Aalto-yliopisto Junior

Opettajien täydennyskoulutukset

Uusia työ­tapo­ja, näkökul­mia ja tekni­ikoi­ta luon­non­ti­eteen, matem­ati­ikan, teknolo­gian, talouden ja taiteen aloil­ta opet­ta­jan työn tuek­si, inspi­raa­tiok­si sekä ammat­ti­taidon kehit­tämisek­si. Aal­to-yliopis­to poikki­ti­eteel­lisenä tutkimus- ja koulu­tu­s­paikkana on rajoit­tam­a­ton ideoiden lähde.
Arduino

Arduino-ohjelmoinnin alkeet –koulutusilta opettajille 13.4.2023

Miten ohjelmoit Arduinolla? Mitä kaikkea peruskomponenteilla voi tehdä? Tule mukaan Arduino-koulutusiltaan, jonka aikana tutustutaan Arduino-ohjelmointiin, siinä tarvittaviin tarvikkeisiin ja ohjelmointialustaan. Koulutus perustuu Arduino Starter -kitin komponentteihin ja näiden käyttöä harjoitellaan yhdessä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta Arduino-ohjelmoinnista tai koodauksesta.

Ilmoittaudu mukaan 5.4.2023 mennessä. Tilaisuuteen mahtuu 25 osallistujaa. Tilaisuus on avoin kaikille opettajille aina alakoulusta toiselle asteelle. Koulutus järjestetään Aalto-yliopisto Juniorin tiloissa Espoossa Otaniemessä ja koulutusillan opetuskieli on suomi.

Aika: Torstai 13.4.2023 klo 17.00-20.00
Paikka: Junior Lab, Kemistin­tie 1B, Otanie­mi, Espoo.
Muuta: Koulutus on maksuton, tilaisuus sisältää kahvitarjoilun.

Ilmoittaudu mukaan täältä.

Koulutus järjestetään samalla sisällöllä ruotsiksi 18.4.2023. Lue lisää.

LUMAn lumoa -täydennyskoulutus eheyttävästä ja laaja-alaisesta opetuksesta

Eheyttävä ja laaja-alainen opetus on kirjattu opetussuunnitelmien perusteisiin, mutta kuinka sitä tulisi toteuttaa kouluissa ja päiväkodeissa? Mitkä työtavat ja oppimisympäristöt on todettu tutkimuksen perusteella toimiviksi? Entä miten tällaista opetusta voidaan arvioida?

Opetusta eheytetään tavallisesti yhdistelemällä eri tiedonaloja jonkin ajankohtaisen aiheen käsittelyssä. Opetuksessa voidaan esimerkiksi tehdä yhteistyötä eri oppiaineiden kanssa tai vaikka koulun tai päiväkodin ulkopuolisten toimijoiden kanssa. 

MOOC-koulutuskokonaisuuksissa opit erilaisia tapoja lisätä monialaisuutta opetukseesi. Ideoiden lisäksi saat koulutuksesta kontakteja yhteistyön aloittamiseen. Kurssien suorittaminen on maksutonta ja niitä voi hyväksilukea VESO-koulutuksiksi.

Ilmoittaudu kursseille tästä. Tervetuloa oppimaan kanssamme! 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu