Uutiset

Uusi monialainen sivuaine Luonnonvarojen kestävä käyttö käynnistyy Aallossa

Aalto tarjoaa uuden monitieteisen sivuaineen, Luonnonvarojen kestävä käyttö, joka on nyt valmis lisättäväksi opintosuunnitelmaasi!
Aalto-wide sustainability minor logo

Kestävän kehityksen ja monialaisten yhteistyötaitojen hallinta on kysyttyä työmarkkinoilla. Aallon uusi Luonnonvarojen kestävä käyttö -sivuaine antaa sinulle mahdollisuuden oppia, kuinka käsitellä monimutkaisia kestävyyskysymyksiä eri aloilla ja samalla verkostoitua samanhenkisten opiskelijoiden kanssa eri koulujen välillä. Yhdistämällä Aallon kaikkien kuuden koulun osaamisen Luonnonvarojen kestävä käyttö -sivuaine auttaa sinua ohjaamaan avaruusalus Maata kohti kestävää tulevaisuutta!

Mitä hyötyä sivuaineesta minulle on?

  • Opit kestävän kehityksen käsitteet ja prosessit: Saat käsityksen kestävän kehityksen olennaisista käsitteistä ja terminologiasta sekä perehdyt materiaalien ja energian käytön prosesseihin eri aloilla. Niiden avulla voit ratkaista oman alasi kestävyysongelmia tulevaisuudessa helpommin. 

  • Vastuullisuus ja vaikuttaminen yliopiston ulkopuolella: Sivuaineen kurssit kehittävät sinusta eettisesti vastuullisen toimijan ja johtajan. Opit työkaluja ja taitoja ympäristön ja yhteiskunnan lyhyen ja pitkän aikavälin vaikutusten arviointiin.

  • Parannat asemaasi työmarkkinoilla: Useat organisaatiot eri aloilla asettavat kestävyyden etusijalle. Osoita tuleville työnantajillesi kykysi analysoida ajankohtaisia kestävyysongelmia ja -mahdollisuuksia lisäämällä tämä sivuaine ansioluettelosi.

Jos haluat lisätietoja sivuaineen sisällöstä ja oppimistavoitteista, klikkaa tästä. Voit lisätä sivuaineen opintosuunnitelmaasi kurssikoodilla ENG3099.


*Sivuaine on tällä hetkellä saatavilla vain suomeksi.

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Student guide illustration, language and communications studies
Opinnot Julkaistu:

Kieliä, kulttuuria ja viestintää elokuussa

Kielikeskuksessa on kesällä taas tarjolla kielten, kulttuurin ja viestinnän kursseja.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Lukuvuosi-ilmoittautuminen lukuvuodelle 2024 - 2025

Lukuvuoden 2024 – 2025 varsinainen ilmoittautumisaika alkoi 2.5.2024.
Student Guide illustration, news items
Opinnot Julkaistu:

Oletko aloittamassa maisteriopinnot ELECissä syksyllä 2024?

Tervetuloa osallistumaan maisteriohjelmien uusien opiskelijoiden tapahtumiin orientaatioviikolla! Vaikka olet suorittanut jo kanditutkintosi Aallossa, nämä tapahtumat on suunnattu myös sinulle.
Vegetarian food has lower carbon footprint
Opinnot Julkaistu:

Kampusravintoloiden aukioloajat kesällä 2024

Opiskelija- ja henkilöstöravintoloiden aukioloajoissa on muutoksia kesällä.