Tapahtumat

Kauppakorkeakoulun promootio 2022

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun juhlallista promootiota vietetään 12.-14.5.2022.
Kuvassa juhlamenojen ohjaaja johdataa promootiovieraita kulkueessa

Ilmoittautuminen promootioon
Promovendien ilmoittautuminen on avoinna 28.2.2022 saakka, varmistathan paikkasi ilmoittautumalla! Linkki promovendien ilmoittautumiseen löytyy tältä sivulta. Promovendien osallistumismaksu on 250 €/osallistuja eli seuralaisen kanssa 500 €. Mikäli ilmoittaudutte seuralaisen kanssa, kummankin tulee täyttää oma ilmoittautumislomakkeensa. (Henkilökunnalle lähetetään kutsut ja ilmoittautumislinkit erikseen postitse.)

Koronapandemiatilanteesta johtuen Kauppakorkeakoulun promootio siirretään alkuperäiseltä ajankohdaltaan vuodella eteenpäin. Uudet päivät ovat 12.-14.5.2022. Siirrosta johtuen myös promovoitavien valmistumispäivät on päivitetty. 

Kauppakorkeakoulun 16:tta juhlallista promootiota vietetään Kauppakorkeakoulun vanhassa päärakennuksessa Runeberginkadulla Aalto Töölössä. Vuoden 2022 promootiossa promovoidaan 19.3.2016-31.3.2022 valmistuneet maisterit ja 29.4.2016-30.4.2022 valmistuneet tohtorit sekä vuoden 1971 riemumaisterit ja -tohtorit. Lisäksi promovoidaan uudet kunniatohtorit. Tutustu Kauppakorkeakoulun kymmeneen uuteen kunniatohtoriin Kunniatohtorit -sivulla.

Promootiossa noudatetaan akateemista traditiota ja seremonioita ja promootio on myös kansainvälisesti nykyään harvinainen tapahtuma. Lisätietoa promootioperinteestä löytyy Promootioperinne ja Promootion henkilöt -sivuilta. 

Kaikki Kauppakorkeakoulun vuoden 2022 promootioon liittyvät tiedot tulevat löytymään näiltä verkkosivuilta. Tietoja päivitetään jonkin verran syksyn 2021 ja kevään 2022 aikana. Tarkempia ohjeita promovendeille löydätte sivulta Promovendeille. Promootiopäivien aikataulut löytyvät Ohjelma-sivulta.

Promootiossa on tiukka pukeutumiskoodi ja jokaiselle osallistujalle (promovendit ja seuralaiset, kutsuvieraat) on oma ohjeistus. Pukeutumisella korostetaan tapahtuman erityisyyttä ja se luo tapahtumaan upean visuaalisen kokemuksen. Tarkat pukeutumisohjeet jokaiselle osallistujalle löytyvät sivulta Pukeutuminen.

Promootiossa vihitään myös riemumaisterit ja riemutohtorit, jotka promovoidaan uudelleen 50 vuoden kuluttua heidän omasta maisteri- tai tohtoripromootiostaan. He edustavat promootiossa promootioperinteen jatkuvuutta sukupolvesta toiseen. Riemupromootiosta, eli vuoden 1971 promootiosta, löytyy lisää tietoa sivulta Riemumaisterit ja -tohtorit.

Promootion järjestämisestä vastaa promootiotoimikunta: 

 • Anni Enkkelä, promootiokoordinaattori
 • Nina Granqvist, juhlamenojen ohjaaja
 • Satu Holm, assistentti
 • Matti Keloharju, promoottori
 • Niina Palm, gratista
 • Tatu Pohjola, seremoniamestari
 • Susanna Rosin, viestintä- ja markkinointipäällikkö
 • Matti Sarvimäki, yliairut
 • Jonna Söderholm, ulkoisten suhteiden päällikkö
 • Dekaanin assistentti

Yhteystiedot

Promootiotoimisto

Lue lisää Aalto-yliopiston promootioista:

Kauppakorkeakoulun promootio vuonna 2011

Kauppakorkeakoulun promootiota juhlitaan seuraavan kerran toukokuussa 2022

Koronapandemian takia Kauppakorkeakoulun promootio on jouduttu siirtämään keväältä 2021 keväälle 2022.

Uutiset
Aalto University Graduation Party celebration in 2018. Photo by Aalto University / Heli Sorjonen

Seremoniaviikko

Aalto-yliopiston seremoniaviikko konkretisoi siirtymän opiskelusta alumniksi. Seremoniaviikon tapahtumia ovat muun muassa juhlalliset tohtoripromootiot ja Graduation Party.

tekniikan_promootio_2016_fi.jpg

Aikaisemmat promootiot

Tietoja, videoita ja valokuvia Aalto-yliopiston aiemmista promootioista.

Seremoniaviikko
 • Julkaistu:
 • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu