Kauppakorkeakoulun maisteriohjelma Financial Timesin rankingissa sijalla 46
Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu säilytti asemansa Financial Times -lehden 10.9.2018 julkistamassa ”FT Masters in Management 2018” -rankingissa. Sijoitus oli nyt 46., kun se oli vuosi sitten 45. ja vuonna 2016: 51. Vuosittain julkaistava ranking mittaa muun muassa valmistuneiden työllistymistä, palkkakehitystä ja maisteriohjelmien kansainvälisyyttä.
Financial Timesin rankingissa asetettiin järjestykseen maailman 100 parasta johtamisen maisteriohjelmaa. Ranking perustuu sekä kauppakorkeakouluista valmistuneiden antamiin tietoihin ja arvioihin että koulujen tuottamaan tilastoaineistoon. Rankingiin vastaavat kolme vuotta aikaisemmin valmistuneet maisterit.
Financial Times -rankingin paras Masters in Management -ohjelma oli sveitsiläisen University of St Gallenin johtamisen maisteriohjelma. Sama ohjelma oli kärjessä myös vuonna 2017.
Kansainvälinen 30 kauppakorkeakoulun yhteinen CEMS Masters in International Management -ohjelma sijoittui rankingissa tänäkin vuonna sijalle 9. Suomessa CEMS-ohjelman voi suorittaa vain Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa.
Lisätietoja:
Ingmar Björkman, dekaani
Aalto-yliopisto, Kauppakorkeakoulu
040 704 0291
[email protected]
Timo Saarinen, varadekaani, opetus ja oppiminen
Aalto-yliopisto, Kauppakorkeakoulu
050 584 9272
[email protected]
http://rankings.ft.com/businessschoolrankings/masters-in-management-2018
Lue lisää uutisia

Tutustu professoreihimme: Ville Alopaeus
Ville Alopaeus on toiminut kemian tekniikan professorina Aalto-yliopistossa vuodesta 2008. Erotusoperaatioita ja prosessien mallitusta tutkiva Alopaeus pyrkii edistämään siirtymää kohti uusiutuvaa energia- ja materiaaliympäristöä.Aikamatkalla 70-luvulle voi tavata virtuaali-Kekkosen – 3D-virtualisoinnin pioneerit tuovat kulttuuriaarteet esiin uudella tapaa
Tamminiemen retrojoulunavauksessa voi myös luoda joulutunnelmaa legendaarisen presidentin työhuoneeseen.
Poissaolot töistä on suurin syy siihen, että naisia on toimitusjohtajina miehiä vähemmän
Naiset ovat aliedustettuina toimitusjohtajan tehtävissä, koska he viettävät enemmän aikaa työmarkkinoiden ulkopuolella niinä vuosina, joina heidän uransa on nousussa. Naiset myös hakeutuvat miehiä vähemmän myynnin ja tuotannon tehtäviin, joista toimitusjohtajia tyypillisesti rekrytoidaan.