Aalto-yliopiston avoin yliopisto

Tenttiohjeet Avoimessa yliopistossa

Tenttien eri järjestäjätahot, ilmoittautuminen, aikataulut, salit, säännöt
Learning Centre kirjahyllyjä

Avoimen yliopiston tentteihin ilmoittaudutaan pääsääntöisesti Aimo-palvelussa. Avoimen yliopiston opiskelijoille suositeltava kirjautuminen on Aimo-tunnuksella ja salasanalla.

Opiskelijalla on oikeus osallistua sen kurssin tentteihin, jolle hän on ilmoittautunut (yleensä 3 tenttiä/järjestettävä kurssi). Kirjatentit ovat maksullisia ja koskevat vain yhtä tenttipäivää. Tenttiajat löytyvät kurssikuvauksesta tai kurssin MyCourses-sivulta. Tenttitulokset tallennetaan WebOodiin, ja joskus ne julkistetaan myös MyCourses-sivulla.

Jos tarvitset erityistukea tenttitilaisuudessa, olethan yhteydessä mieluiten heti kurssin alussa Avoimen yliopiston opiskelijapalveluihin avoin(at)aalto.fi. Lisätietoa henkilökohtaisista opintojärjestelyistä.

Tentit järjestetään joko Avoimen yliopiston tenttipäivinä (Avoimen yliopiston iltakurssit) tai Aalto-yliopiston eri korkeakoulujen/Kielikeskuksen tenttipäivinä (tutkinto-opetuksen kurssit). Joillakin kursseilla tentti voi olla myös Exam -sähköinen tentti, josta saa tarkempaa tietoa kurssilla.

Tenttien järjestäminen poikkeustilanteessa

Avoimen yliopiston iltatentit: Tarvittavat salitentit järjestetään Aalto-yliopiston korona-ohjeistus huomioiden.

Kursseihin kuuluvista etätenteistä, esimerkiksi MyCourses-sivustolla pidettävistä tenteistä, saa tarkemmat ohjeet kurssin opettajalta.

Miten voin tietää mikä taho järjestää kurssini tentin?

  • Kurssikuvauksesta voit tarkistaa kurssin järjestäjän (Opetuksen aika ja paikka - kohta).
  • Aimo-palvelun tentti-ilmoittautumisvalikossa voi myös erottaa Avoimen yliopiston tenttipäivinä järjestettävät tentit päivämäärän mukaan ja nimen perusteella. Tentin nimen alussa on Avoin yo (englanniksi Open Uni).
  • Myös kurssikoodin alussa oleva A-kirjain toimii tunnisteena, jolloin tentti on Avoimen yliopiston toteutus (esim. A21C00200 tai ALC-2001 ovat Avoimen yliopiston koodeja mutta 21C00200 ja LC-2001 ovat tutkinto-opetuksen koodeja).
  • Joillakin kursseilla on käytössä sähköinen EXAM-tenttijärjestelmä ks. lisätietoja alta kohdasta EXAM

Otakaari 1

Opiskelupaikat

Tervetuloa kampukselle!

Aalto-yliopiston avoin yliopisto
New_undergraduates_31082015_photo_by_Aino_Huovio-6316

Tulokset, opintosuoritusotteet ja todistukset

Mistä löydät avoimen yliopiston tenttien ja kurssien lopputulokset. Miten tilaat otteita ja todistuksia avoimen yliopiston opintoihisi liittyen.

Aalto-yliopiston avoin yliopisto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu