Yhteistyö

Henkilökunnalle

Henkilökunnalle Unite! tarjoaa koulutusta ja henkilöstöviikkoja. Tule tapaamaan Unite-kollegoita muista yliopistoista, jakamaan käytäntöjä ja oppimaan toisiltamme.
Studying. Practical hints for the teacher

Henkilökunnan koulutukset

Unite! on järjestänyt henkilöstölle useita koulutuksia mm. eri kulttuureiden kanssa toimimisesta ja virtuaalisista vaihdoista. Tulevista koulutuksista tiedotetaan tällä sivulla.

Pedagogiset koulutukset opettajille

Pedagogiset koulutuksemme on suunnattu kaikille, jotka tekevät tai kehittävät opetusta. Koulutukset ovat kumppaniyliopistojen pedagogisten asiantuntijoiden vetämiä ja ne ovat maksuttomia. Kaikki aktiviteetit järjestetään englanniksi verkossa. Joistain kursseista voit saada todistuksen ja joistakin opintopisteitä. Jälkimmäiset voidaan sisällyttää Aallon pedagogiseen kokonaisuuteen valinnaisina opintoina.

Henkilöstöviikot

Unite! tarjoaa henkilöstöviikkoja ei-akateemiselle henkilökunnalle uusien yhteisöjen rakentamiseksi tai jo olemassa olevien vahvistamiseksi sekä aikaa ja tilaa vaihtaa ajatuksia. Henkilöstöviikko on fyysinen, virtuaalinen tai hybriditapaaminen, jossa osallistujat kaikista yhdeksästä kumppaniyliopistosta vaihtavat tietoa, kokemuksia ja jakavat parhaita käytäntöjä. Voit hakea Erasmus+ -henkilökunnan ja opettajien liikkuvuusapurahaa. Tällä hetkellä ei ole tarjolla henkilöstöviikkoja, tarkista uudelleen syksyllä. 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: