Seremoniaviikko

Graduation Party 2022

Muutaman vuoden tauon jälkeen Aalto-yliopisto jälleen järjestää perinteisen seremoniaviikon asiaankuuluvine tapahtumineen. Graduation Party on seremoniaviikon keskiviikkona 15. kesäkuuta 2022. Jos olet valmistunut 1.8.2019-30.4.2022 välisenä aikana, katso ohjeet ilmoittautumiseen tämän sivun alareunasta. Tällä sivulla saat myös tietoa juhlan ohjelmasta sekä tarpeen tullen mahdollisista turvaohjeista.
Graduation Party 2018
Tärkeä tavoite saavutettu

Alvar Aallon puistossa Aalto-yliopiston kampuksella juhlistetaan Graduation Partyssa yliopistosta valmistuneita kandidaatteja, maistereita, diplomi-insinöörejä sekä lisensiaatteja - lämpimät onnittelut kaikille ja tervetuloa juhlimaan!

Osana 2022 Seremoniaviikkoa Aalto-yliopisto onnittelee 1.5.2019-30.4.2022 välisenä aikana kaikista kuudesta korkeakoulusta valmistuneita. Riippuen valmistumisajankohdasta ilmoittautumiselle on erilaiset ohjeet. Ilmoittautumista varten mene tämän sivun alalaitaan.

Jokaisella korkeakoululla on tänä vuonna valmistuneille ensin oma valmistujaisjuhlansa, jonka jälkeen valmistuneet kokoontuvat vieraidensa kanssa kampuksen keskeiselle aukiolle. Graduation Partyssa nautitaan juhlaeväistä ja tanssitaan. Tänä vuonna valmistuneet saavat myös erityiset valmistujaisneulat.

Tohtoreita juhlistamme erikseen perinteisin menoin tohtoripromootiossa.

Graduation Pin, designed by Inni Pärnänen
Valmistujaispinssi

Monesti palkittu muotoilija Inni Pärnänen suunnitteli 2018 Graduation Partya varten valmistujaispinssin kiinnitettäväksi takinkaulukseen, hihansuuhun tai puseron kaula-aukkoon. Neulan keskellä on Juha Markulan suunnittelema sinetti. Sinetti on tieteellisen ja taiteellisen toiminnan laatuleimana, jonka käyttö rajoittuu virallisiin todistuksiin sekä akateemisiin perinteisiin. Molemmat suunnittelijat ovat Aallon alumneja.

Ohjelma, Alvar Aallon puisto

 

17 - 18

Aukiolle saapuminen korkeakoulujen valmistujaisjuhlista

17 - 20

Ruokatarjoilu sisääntuloreiteillä

18.00 Onnittelupuhe ja yhteinen malja, pinssin kiinnitysseremonia ja alumnipuheenvuoro, jonka jälkeen musiikkia ja tanssia
20.30 Juhlat päättyvät

Ohjelman muutokset mahdollisia.

Management team band A TOP
A!Top aloitti bileet

Graduation Party järjestettiin ensimmäistä kertaa kesäkuussa 2018 osana niin ikään ensimmäistä seremoniaviikkoa (Ceremony Week). Kesäkuun 13. päivänä pidettyyn juhlaan osallistui yhteensä noin 1200 uutta yliopiston alumnia perheenjäsentensä ja läheistensä kanssa. Juhlavieraat saivat tullessaan ruokaisat Grad Wrap -rullat ja virvokkeita sekä halutessaan piccolo-pullon kuohuvaa. Lisäksi valmistuneet saivat onnittelukortin ja valmistujaispinssin sisältävän Aalto-kangaskassin. Pinssiseremonian ja onnitteluiden jälkeen ohjelma jatkui A!Top- ja Boston Promenade -settien tahdittamin tanssein kauniissa kesäillassa.

Ilmoittautuminen Graduation Partyyn 5.6.2022 mennessä

Seuraava Graduation Party järjestetään 15. kesäkuuta 2022 Aalto-yliopiston kampuksella. Tämän lukuvuoden 1.8.2021-30.4.2022 välisenä aikana valmistuneille lähetetään ilmoittautumiskutsut sähköpostilla, jossa on oma ilmoittautumislinkki.

Koronapandemian emme pystyneet järjestämään juhlaa 2020 ja 2021. Jos valmistuit 1.5.2019-31.7.2021 välillä, sinulle on jo postitettu valmistujaispinssi. Muistathan ottaa mukaan pinssisi!

Tilaisuudessa valokuvataan Aalto-yliopiston viestintä- ja markkinointi-tarkoituksiin.
Jos et halua esiintyä kuvissa, ilmoitathan siitä kuvaajalle tilaisuuden aikana.

Kysymyksiä voi lähettää sähköpostiin [email protected].

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu