Yhteistyö

Henkilökunnalle

Henkilökunnalle Unite! tarjoaa koulutusta ja henkilöstöviikkoja. Tule tapaamaan Unite-kollegoita muista yliopistoista, jakamaan käytäntöjä ja oppimaan toisiltanne.
Studying. Practical hints for the teacher

Henkilöstöviikot

Unite! tarjoaa henkilöstöviikkoja ei-akateemiselle henkilökunnalle uusien yhteisöjen rakentamiseksi tai jo olemassa olevien vahvistamiseksi sekä aikaa ja tilaa vaihtaa ajatuksia. Henkilöstöviikko on fyysinen, virtuaalinen tai hybriditapaaminen, jossa osallistujat kaikista seitsemästä kumppaniyliopistosta vaihtavat tietoa, kokemuksia ja jakavat parhaita käytäntöjä. Tulevista henkilökunnan viikoista tiedotetaan tällä sivulla.

Henkilökunnan koulutukset

Unite! on järjestänyt henkilöstölle useita koulutuksia mm. eri kulttuureiden kanssa toimimisesta ja virtuaalisista vaihdoista. Tulevista koulutuksista tiedotetaan tällä sivulla.

Pedagogiset koulutukset opettajille

Pedagogiset koulutuksemme on suunnattu kaikille, jotka tekevät tai kehittävät opetusta. Koulutukset ovat kumppaniyliopistojen pedagogisten asiantuntijoiden vetämiä ja ne ovat maksuttomia. Kaikki aktiviteetit järjestetään englanniksi verkossa. Joistain kursseista voit saada todistuksen ja joistakin opintopisteitä. Jälkimmäiset voidaan sisällyttää Aallon pedagogiseen kokonaisuuteen valinnaisina opintoina.

Seuraava sarja pedagogisia koulutuksia on tulossa syksyllä 2022. 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu