Nyheter

Ansökningstiden för Aalto-universitetets magisterprogram är 15.12.2016–25.1.2017

Aalto-universitetet erbjuder magisterprogram på toppnivå inom det ekonomiska, konstnärliga och tekniska utbildningsområdet.
Irena Bakić, alumn, Högskolan för kemiteknik. Foto: Aalto-universitetet/Aki-Pekka Sinikoski

Ansökningstiden för Aalto-universitetets magisterprogram börjar på torsdagen 15.12.2016. År 2017 kan de sökande välja mellan 77 ansökningsalternativ på utbildningsområdena inom ekonomi, konst och teknik. Majoriteten av ansökningsalternativen erbjuds på engelska. Ansökningstiden utgår 25.1.2017 kl. 15.00. Bekanta dig med ansökningsalternativen och ansökningsprocessen på Studies-sidorna. (aalto.fi/studies)

Mer information om ansökan på Ansökning till magisterutbildning samt [email protected]

I Finland har läsårsavgifter tagits i bruk för studerande som inte är medborgare i länder som är EU- eller EES-medlemmar eller i Schweiz. Läsårsavgifterna gäller studerande som söker till engelskspråkig kandidat- eller magisterutbildning som börjar på hösten 2017 eller senare. Läsårsavgiften är 15 000 euro för de engelskspråkiga utbildningsprogram som leder till magisterexamen. Aalto-universitetet inför ett stipendiesystem för att stödja studerande som deltar i avgiftsbelagda utbildningar som leder till examen. Ytterligare information finns på webbsidan Läsårsavgifter och stipendier.

Ansökningstiderna och antagningskriterierna för internationella program som leder till en gemensam examen skiljer sig från antagningsförfarandet för de övriga magisterprogrammen vid Aalto-universitetet. Ytterligare information om ansökan till dubbelexamensprogram finns på webbsidan Internationella program som leder till en gemensam examen.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:

Läs fler nyheter

Kolme opiskelijaa
Studier Publicerat:

Podcast tar sig an elektroteknologernas vardag

I podcasten diskuterar elektroteknikstudenterna sina studier och teknologlivet vid Aalto-universitetet. Första avsnittet är ute nu!
Studier Publicerat:

Öva koncentration med MyCourses självstudiekurs

Med självstudiematerialet lär du dig hur du kan tränä din koncentration och skapa en miljö som stöder fokusering när man studerar. Materialet finns på finska och engelska.
Picture of the themes of this course
Studier Publicerat:

Mind & Study: skaffa kunskaper för välmående på en nätkurs med 3sp

Studiepsykologerna i Aalto har kombinerat sina kunskaper och erfarenheter och skapat en nätkurs som hanterar mångsidiga teman inom välmående.
Three students eating a snack and discussing over a computer on a rooftop terrace.
Studier Publicerat:

Lär dig språk och interkulturell kompetens online med Unite! Ansök nu till kurser våren 2024

Unite! kurser är öppna for alla studenter vid Aalto-universitetet.