Nyheter

Ansökningstiden för Aalto-universitetets magisterprogram är 15.12.2016–25.1.2017

Aalto-universitetet erbjuder magisterprogram på toppnivå inom det ekonomiska, konstnärliga och tekniska utbildningsområdet.
Irena Bakić, alumn, Högskolan för kemiteknik. Foto: Aalto-universitetet/Aki-Pekka Sinikoski

Ansökningstiden för Aalto-universitetets magisterprogram börjar på torsdagen 15.12.2016. År 2017 kan de sökande välja mellan 77 ansökningsalternativ på utbildningsområdena inom ekonomi, konst och teknik. Majoriteten av ansökningsalternativen erbjuds på engelska. Ansökningstiden utgår 25.1.2017 kl. 15.00. Bekanta dig med ansökningsalternativen och ansökningsprocessen på Studies-sidorna. (aalto.fi/studies)

Mer information om ansökan på Ansökning till magisterutbildning samt [email protected]

I Finland har läsårsavgifter tagits i bruk för studerande som inte är medborgare i länder som är EU- eller EES-medlemmar eller i Schweiz. Läsårsavgifterna gäller studerande som söker till engelskspråkig kandidat- eller magisterutbildning som börjar på hösten 2017 eller senare. Läsårsavgiften är 15 000 euro för de engelskspråkiga utbildningsprogram som leder till magisterexamen. Aalto-universitetet inför ett stipendiesystem för att stödja studerande som deltar i avgiftsbelagda utbildningar som leder till examen. Ytterligare information finns på webbsidan Läsårsavgifter och stipendier.

Ansökningstiderna och antagningskriterierna för internationella program som leder till en gemensam examen skiljer sig från antagningsförfarandet för de övriga magisterprogrammen vid Aalto-universitetet. Ytterligare information om ansökan till dubbelexamensprogram finns på webbsidan Internationella program som leder till en gemensam examen.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Relaterade nyheter

Four happy students in Aalto BIZ. Photo: Unto Rautio / Aalto University
Studier Publicerat:

Utexaminerade från Handelshögskolan anser att deras examen värdesätts av arbetsgivaren

Karriäruppföljningsenkäter ger värdefull information som bidrar till att förbättra undervisningen.
Laboratoriotarvike.
Studier, Universitetet Publicerat:

Coronafall och exponeringar vid Aalto-universitetet

Kom ihåg att ladda ner Coronablinkern till din telefon.
close-up shot of a printed circuit board
Vetenskap & konst, Studier Publicerat:

Stipendier för studier, forskning och för projekt främjande kvinnors tekniska studier utlyses

Studerandeservice vid Högskolan för elektroteknik utlyser stipendier ur den sammanlagda studiefonden, Kansallis-Osake-Pankki fonden och Marja-Terttu Tanttinens fond.
Antalet kurser enligt SDG-innehåll i hela Aalto-universitetets undervisningsutbud.
Studier Publicerat:

Information om globala mål för hållbar utveckling har lagts till i kursbeskrivningarna

Aalto-universitetets undervisningsutbud har analyserats med avseende på de globala målen för hållbar utveckling. I fortsättningen innehåller kursbeskrivningarna information om vilka globala mål för hållbar utveckling som ingår i kursinnehållet.