Stödfonden för teknik vid Aalto-universitetet

Stödfonden för teknik vid Aalto-universitetet

Stödfonden stödjer vetenskaplig forskning och undervisning inom tekniska högskolan (CHEM, ELEC, ENG, SCI). Stödfonden delar kontinuerligt ut stipendier för magister- och doktorsavhandlingar med hjälp av donationer.

Aalto University / Department of Energy Technology / photographer: Adolfo Vera

Läs mer om stödfonden på engelska/finska.

Kontaktinformation

Stödfonden för teknik vid Aalto-universitetet, c/o Annakaija Halonen, Otsvängen 1, Rum Y188a, 02150 Esbo, [email protected] tel. +358 50 400 9988

Stödfondens blanketter

Modeller för stipendieblanketter och gåvobrev för stödfonden för teknik vid Aalto-universitetet finns nedan. Företag kan direkt använda sig av modellen genom att skriva ut den och skicka den ifylld till stödfonden.

Läs mer

Stipendier ur stödfondens eget kapital

Stipendier för forskarstudier och postdoktorala studier beviljas ur stödfondens eget kapital en gång om året, i allmänhet på våren. En förutsättning för forskarstipendier är att examen kommer att avläggas vid Aalto-universitetet.

Läs mer
Aalto University / School of Engineering / Mechatronics

Privata donationer till Aalto-universitetets stödfond för teknik

Personliga testamenten, gåvor och donationer välkomnas också och givaren kan öronmärka sina bidrag.

Mera information om stödfonden för teknik vid Aalto-universitetet

Stödfonden för teknik vid Aalto-universitetet är en stiftelse som grundats av den finländska industrin 1979. Syftet är att främja den teknisk-vetenskapliga forskningen och undervisningen vid Aalto-universitetet. Fonden delar kontinuerligt ut stipendier för lärdomsprov. En gång om året delar fonden dessutom ut forskningsstipendier ur avkastningen på fondkapitalet.

Foundation for Aalto University Science and Technology
  • Publicerat:
  • Uppdaterad: