Ohjelmatilan päivittäminen - yhteisohjelmat

Ohjeita ja esimerkkejä yhteisohjelmien päivittäjille

Yhteisohjelmien sivuilla on voitu esittää useamman koulun tietoja ja Drupalissa näihin voi kaivata enemmän keinoja, jotta samat tiedot voi esittää aalto.fi:ssä. Joissain tapauksissa asia voi ratketa sisällöistä keskustellen koulujen kesken ja tutkien, jos sisältöjä voisi yhtenäistää ja esittää eroavat tiedot yksinkertaistetummin.

Muutoin vaihtoehtoja on usein kaksi:

  1. Esittää tiedot haitarissa Listing -komponentilla
  2. Tehdä tiedoille piilotettu välilehti ja linkata näihin sivuihin sivuilta

Jos tiedot ovat kohtuulliset, ne kannattaa esittää Listing-komponentilla (hyvä esimerkki vaihtohaun ohjeissa: https://www.aalto.fi/fi/muut-opinnot/hakuohjeita). Jos tiedoissa on käytetty pankkitekstejä, ne voivat toimia sellaisenaan, jos pankkitekstit ovat valmiiksi Listing-komponentissa (alla esimerkki). Jos sivusta tulee kovin pitkä, sen alkuun voi lisätä sisällysluettelon Table of Content -komponentilla.

Jos tiedoissa on paljon pankkitekstejä tai haitari-esitystapaa, Listing-komponentti ei välttämättä toimi ja piilotettu välilehti voi olla parempi vaihtoehto. Ohjeet piilotetun välilehden tekoon täällä. Piilotetun välilehden voi nostaa sivulle Liftup-komponentilla.

Voit lisätä otsikon pankkitekstiin

Tällä voit erottaa muuten samanlaiset pankkitekstit

Kieli- ja viestintäopinnot 11 op

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: