Johtamisen laitos

Organisaatioviestintä

Research and teaching in the unit of Organizational Communication focuses on the social and communicative practices through which organizations, communities, and societies are managed and organized in global media environments.

Yksikön tutkimus ja opetus perustuu organisaatioviestinnän ymmärtämiseen monimuotoisena johtamis- ja sosiaalisena toimintana.  Viestintää käytetään organisaatioissa välittämään ideoita mutta myös esittämään tietosisältöjä. Sitä käytetään myös strategisesti ja esittävästi realiteettien luonnissa ja asioiden aikaansaamisessa. Organisaation viestinnän dynamiikan ja monimutkaisuuden ymmärtäminen auttaa itse viestinnän ja johtamisen ammattilaisia, mutta myös laajemmin päätöksentekijöitä ja muita toimijoita viestinnässä, strategisessa johtamisessa sekä yritysten ja yhteiskunnan kanssakäynnissä.

Tutkimuspohjainen opinto-ohjelmamme auttaa opiskelijoita ymmärtämään yritys- ja organisaatioviestintää perusteellisesti ja poikkitieteellisesti sekä ammatti- että akateemisiin tarkoituksiin. Yritysviestinnän maisteriohjelmassa ja viestinnän sivuaineessa opiskelijat saavat monialaista teoreettista ymmärrystä viestinnän strategisesta roolista nykypäivän organisaatioissa. Teemattisten kurssitöiden ja ongelmaperustaisen oppimisen myötä varustamme opiskelijat paremmalla analyyttisellä ja käytännön ammattitaidolla sidosryhmien ja osakkaiden kanssa kommunikointia varten yleisessä viestinnässä. Huippuluokan media- ja viestintäopinnot sekä johtamisen opintojen eri osa-alueet tarjoavat opiskelijoille käsitteellisiä työkaluja ja käytännön osaamista vaativiin yritys- ja organisaatioviestinnän töihin.

Yhteystiedot

Kauppakorkeakoulu, jonka edustalla istuu neljä opiskelijaa. Kuva: Unto Rautio / Aalto-yliopisto

Kauppakorkeakoulu

Ekonominaukio 1

Toimipisteet

Visiting address

Ekonominaukio 1

02150, Espoo

Postal address

Aalto University
School of Business
Department of Management Studies
Organizational Communication
P.O. Box 21210
FIN-00076 AALTO
FINLAND

Administration

Head of Unit: Pekka Pälli

Secretaries: Tiia Melander

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu