Perustieteiden korkeakoulu

Perustieteiden korkeakoulusta valmistuneet työelämässä

Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulusta valmistuneet työllistyvät hyvin koulutustaan vastaaviin tehtäviin. Tältä sivulta löydät tietoa valmistuneidemme työllistymisestä sekä urakehityksestä.
Unto Rautio

Uraseurantakysely

5 v uraseurantakysely toteutetaan osana valtakunnallista akateemisten uraseurantaa yhteistyössä Aarresaaren kanssa. Aarresaari on yliopistojen työelämä- ja urapalveluiden verkosto, johon kuuluu 14 suomalaista yliopistoa. Kyselyt toteutetaan yhtenäisellä kyselyllä ja samanaikaisesti. Kyselyjen toteuttamisesta vastaa yliopistojen työelämä- ja urapalveluiden Aarresaari-verkoston uraseurantaryhmä. Tällä sivulla esitetyt tulokset perustuvat tästä kyselystä saatuun dataan.

Valmistuneiden työllistyminen

Perustieteiden korkeakoulusta vuonna 2014 valmistuneiden työmarkkinatilanne uraseurantakyselyn tulosten perusteella. Esimerkkejä  työnimikkeistä, työnantajia ja työnantajasektori viisi vuotta valmistumisen jälkeen.  

Työnimikkeitä viisi vuotta valmistumisesta

Valmistuneista suurin osa työllistyy suuriin sekä pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Myös yliopistoon, yrittäjäksi, valtiolle ja järjestöihin tai säätiöihin työllistyy viisi vuotta sitten valmistuneita.

Työnantajia viisi vuotta valmistumisesta

93 % valmistuneista on työelämässä tai toimii yrittäjänä viisi vuotta valmistumisesta.

Tärkeimmät nykyisessä työssä tarvittavat taidot ovat kyky oppia ja omaksua uutta, ongelmanratkaisutaidot sekä analyyttiset, systemaattisen ajattelun taidot.

Työllistyminen ja palkka
Tärkeimmät työssä tarvittavat taidot

Lisätietoja:
Riikka Heinonen, asiantuntija, ura- ja rekrytointipalvelut sekä alumnisuhteet
[email protected]

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu