Uutiset

Space 21 – projektitilaa kokeiluille

Space 21, koko Aalto-yhteisön käyttöön tarkoitettu projektitila tarjoaa tilaa projekteille, ideoille ja kokeiluille osoitteessa Vuorimiehentie 2 A. Space 21 ruokkii uutta ajattelua ja luovaa yhteistyöskentelyä yli tieteenalojen rajojen.
Viisi opiskelijaa rakentamassa installaatiota karkeassa projektitilass
Kuva: Henri Vogt

Space 21 on varattavien itsepalvelutilojen keskittymä, joka on koko Aalto-yliopiston yhteisön käytössä. Tiloja voi hyödyntää prototyyppien tai demojen rakentamiseen, projektien kokeilemiseen, näyttelyihin, tapahtumiin tai esityksiin. Kaiken ytimessä on kokeilullisuus sekä uusien ideoiden, tuoreiden lähestymistapojen ja innovatiivisten ratkaisujen toteuttaminen.

Kaikki Aalto-yhteisön jäsenet ovat tervetulleita. Space 21 tarjoaa paikan luovalle yhteistyöskentelylle sekä ideoiden ja tiedon jakamiselle. Parhaimmillaan se tuo yhteen ihmisiä eri aloilta, tasoilta ja tiedekunnista, jotka tekevät yhdessä ja rinnakkain, ja oppivat toisiltaan.

Tilaa toteuttaa ideoita

Space 21 edustaa konkreettisella tavalla radikaalia luovuutta, ja on sitä kautta kiinteästi osa myös Aalto-yliopiston strategiaa. Tarjoamalla vapaita projektitiloja kaikille yhteisönsä jäsenille yliopisto tukee kokeilullisen kulttuurin kehittymistä ja raivaa tilaa radikaalisti uudenlaiselle ajattelulle sekä tekemiselle.

Tällä hetkellä Space 21 on pilottikäyttäjien käytössä, ja se avaa ovensa virallisesti kevään 2022 aikana. Noudatamme viranomaisten suosituksia ja rajoituksia varmistaaksemme tilankäyttäjien turvallisuuden.

Space 21 avaa ovensa ja toiminta pyörähtää täyteen vauhtiinsa rajoitusten ja suositusten poistuttua. Toivotamme silloin kaikki tervetulleeksi tutustumaan tiloihin paikan päälle, tervehtimään tiimiä ja nauttimaan kupin kahvia.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja
Jason Selvarajan
[email protected]

Tutustu Space 21 -konseptiin paremminSeuraa @aaltospace21 Instagram-tiliäTäältä löydät listan usein kysytyistä kysymyksistä

Space 21

Space 21 tarjoaa vapaata projekti- ja studiotilaa yhteistyöskentelylle, kokeiluille sekä rohkealle ja uudelle ajattelulle.

Lue lisää
Space 21 logo on top of a rendered image

Radikaali luovuus

Maailman muuttamiseen ei ole valmista kaavaa. On uskallettava rohkeasti luoda uutta pelkäämättä epäonnistumista.

Lue lisää
Distorted reflection of two people outside at Otaniemi campus

Myös nämä voisivat kiinnostaa

Space 21 on virallisesti auki – tule tutkimaan ja tutustumaan

Radikaalin luovuuden tiimi järjestää kerran kuukaudessa avointen ovien aamukahvitapahtumia Space 21:ssa, radikaalin luovuuden olohuoneessa.

Space 21 logo taped on the glass door with the place itself visible through it.

Space 21 -koordinaattori Jason Selvarajan rohkaisee kaikkia kokeiluihin

Tutustu Jason Selvarajaniin, Aallon uuden projektitilan Space 21:n koordinaattoriin.

Photo of Jason Selvarajan, Space 21 coordinator.

U-teoria – Miten johdetaan tulevaisuudesta käsin samalla kun tulevaisuus syntyy?

Luovat ihmiset, kuten taiteilijat ja tieteilijät, keksivät ja luovat uutta astumalla näkyvästä maailmasta näkymättömään mielikuvituksen maailmaan ja sieltä takaisin näkyvään. Tätä luovuuden edellyttämää herkkyyttä ja intuitiota voi oppia ja edesauttaa.

Maria Joutsenvirta

Radikaali luovuus edistää uudelleenajattelua

Älykkyys nähdään yleensä kykynä ajatella ja oppia. Mutta kun maailma muuttuu ennennäkemättömän nopeasti, tärkein taito voikin olla kyky ajatella toisin ja poisoppia vanhoista toimintamalleista.

Aalto innovations present at Flow Festival, photo by Samuli Pentti

Oppimista tulevaisuutta varten: systeemiset ratkaisut edellyttävät uudenlaisia tapoja oppia ja tehdä yhteistyötä

Kiinnostuneet aaltolaiset pääsevät tänä keväänä kokeilemaan transformatiivisen oppimisen menetelmiä, jotka voivat käynnistää omaan maailmankuvaan vaikuttavia muutoksia sekä poistaa luovuutta rajoittavia esteitä.

Social Presencing Theater UN Cambodia
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

kuva break prosta eri laitteilla
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Break Pro -taukoliikuntaohjelmisto lisää liikettä arkeen – valikoimassa nyt uusia videoita!

Päivitetyssä versiossa paljon uusia toimintoja ja taukoliikuntavideoita.
Professor Riikka Puurunen, Professor Patrick Rinke and IT Application Owner Lara Ejtehadian holding sunflowers and diplomas
Palkinnot ja tunnustukset, Kampus, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Aallon avoimen tieteen palkintojuhla toi aaltolaisia yhteen keskustelemaan avoimesta tieteestä

Viime viikolla kokoonnuimme A Gridiin juhlimaan Aallon avoimen tieteen palkinnon 2023 saajia ja keskustelemaan avoimesta tieteestä aaltolaisten kanssa.
Three female students studying
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Hae siemenrahoitusta Aallon, KU Leuvenin ja Helsingin yliopiston yhteisille tutkimusprojekteille

Aalto-yliopisto, KU Leuven (Belgia) ja Helsingin yliopisto avaavat tutkimusyhteistyön käynnistämistä tukevan siemenrahoitushaun. Rahoitushaku on käynnissä 10. syyskuuta 2024 asti.
Lahjoitus Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspisteeseen
Kampus Julkaistu:

Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspiste nyt A Blocissa

Boksi sijaitsee kauppakeskus A Blocin 1. kerroksessa R-kioskia vastapäätä ja on käytettävissä keskuksen aukioloaikojen mukaisesti.