Aalto-yliopiston avoin yliopisto

Tenttiohjeet avoimessa yliopistossa

Tenttien eri järjestäjätahot, ilmoittautuminen, aikataulut, salit, säännöt
Learning Centre kirjahyllyjä

Avoimen yliopiston tentteihin ilmoittaudutaan Aimo-palvelussa (paitsi tutkinto-opiskelijat kesäkursseilla ilmoittautuvat Sisussa, jos kurssi-ilmoittautuminenkin on tehty Sisussa). Tentteihin tulee ilmoittautua aina samalla käyttäjätunnuksella kuin millä kurssi-ilmoittautuminen on tehty (yleensä Aimo-tunnuksella, ei Aalto-tunnuksella). Avoimen yliopiston opiskelijoille suositellaan Aimon käyttämistä aina Aimo-tunnuksella ja salasanalla. 

Jos sinulla on vaikeuksia tentti-ilmoittautumisen tekemisessä, ota yhteyttä [email protected]

Opiskelijalla on oikeus osallistua sen kurssin tentteihin, jolle hän on ilmoittautunut (yleensä 2-3 tenttiä/järjestettävä kurssi). Kirjatentit ovat maksullisia ja koskevat vain yhtä tenttipäivää. Tenttiajat löytyvät kurssikuvauksesta tai kurssin MyCourses-sivuilta. Tenttitulokset tallennetaan Sisuun, ja joskus ne julkistetaan myös MyCourses-sivuilla.

Jos tarvitset erityistukea tenttitilaisuudessa, olethan yhteydessä mieluiten heti kurssin alussa avoimen yliopiston opiskelijapalveluihin [email protected] Lisätietoa henkilökohtaisista opintojärjestelyistä.

Tentit järjestetään joko avoimen yliopiston tenttipäivinä (avoimen yliopiston iltakurssit) tai Aalto-yliopiston eri korkeakoulujen/Kielikeskuksen tenttipäivinä (tutkinto-opetuksen kurssit). Joillakin kursseilla tentti voi olla myös sähköinen EXAM-tentti, josta saa tarkempaa tietoa kurssilla.

Otakaari 1

Opiskelupaikat ja opiskelijan kulkutunniste

Tervetuloa kampukselle! Paikat ja kulkeminen.

Aalto-yliopiston avoin yliopisto
New_undergraduates_31082015_photo_by_Aino_Huovio-6316

Tulokset, opintosuoritusotteet ja todistukset

Katso kuinka löydät avoimen yliopiston tenttien ja kurssien tulokset sekä tilaat otteet ja todistukset avoimen yliopiston opintoihisi liittyen.

Aalto-yliopiston avoin yliopisto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu