Palvelut

Tilamyynnin myyntiehdot

Ammattitaitoinen tilamyyntimme ei jätä asiakkaitaan yksin suunnittelemaan tilaisuuttaan. Myyntiehdot auttavat jo etukäteen ottamaan huomioon tiettyjä käytännön asioita tilaisuuden järjestelyissä.
Myynti

Yleistä

Aalto-yliopiston yhteiskäyttötilat ovat ensisijaisesti yliopiston omassa käytössä. Aalto-yliopiston tiloja voidaan vuokrata yritysten, tiedeyhteisöjen sekä julkisten ja yleishyödyllisten yhteisöjen, yhdistysten ja kansalaisjärjestöjen käyttöön. Ulkopuolinen käyttö ei saa haitata yliopiston varsinaista toimintaa. Tilaisuuksien tulee selkeästi erottua yliopiston omista tilaisuuksista. Tiloja vuokrataan pääosin rakennuksen aukioloaikoina. Vuokraaja ei voi käyttää omaa henkilökuntaansa Aalto-yliopiston vahtimestarityön korvaamiseen. Tiloja ei vuokrata yliopiston arvojen tai hyvien tapojen vastaisiin tarkoituksiin eikä yliopiston toiminnan kanssa kilpailevaan toimintaan.

Tilavaraukset

Aalto-yliopiston tilojen vuokraaminen ulkopuoliseen käyttöön hoidetaan tilamyynnin kautta. Tiedustelut sähköpostilla [email protected] tai tarjouspyyntölomakkeen kautta. Varauksia voi tehdä pääsääntöisesti vain kuluvalle lukuvuodelle. Dipoliin voi tehdä varauksia myös tuleville vuosille.

Pyydä tarjous

Hinnat

Aalto-yliopiston tilat ovat aina maksullisia. Ulkopuolista käyttöä varten tiloilla on hintaluokat, joiden mukaan tilamyynti tekee varaajalle tarjouksen. Dipolin tiloissa käytetään erillistä hinnastoa. Hintoihin lisätään arvonlisävero, kun kyseessä on ulkopuolinen tilamyynti. Hinnasto on voimassa kiinteistön aukioloaikoina. Minimiveloitus on 1 tunti. Myös valmistelu-/rakennusajasta veloitetaan ja asiakkaan on ilmoitettava varausta tehdessä tarvitsemansa valmisteluaika. Aukioloaikojen ulkopuolisesta käytöstä veloitetaan erilliset vahtimestarikustannukset.

Hintaluokat 2024, koskee pääosin opetustiloja

Otaniemi  
Hintaluokka (tilan mmukaan) Hinta € / päivä (alv 0%)
A1 (alle 40m2) 173 €
A2 (40-60m2) 249 €
A3 (61-80m2) 297 €
A4 (81-100m2) 379 €
A5 (101-130m2) 460€
A6 (131-150m2) 595 €
A7a (151-200m2) 811 €
A7b (201-250m2) 973 €
A8 (251-300m2) 1163 €
A9 (301-350m2) 1406 €
A10 (351-450m2) 1785 €
A11 (451-450m2) 2190 €
A12 (>550m2) 2758 €

Laskutus

Tilaveloitus laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Tapauskohtaisesti veloitetaan ennakkomaksu osittain tai kokonaan. Maksuehto on 30pv.

Peruutusehdot

Mikäli varaus perutaan 28–15 päivää ennen varausta, veloitetaan 50 % tilaveloituksesta.
Mikäli varaus perutaan 14–0 päivää ennen varausta, veloitetaan 100 % tilaveloituksesta.
Tapauskohtaisesti käytetään laajempia peruutusehtoja, esim. kun kyseessä on monipäiväinen, useamman tilan varaus tms.

Aalto-yliopistolla on oikeus perua varaus, jos tilaisuus tai sen sisältö poikkeaa etukäteen ilmoitetusta.

Poikkeustilanteessa ja erittäin painavasta perustellusta syystä viranomaisten ja/tai Aalto-yliopiston linjauksien mukaisesti, tilaisuus voidaan peruuttaa palveluntuottajan toimesta. Palveluntuottaja ei ole tällöin velvollinen korvaamaan tilaisuuden peruutuksesta tai siirrosta aiheutuvia kustannuksia asiakkaalle.

Tarjoilut

Tarjoilutilaus on asiakkaan ja talon ravintoloitsijan välinen ja ravintoloitsija laskuttaa tarjoilut asiakkaalta ellei toisin sovita. Tarjoiluja voi tilata ravintolatilatiloihin, kokoustiloihin tai auloihin.

Alkoholitarjoilu

Mikäli varatussa tilassa ei ole anniskeluoikeuksia, alkoholijuomien myynti on kielletty. Alkoholitarjoilusta on ilmoitettava tilamyynnille etukäteen varausta tehdessä. Asiakkaan vastuulla on alkoholilain 59 §:n mukainen ilmoitus.

Lisätietoja poliisin sivuilta

Viranomaisluvat, -maksut ja pelastussuunnitelma

Tapahtuman järjestäjä on velvollinen tutustumaan kokoontumislakiin (22.4.19997530), pelastuslakiin (16 §), ja pelastusasetukseen (3§). Suurista kaikille avoimista tapahtumista on asiakkaan tehtävä lain määräämä tilaisuuskohtainen pelastussuunnitelma.

Ohjeita pelastuslaitoksen sivuilta
Asiakas vastaa tilaisuuden viranomaisluvista sekä mahdollisista Teosto- ja Gramex-maksuista.

Lisätietoja Teoston sivuilta

Henkilömäärä

Asiakas vastaa, että varatun tilan maksimikapasiteettiä ei ylitetä.

Hätäpoistumistiet

Hätäpoistumistiet sekä ensisammutusvälineistöjen paikat on oltava esteettömät, mikäli tilan vakiokalustusmuotoja muutetaan tai asiakas tuo tilaan omia kalusteita, välineitä tai muuta irtaimistoa.

Näyttelyt

Näyttelyiden asettaminen auloihin tai käytäville on maksullista ja sallittua vain tarkoitukseen sopivilla paikoilla.

Vakuutus

Tapahtuman vakuutuksista vastaa asiakas. Suosittelemme, että asiakas hankkii vahinko- ja vastuuvakuutuksen omille tavaroilleen, laitteilleen ja kalusteilleen.

Sähköistys

Tapahtuman sähköistyksestä vastaa asiakas, mikäli tapahtumassa on normaalista poikkeavaa sähkön tarvetta.

Korvausvelvollisuus

Mikäli tapahtuman aikana osallistujanne vahingoittavat rakennuksen omaisuutta tai aiheuttavat sille jotain haittaa, sen korjauskustannukset veloitetaan asiakkaalta erikseen.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Pyydä tarjous

Vuokraa tila tapahtumallesi Aalto-yliopiston kampukselta

Aalto-yliopisto tarjoaa monipuoliset ja korkeatasoiset puitteet erilaisiin tilaisuuksiin. Varattavia tiloja Espoon Otaniemessä on yli 100.

Read more
Dipoli events
Tätä palvelua tarjoaa:

Aalto-yliopiston tilamyynti

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä [email protected].
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: