Aalto-yliopiston kesäkoulu

Game Design

Tämä poikkitieteellinen kurssi tuo yhteen pelisuunnittelun taiteelliset ja tekniset puolet. Opiskelijat oppivat erilaisia lähestymistapoja nykyaikaiseen itsenäiseen pelikehitykseen. Kurssilla keskitytään prototyyppaustaitoihin, jotka avittavat ideoiden muovautumista vuorovaikutteisiksi kokemuksiksi.
Three students sitting in a classroom with laptops doing group work while a fourth student is standing and looking at their screens.

Opetusajankohta:

-

Hakuaika:

1.2.2023 – 31.5.2023

Toteutustapa:

Kampus

Kesto:

2 viikkoa osapäiväinen

Kurssin taso:

Kandiopiskelijat

Koulutusala:

Taiteiden ala

Laajuus:

2 opintopistettä

Järjestäjä:

Aalto-yliopisto

Lukuvuosimaksut:

500€ non-degree students, 0€ Aalto students and nominated exchange students

Tämä kurssi on täynnä ja hyväksymme uusia opiskelijoita vain peruutustilanteissa.

Pelien tulevaisuus on kirkkaampi kuin koskaan. Yhä saavutettavammat ja tehokkaat suunnitteluohjelmistot tarjoavat työkalut itseilmaisuun eri taustoista tuleville kehittäjille ja pelaajayleisö kasvaa alati ympäri maailman. Peliteollisuuden kasvaessa yhä inklusiivisemmaksi moninaisten näkökulmien arvostus on korkeammalla kuin koskaan. 

Tämä poikkitieteellinen kurssi tarjoaa kurkistuksen siihen, miten pelisuunnittelua ja -kehitystä opetetaan Aalto-yliopistossa. Pelisuunnittelun taiteelliset ja tekniset puolet tehdään tutuksi opiskelijoille samalla kun he kehittävät omia ideoitaan. Käytännölliset ja teoreettiset perusteet käydään läpi luentosarjassa, joiden niiden tueksi kuullaan näkökulmia peliteollisuudesta ja -tutkimuksesta. Luentojen rinnalla toteutetaan prototyyppaus-workshopeja monipuolisilla pelisuunnittelun työkaluilla.

Kurssi on avoin kenelle tahansa aiheesta kiinnostuneelle opiskelijalle ja aikaisempi kokemus pelisuunnittelusta ei ole vaatimus kurssille osallistumiseen. Kurssilla keskitytään low-code/no-code -työkaluihin ja itsenäiseen työskentelyyn, joten kurssi ei välttämättä sovi erityisen kokeneille pelisuunnittelun osaajille. Tällä kurssilla opit pelien taiteellisesta puolesta ja siitä, miten valjastaa se käyttöösi, jotta voit muuttaa ideasi uniikeiksi ja leikkisiksi prototyypeiksi. 

Kesäkoulun hakuohjeistus
Students in front of Väre building of Aalto University campus

Aalto-yliopiston kesäkoulu

Aalto-yliopiston kesäkoulu tarjoaa korkealaatuisia akateemisia kesäkursseja ja -ohjelmia Aalto-yliopistossa.

Helsinki from above

Top 10 things to do in Helsinki during your summer course at Aalto University

Aalto University Summer School suggests 10 things to do in Helsinki during the summer.

News

Summer School Team

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: