Taiteen laitos

Nordic Visual Studies and Art Education (NoVA) -maisteriohjelma

NoVA on kaksivuotinen maisteriohjelma, joka kouluttaa ammattilaisia ja tutkijoita Pohjoismaiden parhaista käytännöistä ja perinteistä taidekasvatuksen ja visuaalisen viestinnän aloilla. NoVA opettaa olennaiset osaamiset ja pedagogiset vuorovaikutustaidot ja kansain- ja kulttuurienvälisissä opetustilanteissa ja -ympäristöissä työskentelyyn. Ohjelma perustuu pohjoismaiseen asiantuntemukseen ja on avoinna kansainvälisille opiskelijoille.
A person behind red mask made of yarn.
Kuva: Vivita Kaupere

Siirry englanninkielisille sivuille tästä.

Lisätietoa koulutusohjelmasta englanniksi: study guide for the academic years 2018-2020

News

Comic artwork by Solip Park

NoVA alumni news: The Finnish Game Research Society (Suomen pelitutkimuksen seura Ry) has announced the winner of master thesis prizes of 2020 Game thesis competition

The Finnish Game Research Society (Suomen pelitutkimuksen seura Ry) has announced the winner of master thesis prizes of “2020 Game Thesis Competition” to Ms. Solip Park, one of the 2020 graduates from the Nordic Visual Studies and Art Education at Aalto.

Department of Art

NoVA-yhteisö online

Tältä internetsivulta löydät tietoa erityisesti Aalto-yliopiston NoVA-koulutusohjelmasta ja maisteriopinnoista. Tutustu laajempaan pohjoismaiseen yhteistyöhön ja yhteistyöyliopistoihin sekä opiskelijoiden projekteihin NoVA-yhteisön internetsivulla ja blogissa sekä seuraamalla sosiaalisen median kanavia.

 

 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu