Yhteistyö

Henkilökunnalle

Henkilökunnalle Unite! tarjoaa koulutusta ja henkilöstöviikkoja. Tule tapaamaan Unite-kollegoita muista yliopistoista, jakamaan käytäntöjä ja oppimaan toisiltamme.
Studying. Practical hints for the teacher

Henkilökunnan koulutukset

Unite! on järjestänyt henkilöstölle useita koulutuksia mm. eri kulttuureiden kanssa toimimisesta ja virtuaalisista vaihdoista. Tulevista koulutuksista tiedotetaan tällä sivulla.

Pedagogiset koulutukset opettajille

Pedagogiset koulutuksemme on suunnattu kaikille, jotka tekevät tai kehittävät opetusta. Koulutukset ovat kumppaniyliopistojen pedagogisten asiantuntijoiden vetämiä ja ne ovat maksuttomia. Kaikki aktiviteetit järjestetään englanniksi verkossa. Joistain kursseista voit saada todistuksen ja joistakin opintopisteitä. Jälkimmäiset voidaan sisällyttää Aallon pedagogiseen kokonaisuuteen valinnaisina opintoina.

Henkilöstöviikot

Unite! tarjoaa henkilöstöviikkoja ei-akateemiselle henkilökunnalle uusien yhteisöjen rakentamiseksi tai jo olemassa olevien vahvistamiseksi sekä aikaa ja tilaa vaihtaa ajatuksia. Henkilöstöviikko on fyysinen, virtuaalinen tai hybriditapaaminen, jossa osallistujat kaikista yhdeksästä kumppaniyliopistosta vaihtavat tietoa, kokemuksia ja jakavat parhaita käytäntöjä. Voit hakea Erasmus+ -henkilökunnan ja opettajien liikkuvuusapurahaa

Managing International Promotions of a University in Global Digital Spaces toukokuussa Puolassa

Wrocławin teknillisen yliopiston kansainvälisten suhteiden tiimi järjestää kansainvälisen henkilöstön koulutusviikon 15.-19. toukokuuta 2023. Osallistumismaksu on 80 euroa. Lähetä hakemuslomake ja tietosi ennen 9. huhtikuuta 2023 osoitteeseen: [email protected]

Erasmus Staff Training Days at Aalto University on 8.-9. kesäkuuta 2023

Tapahtuma on tarkoitettu henkilöstöhallinnon ja pedagogiikan asiantuntijoille sekä opettajille. Hae mukaan viimeistään 24.4. Lue lisää täältä (englanninkielinen sivu) 

Kansainvälinen henkilöstöviikko 12.-16. kesäkuuta Técnico Lissabonissa

Técnico Lisboa järjestää kolmannen kansainvälisen henkilöstöviikon 12.-16. kesäkuuta Instituto Superior Técnico - ULisboassa, Portugalissa. Kansainvälinen henkilöstöviikko on suunniteltu akateemiselle ja hallinnolliselle henkilöstölle sekä kansainvälisten suhteiden ammattilaisille ympäri maailmaa jakaa kokemuksia, tietoa ja parhaita käytäntöjä korkea-asteen koulutuksessa. Tämänvuotisessa tapahtumassa keskitytään teemaan "Building International Bridges" (Kansainvälisten siltojen rakentaminen),  Tapahtuma parantaa taitoja viidellä alueella: Kansainvälinen näkyvyys; dynaamiset verkostot ja strategiset kumppanuudet; kansainvälisten opiskelijoiden rekrytointistrategiat; "job shadowing" ja lopuksi järjestetään kansainvälinen näyttely/messut.

Lue lisää ja ilmoittaudu

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu