Talent Expo

Työnantajille

Tervetuloa tapaamaan Aalto-yliopiston huippuopiskelijoita sekä rakentamaan positiivista työnantajamielikuvaa Aallon opiskelijoiden keskuudessa Aalto-yliopiston suurimmille rekrymessuille!
A blond woman is holding an ipad and talking to students infront of a colorful wall with text Vaikuttavia töitä
Valokuvaaja: Sara Vertanen

Talent Expo — Aalto-yliopiston suurin rekrytointitapahtuma

Aalto-yliopistossa opiskelee huippuosaajia kauppatieteiden, taiteiden ja suunnittelun sekä tekniikan aloilla, ja opiskelijamme ovat osaamisensa ja monialaisuutensa ansiosta haluttuja työntekijöitä. Osallistumalla Talent Expoon tavoitatte kerralla runsaasti Aallon eri alojen opiskelijoita niin kandi-, maisteri- kuin tohtoritasollakin. Tapahtuma onkin erinomainen tilaisuus Aallon opiskelijoiden rekrytointiin sekä positiivisen työnantajamielikuvan rakentamiseen opiskelijoidemme keskuudessa.

Ajankohta

Talent Expo 2024 järjestetään Dipolissa Otaniemen kampuksella 14.11.2024. Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi aukeaa lähiviikkoina, ja linkki ilmoittautumiseen toimitetaan tälle sivulle sekä Talent Expo 2024 -tapahtumasivulle: https://www.aalto.fi/fi/tapahtumat/talent-expo-2024.

Talent Expo messut järjestetään yleensä loka-marraskuun vaihteessa. Päivämäärä, sekä tarkempaa tietoa kyseisen vuoden messuista julkaistaan yleensä toukokuussa.

Live-tapahtuma on yksipäiväinen, mutta messuviikolla järjestetään myös virtuaalista messuohjelmaa ennen messuja. Ständien lisäksi tapahtumassa on opiskelijoille työnhakutaitoja tukevaa ohjelmaa sekä mahdollisuus tutustua näytteilleasettajiin etukäteen JobTeaserissa.

Lisäkalusteet messuille

Huomioittehan, että osastollenne ei sisälly huonekaluja tai kalusteita. Voitte tilata osastolle kalusteita suoraan messurakentajaltamme tälle sivulle toimitettavan linkin kautta.

Postituslista

Jos haluat saada sähköpostia Talent Exposta (sekä Aalto-yliopiston muista rekrytointitapahtumista), voit liittyä sähköpostilistallemme täällä: https://eventsmarketing.aalto.fi/page/AaltoTalentExpo. Liittymällä postituslistallemme saat ensimmäisten joukossa viestiä ilmoittautumisen aukeamisesta ja pääset varaamaan parhaat paikat messuhallista!

Opiskelijoita
~5000
vierailijoina messuilla
Työnantajia
100+
ständillä messuilla
1-on-1 tapaamisia
100+
virtuaalisina JobTeaserissa
Tyytyväisiä työnantajia
91%
Palautteiden keskiarvo

Ständipaketit ja hinnasto

Talent Expo -messujen visuaalinen banneri

Ständihinnasto

Talent Expo -messujen ständihinnasto

Talent Expo

Opiskelijamarkkinointi ja JobTeaser

Messujen pääasiallisena viestintäkanavana opiskelijoiden suuntaan toimii jo useammilla messuilla käytössä ollut JobTeaser. Jokainen osallistuva näytteilleasettaja saa JobTeaseriin oman Company Profile -sivun, ja myös virtuaalinen toiminta organisoidaan JobTeaserin kautta.

JobTeaser on Aalto-yliopiston urapalveluiden käytössä oleva portaali, josta opiskelijat löytävät Aalto-yliopistolle kohdennetut työpaikat, urapalveluiden kaikki tapahtumat sekä ohjeita ja ajanvarauksen työnhaun taitojen hiomiseksi.

Messujen opiskelijamarkkinoinnissa yhdistetään niin digitaalisia, kuin perinteisiäkin kanavia laajasti. Sosiaalisen median markkinointiin käytetään messujen omaa instagram-kanavaa: www.instagram.com/aaltotalentexpo. Messut näkyvät toki myös laajasti kampuksella ja lisäksi lähetämme jokaiselle opiskelijalle kutsun messuille kotiin postikortin muodossa.

JobTeaserin käytöstä sekä lisämarkkinointimahdollisuuksista voitte lukea lisää täältä:

Kuvassa ihmisiä messuilla

Opiskelijamarkkinointi ja JobTeaser

Ohjeita ja vinkkejä opiskelijamarkkinointiin

Talent Expo
Kuvassa kolme opiskelijaa lukee esitettä messuilla

Markkinoinnin lisäpalvelut

Täältä löydätte tietoa Talent Expo -rekrytointimessujen opiskelijamarkkinoinnin lisäpalveluista.

Talent Expo

Oheisohjelma

Messuille osallistuvat yritykset voivat ilmoittautua mukaan myös opiskelijoiden työnhakutaitoja tukevaan, maksuttomaan ohjelmaan. 

Voitte osallistua opiskelijoiden urapolkujen tukemiseen CV&LinkedIn klinikalla ja Portfolioneuvonnassa, jossa rekrytoinnin ammattilaiset antavat opiskelijoille neuvoja CV:n, LinkedIn -profiilin tai portfolion hiomiseen. Jos yrityksessänne on töissä Aalto-yliopiston alumneja, voitte myös ilmoittautua mukaan Pikamentorointiin, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille mahdollisuus keskustella työelämään liittyvistä kysymyksistä rennossa tapaamisessa alumnin kanssa.

Näistä tapahtumista voitte lukea lisää tietoa sekä tarkempia ohjeistuksia täältä:

Woman and man talking over computer

CV- ja LinkedIn -klinikka, Pikamentorointi ja Portfolioarviointi

Tietoja ja ohjeita liittyen CV- ja LinkedIn -klinikkaan, pikamentorointiin ja portfolioarviointiin Talent Expo -messuilla.

Talent Expo

Miksi osallistua messuille?

Aalto-yliopiston opiskelijat arvostavat mahdollisuutta tavata työnantajia sekä keskustella uramahdollisuuksistaan työnantajien edustajien kanssa. Läsnäolo kampuksella, tapahtumiin osallistuminen ja opiskelijoiden kohtaaminen edistävät opiskelijapalautteiden mukaan positiivista mielikuvaa organisaatiosta työnantajana.   

Messuilla saatatte kohdata myös opiskelijoita, joiden osaamista ette ole vielä tulleet ajatelleeksi, mutta joiden osaamisesta on varmasti hyötyä organisaatiollenne. Tutustukaa Aalto-yliopiston laajaan koulutustarjontaan ja hyödyntäkää Aalto-yliopiston opiskelijoiden osaamista monipuolisesti!

Lue myös edellisten messujen palautteesta lisää täältä:

A lot of people, fair walls and signs in the picture. A large black wall with logo A? in the middle and people standing in front of it.

Aalto Talent Expo 2023

Aalto Talent Expo-rekrytointimessut järjestettiin Aalto-yliopiston kampuksella Otaniemessä 2.11.2023.

Talent Expo
Aalto Talent Expo 2022

Aalto Talent Expo 2022

Aalto Talent Expo-rekrytointimessut järjestettiin paikan päällä Aalto Yliopistolla 10.11.2022.

Talent Expo
Aalto Talent Expo 2021 blue visual

Aalto Talent Expo 2021

Tutustu vuoden 2021 Aalto Talent Expon palautteeseen sekä messupäivän kuviin!

Talent Expo
A graphic banner of the event

Aalto Talent Expo Online 2021

Tutustu vuonna 2021 virtuaalisesti järjestetyn Aalto Talent Expon palautteeseen!

Talent Expo
Aalto Talent Expo 2019 illustration. Red background. Designer Babi Brasileiro.

Aalto Talent Expo 2019

Tutustu vuoden 2019 Aalto Talent Expon palautteeseen sekä messupäivän kuviin!

Talent Expo

Osallistumisehdot

Alta löydätte osallistumisehdot .pdf -tiedostona.

Messutiimi

Ville Hakulinen

messukoordinaattori

Milja Koski

Työnantajapalveluista vastaava asiantuntija

Messut olivat oikein onnistuneet... Ständillämme kävi paljon opiskelijoita ja keskustelut olivat hyödyllisiä ja mielenkiintoisia!

Näytteilleasettaja vuoden 2019 Aalto Talent Expo –messuilla
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: