Aalto-yliopiston avoin yliopisto

Tenttiohjeet avoimessa yliopistossa

Tenttien eri järjestäjätahot, ilmoittautuminen, aikataulut, salit, säännöt
Learning Centre kirjahyllyjä

Avoimen yliopiston kursseilla on kolmentyyppisiä tenttejä: lähitentti kampuksella, EXAM-tentti kampuksella sekä kokonaan verkossa järjestettävä tentti. Tentin muoto sekä tenttiajat ja -paikat löytyvät kurssikuvauksesta. 

Opiskelijalla on oikeus osallistua sen kurssin tentteihin, jolle hän on ilmoittautunut (yleensä 2-3 tenttiä/järjestettävä kurssi). Kirjatentit ovat maksullisia ja koskevat vain yhtä tenttipäivää. Tenttiajat löytyvät kurssikuvauksesta tai kurssin MyCourses-sivuilta. Tenttitulokset tallennetaan Sisuun, ja joskus ne julkistetaan myös MyCourses-sivuilla.

Tentit järjestetään joko avoimen yliopiston tenttipäivinä (avoimen yliopiston iltakurssit) tai Aalto-yliopiston eri korkeakoulujen/Kielikeskuksen tenttipäivinä (tutkinto-opetuksen kurssit). Joillakin kursseilla tentti voi olla myös sähköinen EXAM-tentti tai muulla tavalla järjestettävä etätentti, josta saa tarkempaa tietoa kurssilla.

Avoimen yliopiston tenteille ilmoittaudutaan samalla tavalla kuin avoimen yliopiston kursseille. Jos sinulla on vaikeuksia tentti-ilmoittautumisen tekemisessä, ota yhteyttä [email protected].

Otakaari 1

Opiskelupaikat ja opiskelijan kulkutunniste

Tervetuloa kampukselle! Paikat ja kulkeminen.

Aalto-yliopiston avoin yliopisto
Opiskelija hakee opintosuoritusotetta tietokoneella

Tulokset, opintosuoritusotteet ja todistukset

Katso kuinka löydät avoimen yliopiston tenttien ja kurssien tulokset sekä tilaat otteet ja todistukset avoimen yliopiston opintoihisi liittyen.

Aalto-yliopiston avoin yliopisto
Luentosali TU2

Avoimen yliopiston lähitentit

Avoimen yliopiston tenttisalit sijaitsevat Otaniemen kampuksella, Kandidaattikeskus-rakennuksessa, katuosoite: Otakaari 1, Espoo. Tentistä saa myöhästyä enintään 30 minuuttia. Eli tasan klo 16.30 on myöhäisin aika, jolloin tenttijöitä otetaan sisään saliin. Poistua saa aikaisintaan klo 16.35. Huomioithan, että salitiedot voivat muuttua.

Aalto-yliopiston avoin yliopisto

Avoimen yliopiston yhteystiedot

Ota yhteyttä!

Lue lisää
Kuvaaja Unto Rautio

Seuraa meitä

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: