Aalto-yliopiston kesäkoulu

Game Design (elokuu)

Tämä poikkitieteellinen kurssi tuo yhteen pelisuunnittelun taiteelliset ja tekniset puolet. Opiskelijat oppivat erilaisia lähestymistapoja nykyaikaiseen itsenäiseen pelikehitykseen. Kurssilla keskitytään prototyyppaustaitoihin, jotka avittavat ideoiden muovautumista vuorovaikutteisiksi kokemuksiksi.
Male student with a large tattoo on his neck looks at his laptop while making notes in a notebook
Kuva: Petri Anttila

Opetusajankohta:

-

Hakuaika:

1.2.2024 – 26.3.2024

Toteutustapa:

Kampus

Kesto:

2 viikkoa osapäiväinen

Kurssin taso:

Kandiopiskelijat

Koulutusala:

Taiteiden ala

Laajuus:

2 opintopistettä

Järjestäjä:

Aalto-yliopisto

Lukuvuosimaksut:

590€

Game Design (elokuu) on täynnä.
Suuren kysynnän vuoksi Aalto-yliopiston kesäkoulu järjestää Game Design -kurssin myös heinäkuussa. 

-> Hae  Game Design (Heinäkuu) kurssille tästä

Pelien tulevaisuus on kirkkaampi kuin koskaan. Yhä saavutettavammat ja tehokkaat suunnitteluohjelmistot tarjoavat työkalut itseilmaisuun eri taustoista tuleville kehittäjille ja pelaajayleisö kasvaa alati ympäri maailman. Peliteollisuuden kasvaessa yhä inklusiivisemmaksi moninaisten näkökulmien arvostus on korkeammalla kuin koskaan. 

Tätä poikkitieteellistä kurssia voi pitää pikakurssina siihen, millä tavoin pelisuunnittelua voidaan käyttää luovana ja palkitsevana mediana. Tutustut pelisuunnittelun taiteellisiin ja teknisiin puoliin samalla kun he kehittelet omia peliprototyyppejä. Pelisuunnittelun käytännölliset ja teoreettiset perusteet käydään läpi luentosarjassa, joiden tueksi kuullaan näkökulmia peliteollisuudesta ja -tutkimuksesta. Luentojen rinnalla toteutetaan prototyyppaus-workshopeja monipuolisilla pelisuunnittelun työkaluilla.

Kurssi on avoin kenelle tahansa aiheesta kiinnostuneelle opiskelijalle ja aikaisempi kokemus pelisuunnittelusta ei ole vaatimus kurssille osallistumiseen. Kurssilla keskitytään low-code/no-code -työkaluihin ja itsenäiseen työskentelyyn, joten kurssi ei välttämättä sovi erityisen kokeneille pelisuunnittelun osaajille. Tällä kurssilla opit pelien taiteellisesta puolesta ja siitä, miten valjastaa se käyttöösi, jotta voit muuttaa ideasi uniikeiksi ja leikkisiksi prototyypeiksi. 

Älä pelkää esitellä ideoitasi. Jos sinulla on peli-idea, prototyyppaa se. Ja ennen kaikkea pidä hauskaa. Tämä on todella hauska kurssi.

Tabatha, kurssin alumni 2023

Game Design summer school course teacher Edwatd Morell looking straight into the camera. He has light brown hair and brown eyes.

Kurssin opettaja

Edward Morell on väitöskirjatutkija Aalto-yliopiston taiteen ja median laitoksella, jossa hän tutkii kokeellista pelisuunnittelua eri taiteellisten kontekstien kautta. Edward on Aalto Online Learningin Online Hybrid Labin jäsen, ja työskentelee opetuspelien ja niihin liittyvien ympäristöjen tutkimuksen ja kehityksen parissa. Hänen töitään on julkaistu muun muassa Digital Games Research Associationissa ja Foundations of Digital Games Conferencessa.

 Kesäkoulun tiimi

Kesäkoulun tiimi

Students in front of Väre building of Aalto University campus

Aalto-yliopiston kesäkoulu

Aalto-yliopiston kesäkoulu tarjoaa korkealaatuisia akateemisia kesäkursseja ja -ohjelmia Aalto-yliopistossa.

A group of undergradiate summer school students during a welcome event picnic on a summery day at Aalto University campus. The sun is shining and the group of students are sitting in on the grass in a park-like setting.

Kandidaattivaiheen kesäkurssit

Tarjoamme poikkitieteellisiä akateemisia kesäkursseja kandidaattivaiheen opiskelijoille.

Aalto-yliopiston kesäkoulu
Aalto_Yliopisto_ITP_c_Petri_Anttila_MG_2395-Edit_web.jpg

Kesäkoulun kandikurssien hakulomake (ulkoinen linkki)

Hae Aalto-yliopiston kesäkoulun kursseille tällä lomakkeella. Haku tapahtuu englanniksi.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: