Palvelut

Otaniemi - Tapahtuma- ja kokoustilat

Aalto-yliopisto tarjoaa monipuoliset puitteet tapahtumiin, kokouksiin, seminaareihin ja kongresseihin. Varattavia tiloja on yli 100 ja ne sijaitsevat pääosin Otaniemen kampuksella.
Toivotamme tervetulleiksi niin Aalto-yliopiston sidosryhmät ja kumppanit kuin muutkin toimijat järjestämään tapahtumia yliopiston sykkeessä. Ota yhteyttä Tilamyyntiin, autamme sinua mielellämme sopivan tilan löytämisessä ja tapahtuman järjestämisessä!
Aalto University Undergraduate Centre Otaniemi, image: Tuomas Uusheimo

Otakaari 1 - suuret tilaisuudet

Otakaari 1 toimii Kandidaattikeskuksena ja siellä on useita tiloja, jotka tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön kansainvälisille kongresseille, seminaareille ja tapahtumille. Otakaari 1:n on suunnitellut Alvar Aalto.

Rakennuksessa palvelevat:

Aalto-sali

Aalto-sali

Rakennuksen helmi on näyttävä ja kaunis Aalto-sali (570 hlö). Aalto-salin vieressä on B-sali (320 hlö) ja C-sali (310 hlö), sekä näiden kolmen salin edessä avara aulatila. Pääsisäänkäynnin luona on D- ja E-salit (230 hlö). Saleissa on dataprojektori, tietokone sekä mikrofonit.

Aalto-yliopisto / kuvaaja: Tuomas Uusheimo

Pääaula

Pääaulan sisäänkäynti on aivan metroaseman vieressä. Aula on luonteva paikka pitää tilaisuuden rekisteröimis-/ilmoittautumispiste ja se toimii myös kohtaamistapaikkana. Aulassa on iso naulakkoalue, johon on mahdollisuus järjestää vartioitu naulakkopalvelu.

Otakaari 1, U-siiven aula

U-siipi

Kandidaattikeskuksen U-siipeen on oma sisäänkäynti M-ovesta, joka on noin 50m eteenpäin pääsisäänkäynnistä. Aulatilan ympärillä on yhteensä kuusi auditoriota, U1-U6. Aulassa järjestetään tilaisuuksien tarjoilut.

Luentosali U4 / Otakaari 1

Perinteiset luentosalit

U-siivessä on kuusi luentosalia, jotka ovat kapasiteetiltan 60-600 hlö:lle.

Luentosali U135a / kuvaaja: Tuomas Uusheimo

Nokia-sali

Nokia-sali on moderni tila 60 henkilölle. Tekniikkaa on helppo hallinnoida luennoitsijan pöydällä olevasta näyttöpaneelista.

Luentosali U8 / kuvaaja: Tuoman Uusheimo

Luentosalit U8 ja U9

Luentosalit U8 (100 hlö) ja U9 (60 hlö) ovat uudistettuja auditorioita, jotka soveltuvat hyvin myös ryhmätyöskentelyyn. Ne sijaitsevat U-siiven 2. kerroksessa.

Otakaari 1 - pienet tilaisuudet

Otakaari 1:ssä on kymmeniä alle 50 hengen tiloja, jotka ovat pääosin luokkahuoneita tai kiinteäkalusteisia tiloja. Tilat ovat erinomaisia rinnakkaistiloja tai ryhmätyötiloja isomman seminaarin tai konferenssin yhteydessä.

Otakaari 1, Y115

Y115 kokoustila pääaulan yhteydessä. Yhtenäisen pöydän ääreen mahtuu 26 hlö.

Otakaari 1, Y229

Y-siivestä löytyy 8 seminaarisalia (30-40 hlö). Saleissa on dataprojektori, tietokone, langaton aalto open -verkko, ohjelmalähteiden äänen vahvistus sekä liitäntä kannettavalle tietokoneelle.

Otakaari 1 U360b

U-siivessä on yli 10 pientä kokous- ja ryhmätyötilaa. Kokoustiloissa on lcd-näyttö, langaton aalto open -verkko sekä liitäntä kannettavalle tietokoneelle.

Maarintie 8 - TUAS-talo

Maarintie 8 on metroasemalta kivenheiton päässä. Rakennuksessa on neljä auditoriota 150-300 henkilölle.

Rakennuksessa palvelee Fazer Food & Co lounasravintola TUAS.

Maarintie 8 / ala-aula

Auditoriot AS1 ja TU1 sijaitsevat avaran aulatilan yhteydessä 1. kerroksessa.

Luentosali AS1

Auditoriot AS1 ja TU1 (150 hlö). Aallon tilat on varusteltu siten, että käyttäjä pystyy itse ohjaamaan laitteistoa tarvittavalla tavalla.

Luentosali TU2

TU2 ja AS2 ovat 300 hlö:n auditoriot. Tiloissa on dataprojektori(t), tietokone sekä mikrofonit.

Maarintie 8 / yläaula

300 hlö:n auditoriot ovat 2. kerroksessa yläaulan varrella. Tiloihin on esteetön kulku.

Maarintie 8 / Seminaarisali 1023

Rakennuksessa on myös kahdeksan 10-30 hlö:n seminaari-/kokoustilaa.

Pyydä tarjous

Muut rakennukset ja tilat

Otaniemestä löytyy monia rakennuksia ja tiloja erilaisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä [email protected] niin etsimme sopivan tilan kokouksellesi.

A Grid

A Grid

A Grid sijaitsee osoitteessa Otakaari 5. A Grid on yksi Euroopan suurimmista kasvuyritysten keskittymistä ja saman katon alla on lukuisia toimijoita. Aulatilassa sijaitsevat suurilla näytöillä varustetut juhla- ja kokoustilat Mordor ja Little Mordor (75 hlö).

A Grid, Jeti

Lisäksi A Gridissä on suuri auditorio Jeti (200 hlö) sekä useita eri kokoisia neuvotteluhuoneita.

Ravintola Factory Otaniemi
Konemiehentie 2

Konemiehentie 2

Konemiehentie 2 eli Tietotekniikkatalo sijaitsee metroaseman Tietotien puoleisen sisäänkäynnin läheisyydessä. Rakennuksessa on auditoriot 90 ja 270 hlö:lle sekä pienempiä tiloja.

Rakennuksessa palvelevat:

Muut tapahtumatilat Aalto-yliopiston kampuksella

Dipoli - Tapahtuma- ja kokoustilat

Dipoli toimii Aalto-yliopiston päärakennuksena. Se on uudenlainen monikäyttötalo, jossa yliopiston osaaminen, toiminta ja ihmiset näyttäytyvät. Dipoli tarjoaa koko Aalto-yhteisölle ja sidosryhmille kohtaamispaikkoja, työtiloja sekä tapahtuma- ja näyttelytiloja.

Dipoli, Käpyovi. Photo: Aalto University/Tuomas Uusheimo

Juhlatila Aalto Valimo

Räätälöity illallinen kokouspäivän päätteeksi tai ikimuistoinen juhlatilaisuus Otaniemen sydämessä. Tule tutustumaan Aalto Valimoon.

Valimo

Kokous- ja saunatila Aalto Inn Laajalahti

Kokous- ja saunatila Aalto Inn Laajalahti sijaitsee Otaniemen rannassa. Tule työporukan kanssa viettämään rento saunailta tai kokous merinäköalalla.

Laajalahti

Lisätietoa

Lisätietoa tilojen varaamisesta ja kampuksesta.

Tätä palvelua tarjoaa:

Aalto-yliopiston tilamyynti

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä [email protected]
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu