Palvelut

Tulostaminen

Unigrafia tarjoaa Otaniemen, Töölön ja Mikkelin kampusalueilla yksiköiden, laitosten ja opiskelijoiden käyttöön keskitetyssä hallinnassa olevat tulostuspalvelut. Tulostuspalveluihin kuuluu tulostamisen lisäksi monitoimilaitteiden ja verkkotulostinten hankinta, hävittäminen, hallinnointi ja neuvonta.

Tulostusohjeet

Lähetä tiedostot työasemaltasi SecurePrint -tulostusjonoon:

Tulostaminen Aalto-yliopistossa

Kuinka lisään tulostimen työasemaani?

PrintingPoint-laitteiden sijainnit

tai lähetä tiedostot sähköpostilla osoitteeseen

[email protected]

Ominaisuudet

  • Tulostus tapahtuu kätevästi SecurePrint -jonon avulla, johon voi lisätä tiedostoja etänä joko Aallon työasemalta tai lähettämällä tulostettavat tiedostot sähköpostilla osoitteeseen [email protected]
  • Opiskelijat voivat tulostaa ilmaiseksi mustavalkoisia A4 -tiedostoja. 

Tulostus tapahtuu PrintingPoint-laitteilla. Pilvitulostusmallissa käyttäjä rekisteröi tulostuslaitetta varten tulostuskortin, jollaisena toimii HSL:n matkakortti, Frank (entinen Lyyra) -opiskelijakortti tai Unigrafian toimipisteistä ostettava erillinen Unigrafian tulostuskortti. Laitteilla on ohjeet rekisteröitymistä ja käyttöä varten.

Laitos voi myös kustantaa opiskelijoille halutessaan väritulostuksen.

Laitteen tilaaja vastaa yksiköiden tulostinlaitteista ja niiden ylläpidosta. Aalto ITS hoitaa keskitetyn tulostusjärjestelmän palvelimet ja tulostusverkon, sekä järjestelmään liittyneiden laitteiden tulostusjonot.

Unigrafialta voi tilata lisämaksusta tulostimiin lisälaitteita, kuten reijittäjän, nitojan tai jälkikäsittelijän. Myös erikoistulostimia on saatavilla, mutta niiden tuessa ja ylläpidossa saattaa olla rajoituksia.

Palveluun kuuluu Unigrafian ylläpitämien laitteiden lunastus ja/tai hävitys. Lisämaksusta Unigrafia voi hävittää myös muita laitteita (yleensä omaksi ostetut tulostimet).

Tuki

Palveluun liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa lähetä palvelupyyntö osoitteessa: servicedesk.aalto.fi 

Unigrafian asiakaspalvelu: [email protected]

Unigrafian rahoituksen ja ylläpidon piiriin eivät kuulu suurkokotulostimet, eivätkä erikoisemmat opetus- tai tutkimuskäyttöön tulevat tulostinlaitteet tai piirturit.

Palveluun ei kuulu Unigrafian hallinnoinnin ulkopuolisten monitoimilaitteiden tai tulostinten lunastus ja hävitys.

Tätä palvelua tarjoaa:

IT-palvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: