Uutiset

Uusi monialainen sivuaine Luonnonvarojen kestävä käyttö käynnistyy Aallossa

Aalto tarjoaa uuden monitieteisen sivuaineen, Luonnonvarojen kestävä käyttö, joka on nyt valmis lisättäväksi opintosuunnitelmaasi!
Aalto-wide sustainability minor logo

Kestävän kehityksen ja monialaisten yhteistyötaitojen hallinta on kysyttyä työmarkkinoilla. Aallon uusi Luonnonvarojen kestävä käyttö -sivuaine antaa sinulle mahdollisuuden oppia, kuinka käsitellä monimutkaisia kestävyyskysymyksiä eri aloilla ja samalla verkostoitua samanhenkisten opiskelijoiden kanssa eri koulujen välillä. Yhdistämällä Aallon kaikkien kuuden koulun osaamisen Luonnonvarojen kestävä käyttö -sivuaine auttaa sinua ohjaamaan avaruusalus Maata kohti kestävää tulevaisuutta!

Mitä hyötyä sivuaineesta minulle on?

  • Opit kestävän kehityksen käsitteet ja prosessit: Saat käsityksen kestävän kehityksen olennaisista käsitteistä ja terminologiasta sekä perehdyt materiaalien ja energian käytön prosesseihin eri aloilla. Niiden avulla voit ratkaista oman alasi kestävyysongelmia tulevaisuudessa helpommin. 

  • Vastuullisuus ja vaikuttaminen yliopiston ulkopuolella: Sivuaineen kurssit kehittävät sinusta eettisesti vastuullisen toimijan ja johtajan. Opit työkaluja ja taitoja ympäristön ja yhteiskunnan lyhyen ja pitkän aikavälin vaikutusten arviointiin.

  • Parannat asemaasi työmarkkinoilla: Useat organisaatiot eri aloilla asettavat kestävyyden etusijalle. Osoita tuleville työnantajillesi kykysi analysoida ajankohtaisia kestävyysongelmia ja -mahdollisuuksia lisäämällä tämä sivuaine ansioluettelosi.

Jos haluat lisätietoja sivuaineen sisällöstä ja oppimistavoitteista, klikkaa tästä. Voit lisätä sivuaineen opintosuunnitelmaasi kurssikoodilla ENG3099.


*Sivuaine on tällä hetkellä saatavilla vain suomeksi.

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Opiskelijoita EIT Manufacturing-kesäkoulussa
Opinnot Julkaistu:

Hae nyt Artificial Intelligence-enabled Innovation & Entrepreneurship for Sustainable Manufacturing-kesäkouluun

Tähän EIT Manufacturingin järjestämään kesäkouluun kuuluu verkossa suoritettava osuus 8.-18.7. ja paikan päällä Trenton yliopistossa, Italiassa, suoritettava osuus 22.7.-2.8.2024.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Valmistuva maisteri – anna palautetta opinnoista ja vaikuta!

Vastaa maisterin tutkinnon suorittaneiden palautekyselyyn ja vaikuta alasi opintojen kehittämiseen.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Hae syksyn energiatekniikan alan virtuaalikursseille nyt!

Unite-allianssi järjestää syksyllä virtuaalikursseja energiatekniikan alalta, joihin on kaksi hakuaikaa, yksi kesäkuussa ja toinen elokuussa.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Mentorihaku: Myötätuntomentorointia vertaisryhmissä tohtoriopiskelijoille syksyllä 2024

Haemme tohtoriopiskelijoita mentoreiksi myötätuntomentorointiryhmiin.