehan viestissä minkä alan vierailusta olette kiinnostuneita, ryhmän koon ja mahdollisen toiveen vierailun ajankohdasta.

Yhteydenotot:

Otaniemi: [email protected] 

Mikkeli: [email protected] 

Tapahtumia

  • Aalto-yliopiston, Helsingin yliopiston ja Taideyliopiston yhteinen Koe Aalto-kampus! –tapahtuma järjestetään seuraavan kerran 2.10.2019. Katso lisää tapahtuman nettisivuilta lähempänä tapahtumaa: koekampus.fi

  • Högskoledagen järjestetään 31.10.2019. Tapahtumassa ruotsinkielisillä lukio-oppilailla on mahdollisuus vierailla pääkaupunkiseudun yliopistoissa ja korkeakouluissa. 

  • Pääkaupunkiseudun yliopistojen oposeminaari järjestetään Taideyliopistossa 1.11.2019. Seminaarin järjestävät yhteistyössä Aalto-yliopisto, Hanken, Helsingin yliopisto ja Taideyliopisto. Lisätietoja tulee myöhemmin.

Lisätietoja tapahtumista löydät myös Tapahtumat -sivulta

Hyödyllistä tietoa opoille

Aalto-yliopiston verkkosivut

Aalto-yliopiston valinnat kandidaatti- ja maisterikoulutuksiin (3 v + 2 v). 

Hakuohjeet kandidaatti- ja maisterikoulutuksiin

Yhteisvalinnat

Diplomi-insinööri- ja arkkitehtikoulutuksen yhteisvalinta (dia.fi)

Kauppatieteellisen alan yhteisvalinta (kauppatieteet.fi)

Tilaa uutiskirje

Voit tilata opinto-ohjaajille suunnatun uutiskirjeemme alla olevan linkin kautta:

Uutiskirjeen tilauslomake

Uutiskirjeessä saat ajankohtaista tietoa hakemisesta Aalto-yliopistoon ja tiedon yliopiston järjestämistä opinto-ohjaajille ja hakijoille suunnatuista tapahtumista. Uutiskirje ilmestyy noin 3– 5 kertaa vuodessa. Yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tämän uutiskirjeen lähettämiseen.

Tietoa Aalto-yliopiston englanninkielisistä kandidaattiohjelmista:

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu