Seremoniaviikko

Graduation Party 2023

Aalto-yliopisto järjestää perinteisen seremoniaviikon asiaankuuluvine tapahtumineen aina viikko ennen juhannusta. Tänä vuonna Graduation Party on seremoniaviikon keskiviikkona 14. kesäkuuta 2023. Kaikki kandidaatit, maisterit ja lisensiaatit, jotka ovat valmistuneet 1.5.2022–30.4.2023 välillä, saavat kutsun juhlaan. Tällä sivulla saat myös tietoa juhlan ohjelmasta sekä tarpeen tullen mahdollisista turvaohjeista.
Graduation Party 2018
Tärkeä tavoite saavutettu

Alvar Aallon puistossa Aalto-yliopiston kampuksella juhlistetaan Graduation Partyssa yliopistosta valmistuneita kandidaatteja, maistereita, diplomi-insinöörejä sekä lisensiaatteja - lämpimät onnittelut kaikille ja tervetuloa juhlimaan!

Osana 2023 Seremoniaviikkoa Aalto-yliopisto onnittelee 1.5.2022–30.4.2023 välisenä aikana kaikista kuudesta korkeakoulusta valmistuneita. 

Korkeakouluilla on valmistuneille ensin oma todistustenjakojuhlansa, jonka jälkeen valmistuneet kokoontuvat vieraidensa kanssa kampuksen keskeiselle aukiolle. Graduation Partyssa nautitaan juhlaeväistä ja tanssitaan. 

Tohtoreita juhlistamme erikseen perinteisin menoin tohtoripromootiossa.

Tilaisuudessa valokuvataan Aalto-yliopiston viestintä- ja markkinointi-tarkoituksiin.
Jos et halua esiintyä kuvissa, ilmoitathan siitä kuvaajalle tilaisuuden aikana.

Graduation Pin, designed by Inni Pärnänen
Valmistujaispinssi

Monesti palkittu muotoilija Inni Pärnänen suunnitteli 2018 Graduation Partya varten valmistujaispinssin kiinnitettäväksi takinkaulukseen, hihansuuhun tai puseron kaula-aukkoon. Neulan keskellä on Juha Markulan suunnittelema sinetti. Sinetti on tieteellisen ja taiteellisen toiminnan laatuleimana, jonka käyttö rajoittuu virallisiin todistuksiin sekä akateemisiin perinteisiin. Molemmat suunnittelijat ovat Aallon alumneja.

Ohjelma, Alvar Aallon puisto

 
17–18 Aukiolle saapuminen korkeakoulujen valmistujaisjuhlista
17–20 Ruokaa ja juomaa tarjolla
18

Provostin onnittelupuhe ja yhteinen malja, pinssin kiinnitysseremonia ja alumnipuheenvuoro. 

Musiikkia ja tanssia

20.30 Juhlat päättyvät

Ohjelmanmuutokset mahdollisia.

Management team band A TOP
A!Top aloitti bileet
Rehtori Ilkka Niemelä onnittelee valmistuneita
Rehtori Ilkka Niemelä onnittelee valmistuneita

Aalto-yliopistossa järjestetään vuosittain seremoniaviikko juhannusviikkoa edeltävällä viikolla. Graduation Party järjestettiin ensimmäisen kerran kesäkuussa 2018 osana niin ikään ensimmäistä seremoniaviikkoa (Ceremony Week). Kesäkuun 13. päivänä pidettyyn juhlaan osallistui yhteensä noin 1200 uutta yliopiston alumnia perheenjäsentensä ja läheistensä kanssa. Juhlavieraat saivat tullessaan ruokaisat Grad Wrap -rullat ja virvokkeita sekä halutessaan piccolo-pullon kuohuvaa. Lisäksi valmistuneet saivat onnittelukortin ja valmistujaispinssin sisältävän Aalto-kangaskassin. Pinssiseremonian ja onnitteluiden jälkeen ohjelma jatkui A!Top- ja Boston Promenade -settien tahdittamin tanssein kauniissa kesäillassa.

Ilmoittaudu Graduation Partyyn 4.6.2023 mennessä

Seuraava Graduation Party järjestetään 14. kesäkuuta 2023 Aalto-yliopiston kampuksella. 

1.5.2022–30.4.2023 välisenä aikana valmistuneille lähetetään ilmoittautumiskutsut sähköpostilla.

Kysymyksiä voi lähettää sähköpostiin [email protected].

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: