Platser

St. Michel

Vid Aalto-universitetets handelshögskolans enhet i St. Michel kan man avlägga ekonomie kandidatexamen på engelska inom kandidatprogrammet International Business.
Mikkeli Campus

Information om byggnaden

Aalto-universitetets handelshögskolas enhet i S.t Michel finns i Södra Savolax i anslutning till universitetscentret i St. Michel. Vid enheten i St. Michel kan man avlägga ekonomie kandidatexamen på engelska inom kandidatprogrammet International Business.

Handelshögskolans enhet i St. Michel ligger nära den mångsidiga servicen i St. Michels centrum med utmärkta transportförbindelser.  Det centrala läget gör det möjligt att samarbeta effektivt med företag i regionen. I universitetscentrets lokaler finns också Helsingfors universitets enhet Ruralia-institutet och en enhet som hör till LUT-universitetet. I St. Michel är det också möjligt att genomgå Aalto-universitetets handelshögskolas öppna universitetskurser.

I byggnaden finns:

Kontakt

Tel. +358 50 438 9837
Email: [email protected]

Bachelor's Program in International Business, Aalto University

International Business, Bachelor (BScBA, Michel) and Master of Science (Otnäs) in Economics and Business Administration

Bachelor’s Programme in International Business (BScBA) ger studerande omfattande kunskaper och färdigheter att bygga upp, utveckla och leda företag med globala ambitioner. En kandidatexamen i företagsekonomi med internationellt fokus ger ett antal olika karriärmöjligheter inom den privata och den offentliga sektorn, i olika branscher och på flera kontinenter.

Utbildningsutbud
School of business students sitting in front of the campus and laughing

Campus

Universitetets campus i Otnäs är den innovativa Aalto-gemenskapens hem. Bekanta dig med campuset virtuellt på adressen virtualtour.aalto.fi.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad: