Aalto University Executive Education and Professional Development (Aalto EE)

Aalto University Executive Education and Professional Development (Aalto EE)

Aalto EE erbjuder högklassiga management coaching och -utvecklingstjänster globalt.

Vårt sortiment inkluderar skräddarsydda lösningar, MBA-program och öppna program för ledningen. Som en del av Aalto-universitetet har Aalto EE tre kvalitetsmärken, det vill säga ackrediteringar, som tilldelas de mest prestigefyllda universiteten i världen och vi är en av världens 50 bästa programerbjudare för management.

Aalto EE logo

MBA, Executive MBA ja DBA-program

Vårt sortiment omfattar MBA-programmet, Executive MBA (EMBA) och Executive Doctor of Business Administration (DBA) -programmen. Våra program har de tre viktigaste internationella ackrediteringarna, den så kallade Triple Crown-ackrediteringen som endast 1 % av alla handelshögskolor i världen har nått.

Aalto MBA

Aalto MBA är ett revolutionerande managementprogram för individer som vill få nya möjligheter för sin karriärutveckling och förnya sin förmåga att utveckla och hantera sin ledningsverksamhet. Under dina Aalto MBA-studier kommer du att stärka ditt strategiska tänkande, utveckla din affärs-, problemlösnings- och ledarskapsförmåga. Du kommer att kunna tillämpa det lärda i praktiken redan under studierna och få en helhetssyn av företagsledning som är nyckeln till nya karriärmöjligheter. Aalto MBA är ett tvåårigt program som börjar varje år i januari. Programmets struktur gör det möjligt att integrera studier med heltidsarbete. Programmet avläggs helt på engelska.

Läs mer om Aalto MBA (på engelska) (aaltoee.fi)

Aalto Executive EMBA

Aalto Executive MBA-programmet riktar sig till deltagare som redan har en gedigen erfarenhet av affärsverksamhet och företagsledning. Aalto EMBA-programmet ägnar särskild uppmärksamhet åt strategi och ledarskap i en global miljö. Strategin närmas från många perspektiv och fokuserar på innovativa strategier och nya affärsmodeller. Ledarskap täcker teman från självledande till ledande och inspirerande av andra.

Aalto EMBA har två kursstarter om året och avläggs på 21-24 månader. Programmets struktur gör det möjligt att integrera intensiva studier med krävande arbetsuppgifter. Programmet avläggs helt på engelska. 

Läs mer om Aalto Executive MBA (på engelska)  (aaltoee.fi)

Aalto Executive DBA

Aalto Executive Doctor of Business Administration (DBA) är ett doktorandprogram i företagsekonomi för erfarna chefer. Deltagarna förväntas ha en hög nivå av ledarskapserfarenhet och en vilja att investera avsevärt i utvecklandet av yrkesmässiga metoder inom för deltagaren intressanta områden. Programmet ger betydande praktiska fördelar för arbetsgivare och studenter utan att kompromissa med akademiska krav.

En personlig och skräddarsydd plan är uppgjord för varje deltagare. Programmet kan börja när som helst och varar från 3 till 6 år.

Läs mer om Aalto Executive DBA (på engelska) (aaltoee.fi)

Alla Aalto EE:n MBA-program (aaltoee.fi)

  • Publicerat:
  • Uppdaterad: