Uutiset

Hakuaika Aalto-yliopiston maisteriohjelmiin 15.12.2016–25.1.2017

Aalto-yliopiston kauppatieteellisen, taiteiden ja tekniikan alan maisteriohjelmat tarjoavat hyvät lähtökohdat huippu-uralle.
Irena Bakić, Kemian tekniikan korkeakoulun alumni. Kuva: Aalto-yliopisto/Aki-Pekka Sinikoski

Hakuaika Aalto-yliopiston maisteriohjelmiin alkaa torstaina 15.12.2016. Vuonna 2017 tarjolla on 77 hakukohdetta kauppatieteen, taiteen ja tekniikan aloilla. Valtaosa maisterihaun hakukohteista on englanninkielisiä. Hakuaika päättyy 25.1.2017 kello 15.00. Hakukohteista ja hakemisesta voi lukea lisää Studies-sivuilla. (aalto.fi/studies)

Lisätietoa hakemisesta sekä [email protected].

Suomessa on otettu käyttöön lukuvuosimaksut muille kuin Euroopan unionin (EU) tai Euroopan talousalueen (ETA) jäsenmaiden tai Sveitsin kansalaisille. Lukuvuosimaksut koskevat opiskelijoita, jotka aloittavat englanninkieliset opinnot kandidaatti- ja maisterikoulutuksissa syksystä 2017 alkaen. Aalto-yliopiston englanninkielisissä maisteritutkintoon johtavissa ohjelmissa lukuvuosimaksu on 15 000 euroa lukuvuodessa. Aalto-yliopistolla on apurahaohjelma maksuvelvollisten opiskelijoiden tukemiseksi. Lisätietoa löytyy verkkosivulta Lukuvuosimaksut ja apurahat.

Kansainvälisissä yhteistyöohjelmissa on erilliset hakuajat ja hakumenettelyt. Lisätietoa kansainvälisiin yhteistyöohjelmiin hakemisesta löytyy verkkosivulta Kansainväliset yhteistutkinto-ohjelmat.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lisää tästä aiheesta

Painted trees at Kipsari glass wall
Kampus, Tutkimus ja taide, Opinnot Julkaistu:

Takeout-lainaamoiden joulutauko

Lainaamot ovat kiinni 19.12.2020 - 10.01.2021.
Aalto University / students at Aalto University / Unto Rautio
Opinnot Julkaistu:

Kandi- ja maisteriopiskelijat maksavat kevään terveydenhoitomaksun Kelalle

1.1.2021 alkaen YTHS:n maksu ei sisälly lukukausi-ilmoittautumisen yhteydessä maksettavaan ylioppilaskunnan jäsenmaksuun. Terveydenhoitomaksu tulee maksaa Kelalle 31.1.2021 mennessä.
FITechin opintoja voi ottaa maksutta kahdeksasta yliopistosta, yhden luukun periaatteella
Opinnot Julkaistu:

Avoimen yliopiston maksuehtoja päivitetty

Olemme päivittäneet ilmoittautumisen perumiseen liittyviä maksuehtojamme.
drone kampuksella
Opinnot Julkaistu:

Millaista on opiskella Insinööritieteiden korkeakoulun kandidaattiohjelmassa?

Insinööritieteiden korkeakoulussa haetaan ratkaisuja, jotka vaikuttavat tulevaisuuteemme. Valitsemalla opiskelun koulussamme voit olla vuorostasi kehittämässä uusia ratkaisuja tai parantamassa nyt käytössä olevaa tekniikkaa.