Uutiset

Space 21 on virallisesti auki – tule tutkimaan ja tutustumaan

Kuukausittaiset avointen ovien aamukahvit toivottavat tervetulleeksi radikaalin luovuuden olohuoneeseen sekä osaksi uteliasta ja luovaa yhteisöä.
Space 21 logo taped on the glass door with the place itself visible through it.
Space 21 on nyt virallisesti auki ja toivottaa kaikki Aalto-yhteisön jäsenet tervetulleeksi. Kuva: Mikko Raskinen

Space 21:n tupaantuliaiset järjestettiin maaliskuussa, ja tila on valmis käyttöön. Avajaistapahtuma oli läpileikkaus siitä, mitä Space 21 parhaimmillaan on, ja toi esille paikan sellaisena kuin sen kuuluukin olla. Ihmiset eri puolilta Aaltoa, eri kouluista ja yksiköistä, uppoutuivat keskusteluihin keskenään ja pääsivät tutkimaan tilan tarjoamia mahdollisuuksia ja palveluita.

Kun takana on yli kaksi vuotta erikoista elämää pandemian varjossa, monet kaipaavat aitoa yhteyttä kanssaihmisiin sekä kokemusta yhteisöllisyydestä. Space 21 voi tarjota molempia, monien muiden asioiden ohella. Se on yhteisöllinen kohtaamispaikka uteliaille ihmisille, jotka ovat innokkaita kokeilemaan sekä saamaan aikaan jotakin uutta ja ikiomaa.

Tuoreen kahvin tuoksu leijailee pitkin käytäviä lähes kellon ympäri, ja oleskelutila täyttyy vilkkaasta juttelusta. Olisi helppoa viettää täysi työpäivä – tai useampikin – tutustuen projekteihin, jotka ovat jo vallanneet tilat. Paikkansa ovat löytäneet muun muassa audiovisuaalinen näyttely, korjaustyöpaja sekä kokeellinen valokuvausprojekti – sekä lukuisat muut.

Tilan taustalla toimiva työryhmä ei voisi olla onnellisempi nähdessään tilojen heräävän henkiin ja vaalivan kaikennäköisiä ja -kokoisia projekteja, sekä päästessään todistamaan lämminhenkisen yhteisön muodostumista.

Kun Space 21 on laskeutunut kampukselle ja enin pöly on laskeutunut, olemme valmiita toivottamaan koko Aalto-yhteisön tervetulleeksi. Mikäli haluat tutustua paremmin paikkoihin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin, tai olet kiinnostunut kuulemaan lisää Space 21:sta tai Radikaalista luovuudesta ylipäänsä, meillä on hyviä uutisia!

Radikaalin luovuuden tiimi järjestää kuukausittaiset avointen ovien aamukahvit Space 21:ssa joka kuukauden neljäs torstai klo 9–11.

Avoimet ovet tarjoavat mainion mahdollisuuden nähdä kuuluisan kahvikoneen tositoimissa ja maistaa kampuksen parasta kahvia, nauttia kevyen aamupalan kahvin kylkiäisenä sekä kysyä lisää tiloista, mahdollisuuksista tai mistä tahansa radikaaliin luovuuteen liittyvästä.

Seuraava mahdollisuus osallistua avointen ovien aamukahveille on 25. toukokuuta klo 9–11 – poikkeuksellisesti keskiviikkona, sillä kyseisen viikon torstai on pyhäpäivä.

Lue lisää Space 21:sta

UKK

Seuraa meitä Instagramissa @aaltospace21

Lisätietoja sähköpostitse [email protected] (tai yksityisviestitse Instagramin kautta!)

Aiheeseen liittyvää

Viisi opiskelijaa rakentamassa installaatiota karkeassa projektitilass

Space 21 – projektitilaa kokeiluille

Space 21, koko Aalto-yhteisön käyttöön tarkoitettu projektitila, aloitti toimintansa keväällä 2022.

Uutiset
Photo of Jason Selvarajan, Space 21 coordinator.

Space 21 -koordinaattori Jason Selvarajan rohkaisee kaikkia kokeiluihin

Tutustu Jason Selvarajaniin, Aallon uuden projektitilan Space 21:n koordinaattoriin.

Uutiset
Space 21 logo on top of a rendered image

Space 21

Space 21 tarjoaa vapaata projekti- ja studiotilaa yhteistyöskentelylle, kokeiluille sekä rohkealle ja uudelle ajattelulle.

Radical creativity illustration: Anna Muchenikova

Radikaali luovuus

Rakennamme vahvan, luovan yhteisön tukemaan uutta ajattelua.

Strategiamme
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Professor Riikka Puurunen, Professor Patrick Rinke and IT Application Owner Lara Ejtehadian holding sunflowers and diplomas
Palkinnot ja tunnustukset, Kampus, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Aallon avoimen tieteen palkintojuhla toi aaltolaisia yhteen keskustelemaan avoimesta tieteestä

Viime viikolla kokoonnuimme A Gridiin juhlimaan Aallon avoimen tieteen palkinnon 2023 saajia ja keskustelemaan avoimesta tieteestä aaltolaisten kanssa.
Three female students studying
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Hae siemenrahoitusta Aallon, KU Leuvenin ja Helsingin yliopiston yhteisille tutkimusprojekteille

Aalto-yliopisto, KU Leuven (Belgia) ja Helsingin yliopisto avaavat tutkimusyhteistyön käynnistämistä tukevan siemenrahoitushaun. Rahoitushaku on käynnissä 10. syyskuuta 2024 asti.
Lahjoitus Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspisteeseen
Kampus Julkaistu:

Kierrätyskeskuksen Boksi-lahjoituspiste nyt A Blocissa

Boksi sijaitsee kauppakeskus A Blocin 1. kerroksessa R-kioskia vastapäätä ja on käytettävissä keskuksen aukioloaikojen mukaisesti.
White A! logo standing on the ground with A-bloc and Väre in the background.
Tutkimus ja taide, Yliopisto Julkaistu: