Alumneille

Kokemuksia mentoroinnista

Opi lisää mentoroinnista Aallon alumneilta, jotka ovat ottaneet osaa mentorointiohjelmaan.

Mentorointitarinoita

Mentor Ville Karttunen

“Opiskelijat, joita olen tavannut, tulevat kyllä pärjäämään työelämässä, siitä en ole tippaakaan huolissani” - Ville Karttunen toimii mentorina Aalto-yliopistolla

Halu tukea muita sai Carunan uusien liiketoimintojen kehitysjohtaja Ville Karttusen toimimaan mentorina opiskelijalle. Nuorena opiskelijana hän ei itse uskaltanut mennä mentoroitavaksi, vaikka siitä olisi ollut hyötyä. Ville Karttunen toimii mentorina Aalto-yliopiston maisteriopiskelijalle. Suunnilleen kerran kuussa hän istuu alas opiskelijan kanssa pohtimaan työelämää nuoren näkökulmasta.

Alumneille
Jaime De Vizcaya

Jaime De Vizcaya

Jaime De Vizcaya on meksikolais-suomalainen teollinen muotoilija, luennoitsija sekä ekologisen ja kestävän designin puolestapuhuja.

Alumneille
kuva Jamila Awadh alumni

Jamila Awadh: Monikulttuurisuus auttaa luomaan yrityskontakteja

Kauppatieteiden opinnot Aallossa täydensivät aikaisempia opintoja ja karttunutta kokemusta. Ne johtivat Jamila Awadhin nykyiseen asemaan liiketoiminta- ja markkinointijohtajana Polar Glucanilla.

Alumneille
School of Business Alumni Ambassador Miikka Huhta

Alumnisuurlähettilään tarina: Miikka Huhta

”Mentorista oli suuresti hyötyä sekä omiin tulevaisuuden suunnitelmiini sopivan työpaikan valinnassa että myöhemmin työtehtäviini liittyvässä sparrauksessa”, kertoo Kauppakorkeakoulun alumnisuurlähettiläs Miikka Huhta, joka osallistui opiskeluaikanaan Aalto-yliopiston mentorointiohjelmaan. Hän sanoo mentorointiohjelman antaneen myös hyvää vertaistukea uran alkuvaiheeseen.

Uutiset
Aalto University / man sitting on a motorcycle / Muhammad Ziaur Rehman

Alumni Muhammad Ziaur Rehman: “Mistä tahansa unelmoitkin, aloita sen tavoittelu Aallosta”

Muhammad Ziaur Rehman valmistui Automation and Electrical Engineering -maisteriohjelmasta.

Uutiset
Atte Heikkilä

Kauppakorkeakoulun alumnitarina: Atte Heikkilä

Kansainvälistä uraa projektipäällikkönä luova alumnimme Atte Heikkilä osallistui viime vuonna ensimmäistä kertaa mentorointiohjelmaan mentorina, ja suosittelee ohjelmaan osallistumista niin alumneille kuin opiskelijoille. ”Kannattaa lähteä avoimin mielin ohjelmaan mukaan, ja haastaa omat ja mentorin mahdolliset ennakko-oletukset.”

Uutiset

Mentorointiohjelmasta sanottua

Antaessaan saa, eli vaikka mentorointi vie hieman aikaa, antaa se uusia näkökulmia ja tuoretta tietoa nuorten maailmasta.

Vuoden 2021 mentori

"Mentorointi avaa näkökulmia myös omaan työhön ja maailmankatsomukseen."

"On aivan upeaa olla vuorovaikutuksessa nuorten ihmisten kanssa ja oppia uutta tämän päivän opiskelusta, työelämästä ja maailmankuvasta."

Mentorointiohjelman usein kysytyt kysymykset

Löydät tältä sivulta mentorointiohjelmaan liittyvät useimmin kysytyt kysymykset. Mikäli et löydä vastausta, ole yhteydessä [email protected]

Read more
CDL
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu