Aalto-yliopiston avoin yliopisto

Tenttiohjeet Avoimessa yliopistossa

Tenttien eri järjestäjätahot, ilmoittautuminen, aikataulut, salit, säännöt
Learning Centre kirjahyllyjä

HUOM! Ilmoittautuminen avoimen yliopiston omien kurssien (iltakurssien) tentteihin muuttuu 1.5.2019 kesän 2019 kursseista alkaen. Tarkemmat ohjeet "Tentteihin ilmoittautuminen".

Avoimen yliopiston tentteihin ilmoittaudutaan pääsääntöisesti Aimo-palvelussa. Avoimen yliopiston opiskelijoille suositeltava kirjautuminen on Aimo-tunnuksella ja salasanalla.

Opiskelijalla on oikeus osallistua sen kurssin tentteihin, jolle hän on ilmoittautunut (yleensä 3 tenttiä/järjestettävä kurssi). Kirjatentit ovat maksullisia ja koskevat vain yhtä tenttipäivää. Tenttiajat löytyvät kurssikuvauksesta tai kurssin MyCourses-sivulta. Tenttitulokset tallennetaant WebOodiin, ja joskus ne julkistetaan myös MyCourses-sivulla.

Jos tarvitset erityistukea tenttitilaisuudessa, olethan yhteydessä mieluiten heti kurssin alussa Avoimen yliopiston opiskelijapalveluihin avoin(at)aalto.fi. Lisätietoa henkilökohtaisista opintojärjestelyistä.

Tentit järjestetään joko Avoimen yliopiston tenttipäivinä (Avoimen yliopiston iltakurssit) tai Aalto-yliopiston eri korkeakoulujen/Kielikeskuksen tenttipäivinä (tutkinto-opetuksen kurssit). Joillakin kursseilla tentti voi olla myös Exam -sähköinen tentti, josta saa tarkempaa tietoa kurssilla.

Miten voin tietää mikä taho järjestää kurssini tentin?

  • Kurssikuvauksesta voit tarkistaa kurssin järjestäjän (Opetuksen aika ja paikka - kohta).
  • Aimo-palvelun tentti-ilmoittautumisvalikossa voi myös erottaa Avoimen yliopiston tenttipäivinä järjestettävät tentit päivämäärän mukaan ja nimen perusteella. Tentin nimen alussa on Avoin yo (englanniksi Open Uni).
  • Myös kurssikoodin alussa oleva A-kirjain toimii tunnisteena, jolloin tentti on Avoimen yliopiston toteutus (esim. A21C00200 tai ALC-2001 ovat Avoimen yliopiston koodeja mutta 21C00200 ja LC-2001 ovat tutkinto-opetuksen koodeja).

Otakaari 1

Opiskelupaikat

Tervetuloa kampukselle!

Aalto-yliopiston avoin yliopisto
New_undergraduates_31082015_photo_by_Aino_Huovio-6316

Tulokset, opintosuoritusotteet ja todistukset

Mistä löydät avoimen yliopiston tenttien ja kurssien lopputulokset. Miten tilaat otteita ja todistuksia avoimen yliopiston opintoihisi liittyen.

Aalto-yliopiston avoin yliopisto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu