Dialogic II - kansainvälisen taidevaihdon näyttely

"Dialogic I & II” -näyttelyt ovat taidevaihtohanke Aalto-yliopiston ja yhdysvaltalaisen Georgia Southern Universityn välillä. Yhteistyön tavoitteena on luoda uusia yhteistyömalleja ja kulttuurivaihtoa yliopistojen välillä sekä edistää Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun ja sen opiskelijoiden kansainvälistä näkyvyyttä.
Nyt Aalto-yliopistossa avautuvassa “Dialogic II” -näyttelyssä nähdään töitä GSU:n opiskelijoilta: Nicole Bovasso, Meredith Conger, Cyndy Epps, Kyle Hooten, Nikolaus James, Jessamy McManus, Usman Oladeinde, Courtney Ryan ja Makaili Taylor.
“Näyttelyprojekti on ollut alusta loppuun täysin opiskelijavetoinen eli olemme tehneet kaiken itse aina projektin mahdollistavien yhteyksien luomisesta projektin suunnitteluun ja toteuttamiseen”, kertoo maisteriopiskelija Eija Ranta.
Yhteistyö käynnistyi GSU:n apulaisprofessori Derek Larsonin aloitteesta. Hän vieraili Suomessa viime vuonna Teemu Räsäsen johtaman Arteles Creative Centerin taiteilijaresidenssissä.
Yhteistyön ensimmäinen osa, "Dialogic I" -näyttely, nähtiin GSU:n Center for Art & Theatre’s University Galleryssä tammi-helmikuussa. Esillä oli Aalto-yliopiston taiteen maisteriopiskelijiden Teemu Räsäsen, Eija Rannan ja Jaakko Leeven töitä. He opiskelevat Visual Culture and Contemporary Art (ViCCA) -maisteriohjelmassa.
Tervetuloa näyttelyn avajaisiin tiistaina 13.3. klo 17–19!
Aika: 14.3.–2.4., 2018, ma–to 7.30–19, pe 7.30–18
Paikka: Galleria Atski, Hämeentie 135 C, 8. krs, Helsinki
Lisätietoja:
Taiteen maisteriopiskelija Eija Ranta, Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu,
p. 044 9897 132, [email protected]
Lue lisää uutisia

Sähköautojen lataamisen hinnat muuttuvat Otaniemen kampuksella ja Aalto Töölössä
Sähköautojen lataamisen hinnoittelua kampuksella tarkistetaan 14.7.2022 alkaen. Sähköenergian hinnan yleinen nousu vaikuttaa myös lataushintoihin.
Muistisairaiden asumisen tueksi tarvitaan joustoa ja yhteisöllisyyttä
Millaisia ovat muistisairaiden tulevaisuuden asumisratkaisut, ja millaisia niiden tulisi olla?
Jarkko Koskinen: Mihin geoinformatiikkaa tarvitaan
Paikkatietoala on juuri nyt valtavan kehityksen keskiössä ja alan työnäkymät ovat valtavat, kertoo Insinööritieteiden korkeakoulun Vuoden alumni, Jarkko Koskinen.