Oppimiskeskus

Palvelumme poikkeustilanteen aikana

Oppimiskeskuksen palvelut poikkeustilanteen aikana 1.10.2021 alkaen. Järjestelyt saattavat muuttua, joten seuraa tiedotustamme. Aalto-yliopiston kriisihallintaryhmän ohjeistukset koronavirukseen liittyen löydät täältä: https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/tietoa-koronaviruksesta. Sivua on viimeksi päivitetty 1.10.2021.

Tilat ja asiakaspalvelu

Harald Herlin –oppimiskeskuksen tilat ja asiakastyöasemat ovat normaalisti kaikkien asiakkaiden käytettävissä rakennuksen aukioloaikoina, ks. https://www.aalto.fi/fi/oppimiskeskus.

Osa tiloista on Aalto-yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan varattavissa Aalto Space -sovelluksen kautta: https://www.aalto.fi/fi/palvelut/aalto-space-mobiilisovellus.

Oppimiskeskuksen aulan asiakaspalvelupisteen aukioloajat löytyvät kotisivulta https://www.aalto.fi/fi/oppimiskeskus.

Huom! Hyllyssä saatavana olevia kirjoja ei voi varata lukuun ottamatta Aalto-suora -palvelua. Saatavana olevat kirjat voi hakea hyllystä itse.

Kaukopalvelu ja kirjojen hankinta

Kaukopalvelu ja kirjojen hankinta toimivat normaalisti.

Henkilökunnalle suositellaan kaukopalvelun tilaamista  Aalto-suora-palveluna.

Kopiopalvelu Oppimiskeskuksen omasta paperiaineistosta

Henkilökunta voi tilata Oppimiskeskuksen omasta paperiaineistosta otteita (esim. lehti- tai tietosanakirja-artikkeli) aalto.fi-sähköpostiosoitteeseen Aalto-suora-palvelun kautta.

Opiskelijat voivat käyttää Oppimiskeskuksen monitoimilaitetta aineiston skannaamiseen. 

E-aineiston käyttö

Aalto-yliopiston opiskelijat ja henkilökunta voivat käyttää kaikkia lisensoituja aineistojamme mistä vain ja milloin vain kirjautumalla sisään Aalto-tunnuksellaan. Lue lisää: http://libguides.aalto.fi/e-aineistot

Opinnäytteet

Sähköisessä muodossa olevat opinnäytteet on tallennettu Aaltodoc-julkaisuarkistoon, jossa ne ovat avoimesti saatavissa, mikäli tekijä on antanut siihen luvan. Lue lisää: http://libguides.aalto.fi/opinnaytteet

Sähköisiä opinnäytteitä, joille ei ole annettu julkaisulupaa avoimeen verkkokäyttöön, voidaan pyydettäessä lähettää sähköpostitse suoraan asiakkaalle. Tällöin asiakkaan tulee osoittaa pyyntönsä Oppimiskeskuksen sähköpostiosoitteeseen [email protected].

Liitä jokaiseen opinnäytepyyntöön seuraavat tiedot löytyvyyden helpottamiseksi:
-tekijän nimi
-opinnäytteen nimi
-julkaisuvuosi

Arkistoituja opinnäytteitä, joista on olemassa vain painettu versio, voi tulla rajoitetusti lukemaan Oppimiskeskukseen.

Monitoimilaite – tulostus, skannaus ja kopiointi  

Oppimiskeskuksessa on käytössä monitoimilaite mustavalkoista tulostamista ja skannaamista varten Aalto-yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle. Laitteiden vieressä on saatavilla käsidesiä, laitteen turvallinen käyttö on käyttäjien vastuulla. Kopiointi, väritulostus ja kaikki ulkopuolisten asiakkaiden tulostus toimivat Print in city -palvelun kautta https://fi.printincity.com/.

Yhteystiedot: Oppimiskeskus

Koko Oppimiskeskusta koskevat yhteystiedot. Päätoimipisteemme on Harald Herlin -oppimiskeskus (Otaniementie 9, Espoo).

Lue lisää
Aerial photo of the campus
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: