Forskning och konst

Utställningsutrymmen vid Harald Herlin-lärcentret

Harald Herlin-lärcentrets utställningsutrymmen Lobby, Foyer och Tori bjuder på utställningar, workshoppar, seminarier och framträdanden.
Aalto_Learning_Centre_Gallery_photo_Jenni_Holma

Om galleriutrymmena

Lobby
Lobby är det första utrymmet du kommer till när du stiger in i lärcentret. Interiören är ett arv av Alvar Aalto, men utrymmet har renoverats och anpassats till en utställningsplats.

Tori
På finska betyder Tori ett torg, en mötesplats eller en öppen plats. Tori hyser ett lärcentrum, Visual Resources Centre, ett café och en nio meter hög medievägg med åtta skärmar. Medieväggen är en kanal för HHLC och universitetets kommunikation samt ett utrymme för medieutställningar.

Foyer
Foyer är ett galleriutrymme på bibliotekets andra våning som kan användas för utställningar med objekt, teckningar, textilier, affischer och alla typer av kursarbeten. 

Läs mer om de olika evenemangen och utställningarna här (på engelska)

Läs mer om utrymmenas utrustning här (på engelska)

Läs mer om riktlinjer för utställningar här (på engelska)

 

 

Aaltos gallerier och utställningsplatser

Hur kan vi skapa utrymme för oväntade sätt att se på världen? Gallerier och utställningsplatser är kollektivt skapade utrymmen där kunskap och substans möter vision och passion.

Läs mer
Aalto betaspace, an exhibition venue for students at the School of Arts, Design and Architecture / photo by Julia Weckman.
Photo from the K-floor of the Harald Herlin Learning Centre, students working at desks.

Lärcentret

Otsvängen 9

Harald Herlin -lärcentret erbjuder utmärkta biblioteks- och sakkunnigtjänster samt utrymmen för att studera och arbeta.

Photo of the Harald Herlin Learning Centre

Harald Herlin-lärcentret

Harald Herlin-lärcentret vid Otnäsvägen 9, som ritats av Elissa & Alvar Aalto, betjänar studerande, personal och utomstående kunder. Dynamiska utrymmen stöder ämnesöverskridande inlärning, forskning och arbete.

Platser
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat