Aalto-yliopiston kesäkoulu

Self-Leadership

Self-leadership on käytännönläheinen itsensä johtamisen kesäkurssi, joka tarjoaa raamit henkilökohtaiseen kasvuun tarjoamalla työkaluja ajanhallintaan ja hyvinvoinnin kehittämiseen, sekä siihen, miten työskennellä fiksummin, ei ankarammin.
students, outside, summer

Opetusajankohta:

-

Hakuaika:

1.2.2023 – 31.5.2023

Toteutustapa:

Kampus

Kesto:

2 viikkoa täysipäiväinen

Kurssin taso:

Kandiopiskelijat

Koulutusala:

Tekniikan ala

Laajuus:

2 opintopistettä

Järjestäjä:

Aalto-yliopisto

Lukuvuosimaksut:

500€ non-degree students, 0€ Aalto students and nominated exchange students

Kamppailetko turhautumisen kanssa tai koetko olevasi jumissa? Se voi johtua monesta syystä: kalenterisi on kukkuroillaan, juokset paikasta toiseen tai tiedät tarvitsevasi muutoksen elämääsi. Et vain tiedä, mistä aloittaa tai sinulta puuttuu rohkeus tehdä tarvitsemasi muutos. Samalla tuntuu, että elämä ajaa ohitsesi. Haluatko saada käyttöösi käytännön työkaluja, ymmärtää turhautumisesi syitä ja oppia keinot päästä eroon siitä? Self-leadership -kurssi antaa sinulle keinot tähän kaikkeen.

Jokaisen ihminen ja hänen tarinansa on ainutlaatuinen. Mikä sopii yhdelle ei aina sovi toiselle. Siksi tällä kurssilla käsitellään kokoelma työkaluja yhden yleisen konseptin sijaan. Siten jokainen opiskelija löytää jotain omiin olosuhteitaan ja tarpeitaan palvelevaa. 

Kandidaattitason Self-Leadership -kurssi on hyvin käytännönläheinen. Opiskelijat saavat keskustella kurssin aiheista ja tehdä niihin liittyviä harjoitteita. Kurssin keskiössä on, että jokainen opiskelija saa itselleen toimivan työkalupakin itsensä kehittämiseen liittyviä harjoitteita, joita he voivat hyödyntää vielä pitkään kurssin päättymisen jälkeenkin, 

Kurssi käsittelee elämän haasteita ja kuinka ratkaista ne: oman tilan arviointi, ajattelutavan joustavuus ja miksi tarvitsemme sitä, tavoitteenasetanta, ajanhallinta, itsemyötätunto, resilienssi, motivaation säilyttäminen, empaattinen johtajuus ja rutiininen muodostaminen pienin askelin.

Aalto-yliopiston kesäkoulun Self-Leadership -kesäkurssi on pohjautuu Aalto-yliopiston Good Life Engine -kurssiin. Se on yksi Aalto Ventures Programin lippulaivakursseista. Good Life Engine luotiin Aalto-yliopiston opiskelijoiden hyvinvoinnin ja itsensä johtamisen tarpeisiin. Kurssille on osallistunut yli 300 opiskelijaa sen alkamisesta vuonna 2019.

Vapauta potentiaalisi ja menesty hektisessä maailmassa Self-Leadership -kesäkurssin avulla

Aalto-yliopiston kesäkoulun Self-Leadership -kurssi antaa opiskelijoille keskeiset taidot luovia ja menestyä muuttuvassa maailmassa.

Lue kurssin opettajan haastattelu
instructor demonstrating an energy exercise for students

Kesäkoulun hakuohjeistus
Helsinki from above

Top 10 things to do in Helsinki during your summer course at Aalto University

Aalto University Summer School suggests 10 things to do in Helsinki during the summer.

News
Students in front of Väre building of Aalto University campus

Aalto-yliopiston kesäkoulu

Aalto-yliopiston kesäkoulu tarjoaa korkealaatuisia akateemisia kesäkursseja ja -ohjelmia Aalto-yliopistossa.

Contact us

Summer School Team

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: