Talent Expo

Työnantajille

Tervetuloa tapaamaan Aalto-yliopiston huippuopiskelijoita sekä rakentamaan positiivista työnantajamielikuvaa Aallon opiskelijoiden keskuudessa Aalto-yliopiston suurimmille rekrymessuille!
A blond woman is holding an ipad and talking to students infront of a colorful wall with text Vaikuttavia töitä
Valokuvaaja: Sara Vertanen

Aalto Talent Expo — Aalto-yliopiston suurin rekrytointitapahtuma

Aalto-yliopistossa opiskelee huippuosaajia kauppatieteiden, taiteiden ja suunnittelun sekä tekniikan aloilla, ja opiskelijamme ovat osaamisensa ja monialaisuutensa ansiosta haluttuja työntekijöitä. Osallistumalla Aalto Talent Expoon tavoitatte kerralla runsaasti Aallon eri alojen opiskelijoita. Tapahtuma onkin erinomainen tilaisuus Aallon opiskelijoiden rekrytointiin sekä positiivisen työnantajamielikuvan rakentamiseen opiskelijoidemme keskuudessa.

Ajankohta

Vuoden 2022 Aalto Talent Expo -rekerytointimessut järjestetään 10.11.2022 Otaniemen Otahallissa.

Live-tapahtuma on yksipäiväinen, mutta messuviikolla järjestetään myös virtuaalista messuohjelmaa 8-9.11.2022. Ständien lisäksi tapahtumassa on opiskelijoille työnhakutaitoja tukevaa ohjelmaa sekä mahdollisuus tutustua näytteilleasettajiin etukäteen JobTeaserissa.

Ilmoittautuminen

Näytteilleasettajaksi ilmoittautuminen on nyt päättynyt. Mikäli haluatte organisaationne mukaan messuille, pyydämme tiedustelemaan tilannetta sähköpostitse: [email protected] Tarkat tiedot kyseisen vuoden tapahtumasta, ajantasainen näkymä messukarttaan ja ilmoittautuneisiin organisaatioihin sekä ohjelmaan löytyy jokaisen vuoden omalta tapahtumasivulta, jota päivitetään aukeamisen yhteydessä toukokuussa.

Voitte tehdä messuosastollenne lisätilauksia suoraan messurakentajalta tämän linkin kautta:  https://wsexpogroup.fi/aalto-talent-2022/. Lisätilausten deadline on 14.10.2022.

Hinnasto

Messukonseptimme ansiosta näytteilleasettajat voivat nyt helposti koota tarpeitaan vastaavan messuständin. Messuständin kokoa ja muotoa valitessa kannattaakin miettiä mitä haluatte ständillänne tapahtuvan ja yhdistellä perusständin muodostavia 4 m² suuruisia yksiköitä sen mukaan.

Yhden perusständin messuosasto soveltuu hyvin perinteiseen messunäkyvyyteen. Mikäli haluatte panostaa näyttävästi messuillemme, voitte valita useamman vierekkäisen yksikön messuosaston. Esimerkiksi kolmen perusständiyksikön muodostama messuosasto mahdollistaa erilaisten aktiviteettien tuomisen messuille. Voitte vaikkapa haastatella opiskelijoita jo paikan päällä tai pitää erilaisia esityksiä osastollanne. 

Allaolevat hinnat ovat vuoden 2022 messujen hinnasto ja muutokset ovat mahdollisia tulevaisuudessa. Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero.

Huomioittehan, että aalto toimijoille tarkoitettu Aalto ständi on samankokoinen kuin mini ständi. Aalto ständiin ei sisälly brändäystä tai ruokapaketteja.

Vuoden 2022 messut

Tutustu tämän vuoden messuille mukaan ilmoittautuneisiin työnantajiin, ajantasaiseen messukarttaan ja tarkkaan ohjelmaan tapahtuma-sivulla:

Many people excitedly participating in Aalto Talent Expo fair

Aalto Talent Expo 2022

Aalto-yliopiston suurin rekrytointitapahtuma Aalto Talent Expo järjestetään Otaniemen Otahallissa 10.11.2022. Tarjolla on myös virtuaalista messuohjelmaa messuviikon aikana!

Tapahtumat

Opiskelijamarkkinointi ja JobTeaser

Messujen pääasiallisena viestintäkanavana opiskelijoiden suuntaan toimii jo useammilla messuilla käytössä ollut JobTeaser. Jokainen osallistuva näytteilleasettaja saa JobTeaseriin oman Company Profile -sivun, ja myös virtuaalinen toiminta organisoidaan JobTeaserin kautta.

JobTeaser on Aalto-ylipiston urapalveluiden käytössä oleva portaali, josta opiskelijat löytävät Aalto-yliopistolle kohdennetut työpaikat, urapalveluiden kaikki tapahtumat sekä ohjeita ja ajanvarauksen työnhaun taitojen hiomiseksi.

Messujen opiskelijamarkkinoinnissa yhdistetään niin digitaalisia, kuin perinteisiäkin kanavia laajasti. Sosiaalisen median markkinointiin käytetään messujen omaa instagram-kanavaa: linkki. Messut näkyvät toki myös laajasti kampuksella ja lisäksi lähetämme jokaiselle opiskelijalle kutsun messuille kotiin postikortin muodossa.

JobTeaserin käytöstä sekä lisämarkkinointimahdollisuuksista voitte lukea lisää täältä:

Kuvassa ihmisiä messuilla

Opiskelijamarkkinointi ja JobTeaser

Ohjeita ja vinkkejä opiskelijamarkkinointiin

Talent Expo
Kuvassa kolme opiskelijaa lukee esitettä messuilla

Markkinoinnin lisäpalvelut

Täältä löydätte tietoa Aalto Talent Expo -rekrytointimessujen opiskelijamarkkinoinnin lisäpalveluista.

Talent Expo

Oheisohjelma

Live-tapahtumaan osallistuvat näytteilleasettajat voivat ostaa lisäpalveluna virtuaalisia 1:1 videotapaamisia opiskelijoiden kanssa. Tapaamiset järjestetään 8-9.11.2022. 2-4h 1:1 videotapaamiset lisäohjelmana maksavat 180 € + alv/sessio. Tänä aikana organisaationne ehtii tavata enintään 8 - 16 opiskelijaa.

Messuille osallistuvat yritykset voivat ilmoittautua mukaan myös opiskelijoiden työnhakutaitoja tukevaan, maksuttomaan ohjelmaan. 

Voitte osallistua opiskelijoiden urapolkujen tukemiseen CV&LinkedIn klinikalla ja Portfolioneuvonnassa, jossa rekrytoinnin ammattilaiset antavat opiskelijoille neuvoja CV:n, LinkedIn -profiilin tai portfolion hiomiseen. Jos yrityksessänne on töissä Aalto-yliopiston alumneja, voitte myös ilmoittautua mukaan Pikamentorointiin, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille mahdollisuus keskustella työelämään liittyvistä kysymyksistä rennossa tapaamisessa alumnin kanssa.

Näistä tapahtumista voitte lukea lisää tietoa sekä tarkempia ohjeistuksia täältä:

Woman and man talking over computer

CV- ja LinkedIn -klinikka, Pikamentorointi ja Portfolioarviointi

Tietoja ja ohjeita liittyen CV- ja LinkedIn -klinikkaan, pikamentorointiin ja portfolioarviointiin Aalto Talent Expo -messuilla.

Talent Expo
Two women talking over a laptop with floral pattern

Virtuaalinen messupaketti

Tietoa Aalto Talent Expon virtuaalisista kohtaamismuodoista

Talent Expo

Miksi osallistua messuille?

Aalto-yliopiston opiskelijat arvostavat mahdollisuutta tavata työnantajia sekä keskustella uramahdollisuuksistaan työnantajien edustajien kanssa. Läsnäolo kampuksella, tapahtumiin osallistuminen ja opiskelijoiden kohtaaminen edistävät opiskelijapalautteiden mukaan positiivista mielikuvaa organisaatiosta työnantajana.   

Messuilla saatatte kohdata myös opiskelijoita, joiden osaamista ette ole vielä tulleet ajatelleeksi, mutta joiden osaamisesta on varmasti hyötyä organisaatiollenne. Tutustukaa Aalto-yliopiston laajaan koulutustarjontaan ja hyödyntäkää Aalto-yliopiston opiskelijoiden osaamista monipuolisesti!

Lue myös edellisten messujen palautteesta lisää täältä:

Aalto Talent Expo 2019 illustration. Red background. Designer Babi Brasileiro.

Aalto Talent Expo 2019

Tutustu vuoden 2019 Aalto Talent Expon palautteeseen sekä messupäivän kuviin!

Talent Expo
A graphic banner of the event

Aalto Talent Expo Online 2021

Tutustu vuonna 2021 virtuaalisesti järjestetyn Aalto Talent Expon palautteeseen!

Talent Expo
Aalto Talent Expo 2021 blue visual

Aalto Talent Expo 2021

Tutustu vuoden 2021 Aalto Talent Expon palautteeseen sekä messupäivän kuviin!

Talent Expo

Ohjeita näytteilleasettajille

Jaamme messurakentajan ohjeet osastoista, näytteilleasettajan oppaan ja ohjeita materiaalien toimittamiseen.

Osallistumisehdot

Alta löydätte osallistumisehdot .pdf -tiedostona.

Messutiimi

Ville Hakulinen

messukoordinaattori

Milja Koski

Työnantajapalveluista vastaava asiantuntija

Messut olivat oikein onnistuneet... Ständillämme kävi paljon opiskelijoita ja keskustelut olivat hyödyllisiä ja mielenkiintoisia!

Näytteilleasettaja vuoden 2019 Aalto Talent Expo –messuilla
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu