Opiskelijoille

Tule tapaamaan talouden, taiteiden ja suunnittelun sekä tekniikan alojen työnantajia! Messuilla pääset myös tutustumaan monipuolisiin uramahdollisuuksiin ja hiomaan omia työelämäntaitojasi.
Students of Aalto University at ARENA 2018 Career Fair. / Photographer Rasmus Karppinen.

Virtuaaliset Aalto Talent Expo Online -messut järjestetään 12-14.1.2021.

Aalto Talent Expo Online järjestetään tammikuussa 2021 kokonaan virtuaalisesti. Tapahtuman pääkanavana toimii JobTeaser. Kolmipäiväisillä virtuaalisilla messuilla opiskelijat voivat osallistua erilaisiin tapahtumiin ja tavata työnantajaorganisaatioita 1:1 videotapaamisissa, webinaareissa tai vaikkapa CV- ja LinkedIn -klinikalla! Messut on tarkoitettu kaikille Aallon opiskelijoille, ja eri aloista kiinnostuneita työnantajia löytyy runsaasti. Osallistuvat työnantajat julkaisevat avoimia työpaikkoja, kesätöitä ja opinnäytetyötoimeksiantoja JobTeaserissa. 

Tarkka ohjelma, kaikki tapahtumasivut sekä yritysten virtuaaliset ständit julkaistaan JobTeaserissa 29.12.2020. Ilmoittautuminen eri tapahtumiin aukeaa noin viikkoa ennen itse tapahtumaa.

Aalto Talent Expo tarjoaa opiskelijoille erinomaisen tilaisuuden kartoittaa uramahdollisuuksia, tutustua työnantajiin ja niiden toimintaan sekä luoda kontakteja ja verkostoitua. Tapahtumasta voit löytää niin työpaikan, opinnäytetyön aiheen kuin harjoittelupaikankin. Lisäksi pääset hiomaan työelämätaitojasi kattavan oheisohjelman puitteissa. Esitä CVsi asiantuntijoiden kommentoitavaksi ja kuuntele mielenkiintoisia puhujia, testaamaan ongelmanratkaisukykyjäsi, juttelemaan alumnien kanssa heidän urapoluistaan sekä päivittämään CV-kuvasi. 

Tutustu vuoden 2019 messujen palautteeseen sekä messupäivän kuviin. 

Vuoden 2019 messuille osallistuneet näytteilleasettajat

Alta löydät listan vuoden 2019 messuille osallistuneista näytteilleasettajista. 
 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu