Uutiset

Space 21 on virallisesti auki – tule tutkimaan ja tutustumaan

Kuukausittaiset avointen ovien aamukahvit toivottavat tervetulleeksi radikaalin luovuuden olohuoneeseen sekä osaksi uteliasta ja luovaa yhteisöä.
Space 21 logo taped on the glass door with the place itself visible through it.
Space 21 on nyt virallisesti auki ja toivottaa kaikki Aalto-yhteisön jäsenet tervetulleeksi. Kuva: Mikko Raskinen

Space 21:n tupaantuliaiset järjestettiin maaliskuussa, ja tila on valmis käyttöön. Avajaistapahtuma oli läpileikkaus siitä, mitä Space 21 parhaimmillaan on, ja toi esille paikan sellaisena kuin sen kuuluukin olla. Ihmiset eri puolilta Aaltoa, eri kouluista ja yksiköistä, uppoutuivat keskusteluihin keskenään ja pääsivät tutkimaan tilan tarjoamia mahdollisuuksia ja palveluita.

Kun takana on yli kaksi vuotta erikoista elämää pandemian varjossa, monet kaipaavat aitoa yhteyttä kanssaihmisiin sekä kokemusta yhteisöllisyydestä. Space 21 voi tarjota molempia, monien muiden asioiden ohella. Se on yhteisöllinen kohtaamispaikka uteliaille ihmisille, jotka ovat innokkaita kokeilemaan sekä saamaan aikaan jotakin uutta ja ikiomaa.

Tuoreen kahvin tuoksu leijailee pitkin käytäviä lähes kellon ympäri, ja oleskelutila täyttyy vilkkaasta juttelusta. Olisi helppoa viettää täysi työpäivä – tai useampikin – tutustuen projekteihin, jotka ovat jo vallanneet tilat. Paikkansa ovat löytäneet muun muassa audiovisuaalinen näyttely, korjaustyöpaja sekä kokeellinen valokuvausprojekti – sekä lukuisat muut.

Tilan taustalla toimiva työryhmä ei voisi olla onnellisempi nähdessään tilojen heräävän henkiin ja vaalivan kaikennäköisiä ja -kokoisia projekteja, sekä päästessään todistamaan lämminhenkisen yhteisön muodostumista.

Kun Space 21 on laskeutunut kampukselle ja enin pöly on laskeutunut, olemme valmiita toivottamaan koko Aalto-yhteisön tervetulleeksi. Mikäli haluat tutustua paremmin paikkoihin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin, tai olet kiinnostunut kuulemaan lisää Space 21:sta tai Radikaalista luovuudesta ylipäänsä, meillä on hyviä uutisia!

Radikaalin luovuuden tiimi järjestää kuukausittaiset avointen ovien aamukahvit Space 21:ssa joka kuukauden neljäs torstai klo 9–11.

Avoimet ovet tarjoavat mainion mahdollisuuden nähdä kuuluisan kahvikoneen tositoimissa ja maistaa kampuksen parasta kahvia, nauttia kevyen aamupalan kahvin kylkiäisenä sekä kysyä lisää tiloista, mahdollisuuksista tai mistä tahansa radikaaliin luovuuteen liittyvästä.

Seuraava mahdollisuus osallistua avointen ovien aamukahveille on 25. toukokuuta klo 9–11 – poikkeuksellisesti keskiviikkona, sillä kyseisen viikon torstai on pyhäpäivä.

Lue lisää Space 21:sta

UKK

Seuraa meitä Instagramissa @aaltospace21

Lisätietoja sähköpostitse [email protected] (tai yksityisviestitse Instagramin kautta!)

Aiheeseen liittyvää

Viisi opiskelijaa rakentamassa installaatiota karkeassa projektitilass

Space 21 – uutta projektitilaa kokeiluille

Space 21, koko Aalto-yhteisön käyttöön tarkoitettu uusi projektitila, avaa ovensa kevään 2022 aikana.

Uutiset
Photo of Jason Selvarajan, Space 21 coordinator.

Space 21 -koordinaattori Jason Selvarajan rohkaisee kaikkia kokeiluihin

Tutustu Jason Selvarajaniin, Aallon uuden projektitilan Space 21:n koordinaattoriin.

Uutiset
Still of textile innovation animation with Space 21 logo on top.

Space 21

Space 21 tarjoaa vapaata projekti- ja studiotilaa yhteistyöskentelylle, kokeiluille sekä rohkealle ja uudelle ajattelulle.

Radical creativity illustration: Anna Muchenikova

Radikaali luovuus

Rakennamme vahvan, luovan yhteisön tukemaan uutta ajattelua.

Strategiamme
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Anni Kaaria
Kampus Julkaistu:

Rakennusten aukioloajat vuodenvaihteessa 2022

Otaniemen kampuksen rakennusten sekä Aalto-yliopisto Töölön aukioloajoissa on muutoksia vuodenvaihteessa joulu-tammikuussa.
White coffee cup with Space 21 logo, space's common room on the background.
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Tervetuloa aamukahville Space 21:een keväällä 2023

Kahvia, aamupalaa ja hyvää seuraa radikaalin luovuuden olohuoneessa – kaikki Aaltolaiset ovat tervetulleita Space 21:en avointen ovien aamukahveille. Kevään 2023 aikataulu nyt julki!
Aalto logo on the snow
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Varautuminen kiertäviin sähkökatkoihin Otaniemen kampuksella

Mahdollisista katkoista pyritään viestimään etukäteen.
Aalto campus members and students
Kampus Julkaistu:

Kampusjäsenyys on pääsylippu Aalto-yliopiston kampukselle

Jäsenyyden kautta pääsee osaksi ainutlaatuista Aalto-yliopiston ekosysteemiä, joka yhdistää yritykset ja yliopiston saumattomasti yhteen.