Nyheter

Ansökningstiden för Aalto-universitetets magisterprogram är 15.12.2016–25.1.2017

Aalto-universitetet erbjuder magisterprogram på toppnivå inom det ekonomiska, konstnärliga och tekniska utbildningsområdet.
Irena Bakić, alumn, Högskolan för kemiteknik. Foto: Aalto-universitetet/Aki-Pekka Sinikoski

Ansökningstiden för Aalto-universitetets magisterprogram börjar på torsdagen 15.12.2016. År 2017 kan de sökande välja mellan 77 ansökningsalternativ på utbildningsområdena inom ekonomi, konst och teknik. Majoriteten av ansökningsalternativen erbjuds på engelska. Ansökningstiden utgår 25.1.2017 kl. 15.00. Bekanta dig med ansökningsalternativen och ansökningsprocessen på Studies-sidorna. (aalto.fi/studies)

Mer information om ansökan på Ansökning till magisterutbildning samt [email protected]

I Finland har läsårsavgifter tagits i bruk för studerande som inte är medborgare i länder som är EU- eller EES-medlemmar eller i Schweiz. Läsårsavgifterna gäller studerande som söker till engelskspråkig kandidat- eller magisterutbildning som börjar på hösten 2017 eller senare. Läsårsavgiften är 15 000 euro för de engelskspråkiga utbildningsprogram som leder till magisterexamen. Aalto-universitetet inför ett stipendiesystem för att stödja studerande som deltar i avgiftsbelagda utbildningar som leder till examen. Ytterligare information finns på webbsidan Läsårsavgifter och stipendier.

Ansökningstiderna och antagningskriterierna för internationella program som leder till en gemensam examen skiljer sig från antagningsförfarandet för de övriga magisterprogrammen vid Aalto-universitetet. Ytterligare information om ansökan till dubbelexamensprogram finns på webbsidan Internationella program som leder till en gemensam examen.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Läs fler nyheter

Kolme opiskelijaa istumassa ryhmätyötilassa.
Studier Publicerat:

Över 12000 sökande till Aalto-universitetet i den andra gemensamma ansökan

Intresset för programmen vid Aalto-universitetet är fortsättningsvis starkt.
Kaksi henkilöä opiskelemassa.
Studier Publicerat:

1331 nya studerande antogs till magisterprogrammen

Ansökningar kom från 111 olika länder.
MDF-levyn pintaa lähikuvassa
Studier Publicerat:

Universiteten ordnar urvalsproven med noggranna säkerhetsarrangemang

Största delen av proven hålls i maj-juni. Sättet att genomföra proven ändras endast om myndighetsföreskrifterna kräver det.
Bioinformaatioteknologian opiskelija Silva Robbins teekkarilakissa. Kuva: Markus Toivonen
Studier Publicerat:

Studeranden Silva Robbins: Läkare är inte det enda alternativet för den som är intresserad av medicin

Silva som studerar bioinformationsteknologi deltar aktivt i studentlivet. Hon tycker Otnäs campus är unikt eftersom det är en smältdegel för olika områden och deras studentkulturer.