Nyheter

Ansökningstiden för Aalto-universitetets magisterprogram är 15.12.2016–25.1.2017

Aalto-universitetet erbjuder magisterprogram på toppnivå inom det ekonomiska, konstnärliga och tekniska utbildningsområdet.
Irena Bakić, alumn, Högskolan för kemiteknik. Foto: Aalto-universitetet/Aki-Pekka Sinikoski

Ansökningstiden för Aalto-universitetets magisterprogram börjar på torsdagen 15.12.2016. År 2017 kan de sökande välja mellan 77 ansökningsalternativ på utbildningsområdena inom ekonomi, konst och teknik. Majoriteten av ansökningsalternativen erbjuds på engelska. Ansökningstiden utgår 25.1.2017 kl. 15.00. Bekanta dig med ansökningsalternativen och ansökningsprocessen på Studies-sidorna. (aalto.fi/studies)

Mer information om ansökan på Ansökning till magisterutbildning samt [email protected]

I Finland har läsårsavgifter tagits i bruk för studerande som inte är medborgare i länder som är EU- eller EES-medlemmar eller i Schweiz. Läsårsavgifterna gäller studerande som söker till engelskspråkig kandidat- eller magisterutbildning som börjar på hösten 2017 eller senare. Läsårsavgiften är 15 000 euro för de engelskspråkiga utbildningsprogram som leder till magisterexamen. Aalto-universitetet inför ett stipendiesystem för att stödja studerande som deltar i avgiftsbelagda utbildningar som leder till examen. Ytterligare information finns på webbsidan Läsårsavgifter och stipendier.

Ansökningstiderna och antagningskriterierna för internationella program som leder till en gemensam examen skiljer sig från antagningsförfarandet för de övriga magisterprogrammen vid Aalto-universitetet. Ytterligare information om ansökan till dubbelexamensprogram finns på webbsidan Internationella program som leder till en gemensam examen.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Relaterade nyheter

Opiskelija Otaniemen kampuksella talvimaisemassa.
Studier Publicerat:
Learning Centre graphics
Vetenskap & konst, Studier, Universitetet Publicerat:

Den nya söktjänsten Aalto-Primo har tagits i bruk

Aalto-Finna har utbytts till vår nya söktjänst Aalto-Primo.
Opiskelija Niina Tapanainen talvella Otaniemessä.
Studier Publicerat:

Studeranden Niina Tapanainen: jag studerar teknik eftersom jag vill förbättra människors liv

På kandidatstadiet valde Nina informationsteknologi som huvudämne. Hon uppmuntrar till att fördomsfritt kombinera teknik också med humanistiska ämnen.
Opiskelija Zachary Burda Dipolin edessä talvella Otaniemessä.
Studier Publicerat:

Studeranden Zachary Burda vill utveckla robotar som underlättar vår vardag

Zachary som studerar med automation som huvudämne blev i gymnasiet fascinerad av Aaltos tidsenlighet och den företagaranda som rådde där.