Opiskelu Aallossa

Taiteiden alan ennakkotehtävät 2021

Aalto logo at Otakaari 1

Yleisohjeet

Ennakkotehtävät toimitetaan sähköisesti Opintopolkuun 31.3.2021 klo 15.00 mennessä.

Myöhässä saapuneita ennakkotehtäviä ei huomioida. Hakuajan viimeisinä päivinä ja tunteina Opintopolussa voi olla ruuhkaa, mikä saattaa vaikuttaa järjestelmän kantokykyyn. Lataa ennakkotehtävät hyvissä ajoin, jotta tiedostot ehtivät varmasti latautua ennen hakuajan päättymistä. Hakija vastaa tehtävien toimittamisesta vaaditulla tavalla määräaikaan mennessä.

Toimi näin:

1. Seuraa tehtävissä annettuja ohjeita.

2. Tallenna tehtävät PDF-tiedostoiksi. Muissa formaateissa palautettuja tehtäviä ei huomioida. Palauta kukin tehtävä yhtenä PDF-tiedostona. Tiedostossa voi olla useita sivuja. Palauta vain se määrä tiedostoja, joka tehtävänannossa ohjeistetaan. Jos tehtäviin sisältyy video, palautustapa on kerrottu tehtävänannossa.

3. Tarkasta tiedostojen toimivuus, sillä puutteellisia hakemuksia ei arvioida. Suositeltava tiedoston koko on enintään 100 Mt. Opintopolkuun ladattavien tiedostojen maksimikoko on 1 Gt. Tehtävän on oltava tiedostossa oikein päin (vaakasuora liite vaakasuorassa ja pystysuora pystysuorassa).

4. Nimeä tiedostot: sukunimi-etunimi-tehtävän nimi.pdf. Tiedostot eivät saa olla samannimisiä.

5. Liitä ennakkotehtävät Opintopolun hakulomakkeelle, jossa on liitepyyntö ennakkotehtävistä. Ennakkotehtävät tulee olla ladattuna ja hakemuksen lähetettynä hakuajan loppuun 31.3.2021 klo 15.00 mennessä (Suomen aikaa) (lähetyksen tulee olla valmis klo 14.59).

Huom. Ennakkotehtävät tulee laatia itsenäisesti ja ilman ohjausta. Yliopiston henkilökunta ei tarkenna tehtäviä tai anna lisäohjeistusta tehtäviin liittyen.

Katso hakukohteesi hakuohjeet Opintopolusta, taiteiden alan hakukohteet on listattu sivulla Haku suomen- ja ruotsinkieliseen kandidaattikoulutukseen, josta löydät linkit Opintopolun hakuohjeisiin.

Hakukohteet

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu