Aalto University Executive Education and Professional Development (Aalto EE)

Aalto University Executive Education and Professional Development (Aalto EE)

Aalto EE tarjoaa vaikuttavia liikkeenjohdon ja asiantuntijoiden valmennus-, koulutus- ja kehittämispalveluita globaalisti.

Tarjonta sisältää asiakaskohtaisesti räätälöidyt koulutusohjelmat, MBA- ja DBA-ohjelmat sekä avoimet koulutusohjelmat. Aalto EE:llä on osana Aalto-yliopistoa kolme arvostetuinta kauppatiedettä edustaville yliopistoille myönnettyä laatuakkreditointia ja kuulumme maailman 50 parhaan liikkeenjohdon kouluttajan joukkoon.

www.aaltoee.fi

Aalto EE logo

MBA, Executive MBA ja DBA

Tarjontaamme kuuluu työn ohella suoritettavat Master of Business Administration (MBA) -ohjelma, Executive MBA (EMBA) -ohjelma sekä kauppatieteellinen tohtorikoulutusohjelma Executive Doctor of Business Administration (DBA). Ohjelmillamme on kolme tärkeintä kansainvälistä akkreditointia, ns. Triple Crown, jonka on saavuttanut vain yksi prosentti kaikista maailman kauppakorkeakouluista.

Aalto MBA

Aalto MBA on käänteentekevä liikkeenjohdon ohjelma kokeneille asiantuntijoille ja johtajille, jotka haluavat laajentaa urakehitysmahdollisuuksiaan sekä uudistaa kykyään kehittää ja johtaa liiketoimintaa innovatiivisella ja vastuullisella tavalla. Aalto MBA -opintojen aikana vahvistat kriittistä ja strategista ajatteluasi, sekä kehität liiketoimintaosaamistasi ja johtamistaitojasi.

Aalto MBA on kaksivuotinen ohjelma, joka alkaa vuosittain tammikuussa. Ohjelman rakenne mahdollistaa täysipäiväisen työn ja opiskelun nivomisen toisiinsa. Ohjelma suoritetaan kokonaisuudessaan englanniksi.

Lue lisää Aalto MBA:sta (aaltoee.fi)

Aalto Executive MBA

Aalto Executive MBA -ohjelma on suunnattu osallistujille, joilla on jo vankka kokemus liiketoiminnasta ja johtamisesta. Aalto EMBA -ohjelmassa erityistä huomiota kiinnitetään strategiaan ja johtamiseen globaalissa toimintaympäristössä. Strategiaa lähestytään monista näkökulmista, ja painopiste on innovatiivisissa strategioissa ja uusissa liiketoimintamalleissa. Johtaminen puolestaan kattaa teemoja aina itsensä johtamisesta muiden johtamiseen ja innostamiseen.

Aalto EMBA -ohjelma alkaa kerran vuodessa, ja se voidaan suorittaa kahdessa vuodessa. Ohjelman rakenne mahdollistaa intensiivisen opiskelun yhdistämisen vaativiin työtehtäviin. Ohjelma suoritetaan kokonaisuudessaan englanniksi.

Lue lisää Aalto Executive MBA:sta (aaltoee.fi)

Aalto Executive DBA

Aalto Executive Doctor of Business Administration (DBA) on kokeneille johtajille suunnattu kauppatieteellinen tohtorikoulutusohjelma. Osallistujilta odotetaan runsaasti johtamiskokemusta ja halua panostaa merkittävästi ammatillisten käytäntöjen kehittämiseen itseään kiinnostavilla aloilla. Ohjelma tarjoaa työnantajille ja opiskelijoille merkittäviä käytännön hyötyjä akateemisista vaatimuksista tinkimättä.

Jokaiselle osallistujalle räätälöidään henkilökohtainen etenemissuunnitelma. Ohjelman voi aloittaa milloin vain ja sen kesto on 3–6 vuotta.

Lue lisää Aalto Executive DBA:sta (aaltoee.fi)


Lisätietoja Aalto MBA- ja DBA-ohjelmista » (aaltoee.fi)

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: