Aalto-yliopiston avoin yliopisto

Tulokset, opintosuoritusotteet ja todistukset

Mistä löydät avoimen yliopiston tenttien ja kurssien lopputulokset. Miten tilaat otteita ja todistuksia avoimen yliopiston opintoihisi liittyen.
New_undergraduates_31082015_photo_by_Aino_Huovio-6316

Kurssien ja tenttien lopputulokset löytyvät WebOodista (kirjautuminen Aalto-käyttäjätunnuksella). Opettajilla on tentintarkastusaikaa 4 viikkoa tentistä tai harjoitusten viimeisestä jättöpäivästä. Muista tarkistaa tuloksesi, jos niissä on jotain huomautettavaa. Opettajalta saatujen tulostietojen säilytysaika on rajallinen, mutta Oodi-opintorekisterissä tulos säilyy rajoituksetta.

Huomioithan, että opintojen rekisteröinnissä on kesätauko heinäkuussa. Varauduthan odottamaan tulostesi rekisteröintiä ja todistuksia pidempään.

WebOodista voit ladata myös virallisen Aalto-yliopiston varmentaman sähköisen opintosuoritusotteen. Kyseessä on pdf-muotoinen dokumentti, jossa sähköinen allekirjoitus varmentaa otteen alkuperän ja eheyden. Sähköistä opintosuoritusotetta pystyy käyttämään samoissa tilanteissa missä paperistakin allekirjoitettua ja leimattua opintosuoritusotetta.

  • Mikäli sinulla ei enää ole Aalto-käyttäjätunnusta, avoimen yliopiston opintoja koskevan opintosuoritusotteen voi pyytää myös täyttämällä Avoimen yliopiston tilauslomakkeen. Tilaukset käsitellään viikon sisällä. Mikäli kyse on Aalto-yliopiston korkeakouluissa suoritetuista tutkintoon liittyvistä opinnoista, voit pyytää otteen sähköpostilla [email protected]
  • Kun tarvitset todistuksen kurssi-ilmoittautumisista esimerkiksi aikuiskoulutustuen tai työttömyysetuuden hakemiseen, ota yhteyttä suoraan sähköpostilla [email protected]. Pyynnöt käsitellään viikon sisällä. Huom. heinäkuussa pyyntöjä ei käsitellä.
  • kun saat suoritettua sivuainekokonaisuuden, täytä avoimen yliopiston sivuainelomake. Sivuaineen opinnot tarkastetaan siinä korkeakoulussa, jonka aineesta olet tehnyt sivuaineen. Sen jälkeen tehdään Aalto-yliopiston opintosuoritusotteelle erillinen merkintä. Sinulle lähetetään opintosuoritusote, jossa on sekä sivuaine merkittynä että listattuna kaikki muut mahdolliset Aalto-yliopistossa suorittamasi opinnot. Sivuainemerkinnän käsittely kestää 1-2 viikkoa.

Voit tarkistaa opintoihisi liittyviä asioita myös valtakunnallisesta Koski-palvelusta. Palveluun kootaan suomalaisten oppilaitosten rekistereistä kaikki tiedot yksittäisistä opintosuorituksista ja suoritetuista tutkinnoista. Palvelu sisältää myös tiedot opinto-oikeuksista sekä suoritettujen tutkintojen keskeisistä sisällöistä ja osaamisvaatimuksista. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla.

Arkisto

Arkistoidut kurssikuvaukset 2016 -

Avoimen yliopiston opintopolussa julkaistuja kurssikuvauksia vuodesta 2016 lähtien

Aalto-yliopiston avoin yliopisto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu