Perustieteiden korkeakoulun yhteystiedot

Perustieteiden korkeakoulun viestintä

Vastaamme Aalto-yliopiston ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä, ylläpidämme viestintäkanavia, välitämme tiedotteita ja autamme median edustajia löytämään eri alojen asiantuntijoita. Ota meihin yhteyttä!

Perustieteiden korkeakoulun oppimispalvelut

Perustieteiden korkeakoulun oppimispalvelut tarjoavat palveluja opiskelijoille, opettajille ja ohjelmajohtajille. Perustieteiden korkeakoulun oppimispalvelujen yhteystiedot vastuualueittain ja tiimeittäin löytyvät täältä. Jos haet opiskelemaan Aalto-yliopistoon, ota yhteyttä hakijapalveluihin.

Perustieteiden korkeakoulun talouspalvelut

Tarjoamme ammattimaiset talous- ja rahoituspalvelut yliopiston eri yksiköiden ja akateemisen yhteisön tarpeisiin.

Perustieteiden korkeakoulun henkilöstöpalvelut

HR-päällikkö Sanna Kokko ohjaa ja koordinoi Perustieteiden korkeakoulun henkilöstöpalveluja. Korkeakoulun HR-palvelut koordinoi työsuhteeseen liittyviä asioita, kuten rekrytointia, työsopimuksia, uuden työntekijän perehdyttämistä, esimiesten tukea ja kansainvälisiä tehtäviä. Laitosten HR-koordinaattorit vastaavat suurimmasta osasta näitä toimintoja.  Katso lisää yhteystietoja.

Tutkimuspalvelut, innovaatioekosysteemipalvelut ja akateemiset lakipalvelut palvelevat tutkijoita ja laitoksia tutkimusprojektien koko elinkaaren ajan. Tuemme myös tutkimukseen liittyvissä linjauksissa, monitieteisessä tutkimusyhteistyössä, avoimessa tieteessä ja tutkimusetiikassa.

Dekaani on nimittänyt laitosjohtajat vuosiksi 2020-2022

Uutena laitosjohtajana aloittaa professori Esko Kauppinen ja tehtävissään jatkavat professorit Nuutti Hyvönen, Risto Ilmoniemi, Risto Rajala ja Lauri Savioja.

Read more
The Dean has appointed the Heads of Departments for 2020-2022.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu