Tapahtumat

Solve the SDGs 2024

Hackathon kahdella mantereella yhteisen tavoitteen vuoksi: luoda ratkaisuja kestävän kehityksen tavoitteiden haasteisiin.
In the middle is the logo of Solve the SDGs. In the background a melted blop of plastic and the remnants of items like a flamingo beach float and a dog toy.

Tulevaisuus voi tuntua kaukaiselta, mutta jokainen tänään tekemämme valinta vaikuttaa siihen. Meillä ei ole varaa odottaa täydellisten ratkaisujen ilmestymistä. Toimiessamme nyt voimme tehdä pieniä muutoksia, joiden vaikutus voi olla suurikin – ja jopa ratkaista merkittäviä ongelmia ennen kuin ne kasvavat liian suuriksi.

Jos haluat pelastaa tulevaisuuden, ei ole parempaa hetkeä kuin nyt.

Solve the SDGs on hackathon, jossa osallistujat työskentelevät yhdessä kohti parempaa tulevaisuutta kehittämällä ratkaisuja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi. Tänä vuonna Solve the SDGs järjestetään samanaikaisesti Suomessa ja Intiassa, mikä mahdollistaa laajemman vaikuttavuuden ja antaa molepien maiden osallistujille uusia näkökulmia kestävään kehitykseen.

Yhdessä, asiantuntevien mentorien ja datan tukemana, voimme ottaa askeleen kohti parempaa tulevaisuutta. Kuten jokainen matka, ensimmäinen askel on kaikkein tärkein - ja nyt on oikea aika ottaa se. Ja mainitsimmeko jo, että voit voittaa 5000€ pääpalkinnon?

Lue lisää tapahtumasta osoitteessa solvethesdgs.com ja ilmoittaudu mukaan 8.3. mennessä!

Pysy ajan tasalla uusista haasteista ja viimeisimmistä uutisista Telegram-kanavallamme.

Solve the SDGs –hackathonin järjestävät Junction ja Aalto Ventures Program.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: