Seremoniaviikko

SIIRRETTY: Graduation Party 2021

Koronapandemian takia Aalto-yliopisto on päättänyt siirtää kesäkuulle suunnitellun seremoniaviikon ja Graduation Partyn. Pahoittelemme tilannetta. Seuraava seremoniaviikko järjestetään kesäkuussa 2022.

Tiedotamme kesän 2022 juhlaan ilmoittautumisesta tällä verkkosivulla lähempänä tapahtumaa.
Graduation Party 2018

Alvarinaukiolla, Aalto-yliopiston kampuksella Espoon Otaniemessä, juhlistetaan kaikkia 2019 Graduation Partyn aikana yliopistosta valmistuneita kandidaatteja, maistereita, diplomi-insinöörejä sekä lisensiaatteja - lämpimät onnittelut kaikille ja tervetuloa juhlimaan!

Osana vuosittaista seremoniaviikkoa Aalto-yliopisto juhlistaa lukuvuoden aikana valmistuneita kandidaatteja, maistereita, diplomi-insinöörejä sekä lisensiaatteja kaikista kuudesta korkeakoulusta. Jokaisella korkeakoululla on oma valmistujaisjuhlansa, jonka jälkeen valmistuneet perheidensä kanssa kokoontuvat Alvarin aukiolle. Graduation Partyssa nautitaan ruuasta ja juomasta ja tanssitaan. Valmistuneet saavat myös erityiset valmistujaisneulat.

Tohtoreita juhlimme erikseen perinteisin menoin tohtoripromootiossa.

Graduation Pin, designed by Inni Pärnänen

Monesti palkittu muotoilija Inni Pärnänen suunnitteli 2018 Graduation Partya varten valmistujaispinssin kiinnitettäväksi takinkaulukseen, hihansuuhun tai puseron kaula-aukkoon. Neulan keskellä on Juha Markulan suunnittelema sinetti. Sinetti on tieteellisen ja taiteellisen toiminnan laatuleimana, jonka käyttö rajoittuu virallisiin todistuksiin sekä akateemisiin perinteisiin. Molemmat suunnittelijat ovat Aallon alumneja.

 Ohjelma, Alvarinaukio

 

17 - 18

Alvarin aukiolle saapuminen korkeakoulujen valmistujaisjuhlasta

17 - 20

Ruokatarjoilu sisääntuloreiteillä

17.30

Juontajat kertovat illan ohjelman ja käytännön ohjeita

18.00

Rehtorin onnittelut ja yhteinen malja, pinssin kiinnitysseremonia

Alumnit onnittelevat

Ohjelman muutokset mahdollisia.

Management team band A TOP
A Top aloittaa bileet

Graduation Party järjestettiin ensimmäistä kertaa kesäkuussa 2018 osana niin ikään ensimmäinstä seremoniaviikkoa (Ceremony Week). Kesäkuun 13. päivänä pidettyyn juhlaan osallistui yhteensä noin 1200 uutta yliopiston alumnia perheenjäsentensä ja läheistensä kanssa. Juhlavieraat saivat tullessaan ruokaisat Grad Wrap -rullat ja virvokkeita sekä halutessaan piccolo-pullon kuohuvaa. Lisäksi valmistuneet saivat onnittelukortin ja valmistujaispinssin sisältävän Aalto-kangaskassin. Pinssiseremonian ja onnitteluiden jälkeen ohjelma jatkui A Top- ja Boston Promenade -settien tahdittamin tanssein kauniissa kesäillassa.

Ilmoittaudu Graduation Partyyn

Seuraava Graduation Party Aalto-yliopistossa järjestetään kesäkuussa 2022. Ilmoittautumisesta kerrotaan tällä verkkosivulla. Kysymyksiä voi lähettää sähköpostiin [email protected].

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu