Aalto-yliopiston avoin yliopisto

Tulokset, opintosuoritusotteet ja todistukset

Katso kuinka löydät avoimen yliopiston tenttien ja kurssien tulokset sekä tilaat otteet ja todistukset avoimen yliopiston opintoihisi liittyen.
New_undergraduates_31082015_photo_by_Aino_Huovio-6316

Kurssien ja tenttien lopputulokset löytyvät Sisusta (kirjautuminen Aalto-käyttäjätunnuksella). Opettajilla on tentintarkastusaikaa neljä viikkoa tentistä tai harjoitusten viimeisestä jättöpäivästä. Muista tarkistaa tuloksesi, jos niissä on jotain huomautettavaa. Opettajalta saatujen tulostietojen säilytysaika on rajallinen, mutta opintotietojärjestelmä Sisussa tulos säilyy rajoituksetta.

Huomioithan, että opintojen rekisteröinnissä on kesätauko heinäkuussa. Varauduthan odottamaan tulostesi rekisteröintiä ja todistuksia pidempään.

Opintosuoritusotteet ja muut todistukset

  • Sisusta voit ladata virallisen, Aalto-yliopiston varmentaman sähköisen opintosuoritusotteen todistukseksi avoimen yliopiston opinnoistasi, katso ohjeet täältä. Opintosuoritusotteen lataamiseen tarvitset voimassaolevan Aalto-käyttäjätunnuksen, joten opintosuoritusote kannattaa ladata heti opintojesi päätteeksi ja arvosanojen kirjauduttua Sisuun. Avoimen yliopiston toimisto ei voi ladata sähköisesti varmennettuja otteita opiskelijoilleen, vaan ainoastaan paperisia, postissa toimitettavia. Sähköinen opintosuoritusote on pdf-muotoinen dokumentti, jossa sähköinen allekirjoitus varmentaa otteen alkuperän ja eheyden. Sähköistä opintosuoritusotetta pystyy käyttämään samoissa tilanteissa kuin paperistakin allekirjoitettua ja leimattua opintosuoritusotetta.
  • Mikäli sinulla ei enää ole voimassaolevaa Aalto-käyttäjätunnusta, ota yhteyttä [email protected] Mikäli kyse on Aalto-yliopiston korkeakouluissa suoritetuista tutkintoon liittyvistä opinnoista, voit pyytää otteen sähköpostilla [email protected] Jos tarvitset otteen virallisena (leimattuna ja allekirjoitettuna), ote toimitetaan paperisena postissa. Avoimen yliopiston toimisto ei voi ladata opiskelijoilleen sähköisesti varmennettuja pdf-muotoisia opinto-otteita. Tilaukset käsitellään viikon sisällä.
  • Kun tarvitset todistuksen kurssi-ilmoittautumisista esimerkiksi aikuiskoulutustuen tai työttömyysetuuden hakemiseen, ota yhteyttä suoraan sähköpostilla [email protected] Pyynnöt käsitellään viikon sisällä. Huom. heinäkuussa pyyntöjä ei käsitellä.
  • Kun saat suoritettua sivuainekokonaisuuden, täytä avoimen yliopiston sivuainelomake. Sivuaineen opinnot tarkastetaan siinä korkeakoulussa, jonka aineesta olet tehnyt sivuaineen. Sen jälkeen tehdään Aalto-yliopiston opintosuoritusotteelle erillinen merkintä. Sinulle lähetetään opintosuoritusote, jossa on sekä sivuaine merkittynä että listattuna kaikki muut mahdolliset Aalto-yliopistossa suorittamasi opinnot. Sivuainemerkinnän käsittely kestää 1-2 viikkoa.

Voit tarkistaa opintoihisi liittyviä asioita myös valtakunnallisesta Koski-palvelusta. Palveluun kootaan suomalaisten oppilaitosten rekistereistä kaikki tiedot yksittäisistä opintosuorituksista ja suoritetuista tutkinnoista. Palvelu sisältää myös tiedot opinto-oikeuksista sekä suoritettujen tutkintojen keskeisistä sisällöistä ja osaamisvaatimuksista. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla.

Arkisto

Arkistoidut kurssikuvaukset 2016 -

Avoimen yliopiston opintopolussa julkaistuja kurssikuvauksia vuodesta 2016 lähtien

Aalto-yliopiston avoin yliopisto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu