Opiskelu Aallossa

Taiteiden alan ennakkotehtävät 2024

Taiteiden alan ennakkotehtävät 2024 on julkaistu tällä sivulla 12.2.2024.
Aalto logo at Otakaari 1

Yleisohjeet

Palauta ennakkotehtävät sähköisesti Opintopolkuun viimeistään 27.3.2024 ennen klo 15.00 Suomen aikaa. Palautuksen täytyy olla valmis klo 14.59.

Myöhässä saapuneita ennakkotehtäviä ei huomioida. Hakuajan viimeisinä päivinä ja tunteina Opintopolussa voi olla ruuhkaa, mikä saattaa vaikuttaa järjestelmän kantokykyyn. Lataa ennakkotehtävät hyvissä ajoin, jotta tiedostot ehtivät varmasti latautua ennen hakuajan päättymistä. Hakija vastaa tehtävien toimittamisesta vaaditulla tavalla määräaikaan mennessä.

Toimi näin:

  1. Lue nämä yleisohjeet sekä hakukohdekohtaiset ohjeet alta. Seuraa annettuja ohjeita. Sinun täytyy tehdä kaikki hakukohteen vaatimat ennakkotehtävät. Voit tehdä tehtävät suomeksi tai ruotsiksi.
  2. Tallenna tehtävät tehtävänannossa määrätyssä muodossa. Muissa formaateissa palautettuja tehtäviä ei huomioida. Palauta kukin tehtävä yhtenä tiedostona. Tiedostossa voi olla useita sivuja. Palauta vain se määrä tiedostoja, joka hakukohdekohtaisissa ohjeissa pyydetään. Jos tehtäviin sisältyy video, palautustapa on kerrottu hakukohdekohtaisissa ohjeissa.
  3. Nimeä tiedostot annettujen ohjeiden mukaisesti. Tiedostot eivät saa olla samannimisiä.
  4. Tarkasta tiedostojen toimivuus, sillä puutteellisia hakemuksia ei arvioida. Suositeltava tiedoston koko on enintään 100 Mt. Opintopolkuun ladattavien tiedostojen maksimikoko on 1 Gt. Tehtävän on oltava tiedostossa oikein päin (vaakasuora liite vaakasuorassa ja pystysuora pystysuorassa).
  5. Liitä ennakkotehtävät Opintopolun hakulomakkeelle. Hakulomakkeella on liitepyyntö ennakkotehtävistä. Ennakkotehtävät täytyy olla ladattuna ja hakemuksen lähetettynä viimeistään hakuajan loppuun mennessä 27.3.2024 ennen klo 15.00 Suomen aikaa. Lähetyksen täytyy olla valmis klo 14.59.

Tärkeää! Ennakkotehtävät ovat valinnan ensimmäisenä vaiheena osa valintaprosessia. Hakijan tulee tehdä ne itsenäisesti ja ilman ohjausta. Yliopiston henkilökunta ei tarkenna tehtäviä tai anna lisäohjeistusta tehtäviin liittyen. Ennakkotehtäväsi voidaan hylätä, jos käy ilmi, että olet saanut apua toimittamiesi tehtävien tekemisessä kolmannelta taholta, esimerkiksi kaupalliselta valmennuskurssilta.

Katso hakukohteesi hakuohjeet Opintopolusta. Taiteiden alan hakukohteet on listattu sivulla https://www.aalto.fi/fi/hakijapalvelut/haku-kandidaattikoulutuksiin, jolta löydät linkit Opintopolun hakuohjeisiin.

Hakukohteet

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: