Palvelut

Coaching-palvelut Aalto-yliopistossa

Aalto-yliopisto auttaa henkilöstöään ja tohtorintutkintoaan suorittavia kehittymään ja jaksamaan paremmin coachingin avulla. Coaching on omien voimavarojen löytämistä ja käyttöönottoa
Kuva Dipolin tilasta jossa kaksi henkilöä istuvat tuoleilla

Coaching

Coaching on ajatuksia herättävä ja luova yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on inspiroida osallistujaa hyödyntämään kokonaisvaltaisesti henkilökohtainen ja ammatillinen potentiaalinsa sekä selkeyttämään itsensä johtamiseen ja kehittymiseen tai työhyvinvointiin liittyviä asioita ja toimintoja.

Coachingissa coach auttaa coachattavaa asettamaan ja saavuttamaan tavoitteita kysymällä, kuuntelemalla, haastamalla rajoittavia uskomuksia ja auttamalla  tarkastelemaan eri vaihtoehtoja.

Keskitetty coachingtarjonta Aallossa

Aalto-yliopistossa keskitetysti toteutettava coaching on osallistujille maksutonta. Yksiköt voivat järjestää coachingia yksikkökohtaisten tarpeiden pohjalta.

Valmentajat/coachit

Uracoacheina tohtorikoulutettaville toimivat Aalto-yliopiston tähän tehtävään kouluttamat omat asiantuntijat. Samoin urapysäkkivalmentajat ja sisäiset ratkaisukeskeiset coachit ovat Aalto-yliopiston sisäisiä koulutettuja ja kokeneita valmentajia

Lisätietoa

Mentorointiryhmä pöydän ääressä / Kuvaaja Unto Rautio

Mentorointi henkilöstölle

Aalto tarjoaa mentorointia henkilökunnalleen, joka antaa uusia näkökulmia ja työkaluja ammatilliseen kehittymiseen, työhön ja tasapainoiseen elämään. Lue lisää henkilöstömentoroinnista Aalto-yliopistossa, mentorointiohjelmasta, avoimesta mentoroinnista Aallon työntekijöille ja yhteismentorointiohjelmasta.
Yhteismentorointiohjelmat Aallon ulkopuolisten yritysten ja organisaatioiden kanssa.

Palvelut
Tätä palvelua tarjoaa:

Henkilöstöpalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: