Base Styles/Icons/Some/Linkedin/Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/Menu/Burger Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/Close/Default Created with Sketch. Base Styles/Icons/lock/open Created with Sketch.

Opinto-ohjaajille

Sivulta löydät kutsut opojen ja hakijoiden tapahtumiin, ajankohtaista tietoa hakemisesta ja yhteystiedot kampusvierailun tai Aalto-yliopiston esittelyn järjestämistä varten sekä hyödyllistä tietoa opoille.
Opinto-ohjaajille

Aalto-yliopiston hakuinfot oppilaitoksissa

Aalto-yliopiston opiskelijat kiertävät toisen asteen oppilaitoksissa, messuilla ja varuskunnissa kertomassa yliopisto-opiskelusta ja hakemisesta Aaltoon. Ota yhteyttä Aalto-yliopistoon täyttämällä esittelyn tilauslomakeAalto Squadilletai sähköpostitseMikkelin kampukseenhyvissä ajoin ennen toivottua ajankohtaa.

Kampusvierailut

Arts 

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa järjestetään kouluryhmille noin tunnin mittaisia opastettuja kierroksia. Oppaina toimivat koulun omat opiskelijat. Kierroksilla ryhmä pääsee tutustumaan korkeakoulun tiloihin ja saa tietoa opinnoista ja hakemisesta. Ilmoitattehan yhteydenotossa ryhmän koon, toiveen päivämäärästä ja kellonajasta sekä oppilaitoksen nimen. Yhteydenotot: [email protected]

Otaniemi, Töölö ja Mikkeli

Oppilasryhmille järjestetään mahdollisuuksiemme mukaan myös vierailuja Aalto-yliopiston tekniikan alan korkeakouluihin Otaniemessä ja kauppakorkeakouluun Otaniemessä, Töölössä tai Mikkelissä. Ilmoitattehan viestissä minkä alan vierailusta olette kiinnostuneita, ryhmän koon ja mahdollisen toiveen vierailun ajankohdasta. Yhteydenotot: hakijapalvelut (Töölö ja Otaniemi) ja [email protected] (Mikkeli).

Tapahtumia

  • Aalto-yliopiston, Helsingin yliopiston ja Taideyliopiston yhteinen Koe kampus! –tapahtumajärjestetään 25.10.2018. Katso lisää tapahtuman nettisivuilta lähempänä tapahtumaa: koekampus.fi

  • Högskoledagen järjestetään 1.11.2018. Tapahtumassa ruotsinkielisillä lukio-oppilailla on mahdollisuus vierailla pääkaupunkiseudun yliopistoissa ja korkeakouluissa. 

  • Pääkaupunkiseudun yliopistojen oposeminaari järjestetään
    Aalto-yliopistossa 2.11.2018. Seminaarin järjestävät yhteistyössä Aalto-yliopisto, Hanken, Helsingin yliopisto ja Taideyliopisto. Ohjelma ja lisätietoja.

Lisätietoja tapahtumista löydät myösTapahtumat -sivulta

Hyödyllistä tietoa opoille

Aalto-yliopiston verkkosivut

Aalto-yliopiston valinnat kandidaatti- ja maisterikoulutuksiin (3 v + 2 v). 

Hakuohjeet kandidaatti- ja maisterikoulutuksiin

Yhteisvalinnat

Diplomi-insinööri- ja arkkitehtikoulutuksen yhteisvalinta (dia.fi)

Kauppatieteellisen alan yhteisvalinta (kauppatieteet.fi)

Tilaa uutiskirje

Voit tilata opinto-ohjaajille suunnatun uutiskirjeemme tämän lomakkeen kautta. Uutiskirjeessä saat ajankohtaista tietoa hakemisesta Aalto-yliopistoon ja tiedon yliopiston järjestämistä opinto-ohjaajille ja hakijoille suunnatuista tapahtumista. Uutiskirje ilmestyy noin 3– 5 kertaa vuodessa. Yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tämän uutiskirjeen lähettämiseen.

Pääkaupunkiseudun yliopistojen oposeminaarin esitykset: