Talent Expo

CV- ja LinkedIn -klinikka, Pikamentorointi ja Portfolioarviointi

Opiskelijoiden keskuudessa suositut CV- ja LinkedIn -klinikkasessiot, pikamentoroinnit ja portfolioarvioinnit tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden edistää positiivista työnantajamielikuvaa ja tavata Aallon opiskelijoita videon välityksellä vinkkien ja neuvojen parissa.
Woman and man talking over computer

CV- ja LinkedIn -klinikka, pikamentorointi ja portfolioarviointi

Kaikki nämä klinikat ovat osa virtuaalista ohjelmaa ja ne järjestetään ennen livetapahtumaa. CV & LinkedIn klinikka, pikamentorointi ja portfolioarviointi järjestetään tiistaina 9.11. ja keskiviikkona 10.11.

CV- ja LinkedIn –klinikalla rekrytoinnin asiantuntija neuvoo opiskelijoita CV:n, saatekirjeen tai LinkedIn –profiilin kanssa. Pikamentoroinnissa opiskelijat keskustelevat urapoluista, opinnoista ja työelämästä rennon tapaamisen muodossa Aalto-yliopiston alumnin kanssa. Portfolioarvioinneissa opiskelijat saavat palautetta ja neuvoja liittyen portfolioon työnhaun välineenä.

Kaikki Aalto Talent Expo 2021 CV ja LinkedIn klinikkasessiot, pikamentoroinnit ja portfolioarvioinnit järjestetään virtuaalisesti. Työantajat voivat ilmoittautua mukaan haluamiinsa ohjelmiin ilman lisämaksua. Työnantajaorganisaatiot voivat kuitenkin osallistua CV- ja LinkedIn –klinikalle, pikamentorointiin ja portfolioarviointiin vain mikäli ovat mukana fyysisessä tapahtumassa tai ovat varanneet messuille virtuaalisen peruspaketin.

Osallistuvat opiskelijat eivät välttämättä ole hakemassa töihin kyseessä oleviin organisaatioihin, mutta sessiot ovat loistava tapa tavata opiskelijoita ja kehittää positiivista työnantajamielikuvaa. Aallon opiskelijat arvostavat niitä erityisen paljon, ja tapaamiset varataan usein loppuun.

Kaikki CV- ja LinkedIn -klinikka-ajat, pikamentoroinnit ja portfolioarvioinnit ovat avoimia kaikille Aallon opiskelijoille. Tapaamiset järjestetään Teams-yhteydellä. Aalto Talent Expo tiimi hoitaa tapaamisten JobTeaser-tapahtumien hallinnoinnin.  

Keskustelu oli mielestäni kiinnostavaa ja palkitsevaa, ja yritysedustajan kohtaaminen oli mukavaa!

Opiskelijapalaute Aalto Talent Expo Onlinen CV- ja LinkedIn -klinikalta

Lisätietoja

Students of Aalto University talking to a company representative at ARENA 2018 Career Fair / Photographer Rasmus Karppinen.

Työnantajille

Tervetuloa tapaamaan Aalto-yliopiston huippuopiskelijoita sekä rakentamaan positiivista työnantajamielikuvaa Aallon opiskelijoiden keskuudessa.

Talent Expo
Aalto Talent Expo main illustration. black and white. Designer Babi Brasileiro 10

Talent Expo

Rekrytointi- ja kontaktointitapahtuma tuo yhteen talouden, taiteiden ja suunnittelun sekä tekniikan alojen työnantajat ja opiskelijat.

Aalto Talent Expo 2021

Aalto Talent Expo 2021

Aalto Talent Expo -rekrytointi- ja kontaktointimessut järjestetään Otahallissa 11.11.2021 klo 11 - 17. Virtuaalista messuohjelmaa on tarjolla 9-10.11.2021.

Tapahtumat
Two women talking over a laptop with floral pattern

Virtuaaliset kohtaamismahdollisuudet

Tietoa Aalto Talent Expon virtuaalisista kohtaamismuodoista

Talent Expo
Aalto Talent Expo blue and pink visual

Opiskelijamarkkinointi ja JobTeaser

Ohjeita ja vinkkejä JobTeaserin käyttöön Aalto Talent Expoilla

Talent Expo
Aalto Talent Expo 2021 visual poster, blue and pink

Markkinoinnin lisäpalvelut

Täältä löydätte tietoa Aalto Talent Expo -rekrytointimessujen opiskelijamarkkinoinnin lisäpalveluista.

Talent Expo
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu