Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun työpajat

Väre Takeoutin lokerot

Väre Takeoutin lokeroita voi käyttää lainojen palautuksiin ja noutoihin aukioloaikojen ulkopuolella lisäten lainausjärjestelmän joustavuutta käyttäjille.
Map showing Väre Takeout lockers
Kartta lokeroiden sijainnista

Lokeroiden käyttö koronapandemian aikana

Koronapendemian vuoksi suosittelemme käyttämään omia laitteita PIN-koodin syöttämiseen lainoja noudettaessa. QR-koodinlukijan avulla pääset sivulle, johon voit syöttää saamasi PIN-koodin. Suosittelemme myös käsidesin käyttöä.

Huomioithan myös mahdolliset kulkuoikeuksien rajoitukset. Mikäli avainkorttisi ei toimi lokerohuoneen oveen, vaikka toimii muihin oviin, pyydä aulapalveluita auttamaan.

Palautukset

Toimiston ollessa kiinni voit palauttaa lainaamasi välineet lokeroon. Takeoutin henkilökunta löytää välineet lokerosta, erillistä viestiä ei tarvitse lähettää, mikäli palautus tapahtuu sovittuun aikaan mennessä. Tarkemmat ohjeet lokeroiden käyttöön löydät alta sekä lokerohuoneesta.

Noudot

Mikäli noudat välineitä toimistoaikojen ulkopuolella tai et ehdi noutaa varattua välineistöä ajallaan, voit pyytää varauksen noutoa lokerosta sähköpostitse. Saat viestitse PIN-koodin, jonka avulla nouto tapahtuu. Jos et mielestäsi saanut PIN-koodia sähköpostiisi, tarkistathan vielä roskapostisi. Tarkemmat ohjeet löydät alta sekä lokerohuoneesta.

Tarkemmat ohjeet

Lokeroon palautus

Aseta palautettavat tavarat tyhjään lokeroon. Mikäli lokeroita ei ole vapaana, palauta tavarat lainaamoon sen auetessa. Varmistettuasi, että lokerossa on kaikki tarvittava, mutta ei mitään ylimääräistä ja muutenkin tavarat ovat asianmukaisessa kunnossa, sulje lokeron ovi. Varmista vielä, että ovi on lukittu ennen poistumista.
Lainaamon henkilökunta ottaa yhteyttä tarvittaessa, esim. jos jotain puuttuu tai laitteissa on vikaa. Otathan kuitenkin itse yhteyttä, mikäli havaitset laitteissa vikoja, joista ei ole mainintaa laitteen tiedoissa tai joista ei ole mainittu lainaamisen yhteydessä.

Lainan nouto

Mikäli haluat noutaa lainasi aukioloajan ulkopuolella tai muusta syystä haluat noutaa lainasi lokerosta, ota yhteyttä lainaamoon (mieluiten sähköpostilla osoitteeseen [email protected]), jolloin lainaamon henkilökunta laittaa varaamasi tavarat lokeroon. Muistathan mainita, mikäli tarvitset esim. tiettyjä johtoja tai muita lisätarvikkeita mukaan lainaasi. Saat PIN-koodin sähköpostiisi ja tekstiviestinä. Kirjoitettuasi saamasi PIN-koodin lokerohuoneen ipadille, lokero aukeaa ja voit ottaa tavarat lokerosta. Jätä lokeron ovi auki seuraavaa käyttäjää varten. Huom! Noutamattattomat tavarat voidaan poistaa lokerosta kohtuullisen ajan kuluttua, mikäli lokeroa tarvitaan toisia käyttäjiä varten.

Taustaa

Osalle tavaroistamme on kova kysyntä. Tämän vuoksi tavaiden paluttaminen ajoissa on tärkeää. Samasta syystä myös tavaroiden varaaminen tarpeellista pidemmäksi ajaksi ei ole toivottavaa. Lokeroiden avulla voimme lisätä joustavuutta laitteiden noutoon ja palautukseen ja täten tehostaa laitteiden kiertoa käyttäjältä toiselle.

Väre Takeout
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: