Uutiset

Avoimen yliopiston kesäkurssit julkaistu!

Löydät nyt kurssivalikostamme kesäkauden kurssit, joiden ilmoittautuminen alkaa huhtikuussa tai kesäkuussa. Siirrymme kesällä käyttämään uutta ilmoittautumispalvelua eli kesän kursseille ilmoittaudutaan Aimon sijaan Sisussa.
Opiskelijoita kesällä Kandidaattikeskuksen edessä puistossa
Kuva: Aalto-yliopisto / Mikko Raskinen

Avoimen yliopiston kesän kurssitarjonta on nyt pääosin julkaistu. Alkukesän kurssien ilmoittautuminen alkaa joko 4.4. tai 12.4. Loppukesän kurssien ilmoittautuminen alkaa 6.6.

Kesästä alkaen avoimen opetukseen ilmoittaudutaan Sisussa

Kesästä 2023 alkaen avoimen yliopiston kurssien ilmoittautuminen tehdään Sisussa. Ilmoittautumisen alkaessa löydät tuttuun tapaan ilmoittautumislinkin kurssikuvauksesta. Pääset maksamaan kurssimaksun ja ilmoittautumaan kurssille linkin kautta.

Huom! Jos olet ilmoittautumassa kurssille, joka alkaa ennen toukokuuta 2023, ilmoittaudu kuten aiemminkin Aimossa.

Tutkinto-opiskelijat ja kesäopetus

Aallon läsnäoleville tutkinto-opiskelijoille tarjotaan maksuttomia paikkoja muutamille avoimen yliopiston järjestämille kursseille kesäkaudella (touko-elokuu). Maksuttomia paikkoja on rajattu määrä. Paikkamäärät näkyvät Sisussa ja maksuttomille paikoille ilmoittaudutaan Sisussa samaan tapaan kuin muillekin kursseille.

Jos kurssilla ei ole ilmaisia paikkoja tutkinto-opiskelijoille, kurssille voi ilmoittautua Avoimen yliopiston opiskelijana maksamalla kurssimaksun.

Tutustu kurssivalikoimaan
Lue tarkemmat ilmoittautumisohjeet
Kesäopetus tutkinto-opiskelijoille

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Skanskan kehitysjohtaja Jan Elfving esiintyy Rakennustekniikan päivässä 2024
Yhteistyö Julkaistu:

Rakennustekniikka kutsuu yrityksiä mukaan tulevaisuuden kehitystyöhön

Jo keväiseksi perinteeksi muodostunut rakennustekniikan laitoksen järjestämä sidosryhmätapahtuma Rakennustekniikan päivä pidettiin 25.4.2024 Dipolissa Otaniemessä.
Aalto-wide sustainability minor logo
Opinnot Julkaistu:

Uusi monialainen sivuaine Luonnonvarojen kestävä käyttö käynnistyy Aallossa

Aalto tarjoaa uuden monitieteisen sivuaineen, Luonnonvarojen kestävä käyttö, joka on nyt valmis lisättäväksi opintosuunnitelmaasi!
Nainen lukemassa tabletilla
Opinnot Julkaistu:

Aalto EE julkaisee Alex-oppimisalustan: Uusi alusta muuttaa elämänlaajuista oppimista

Aalto University Executive Education (Aalto EE) lanseeraa kesäkuussa ensimmäisen version Alex-oppimisalustasta, joka on suunniteltu elämänlaajuiseen oppimiseen ja jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Alex tarjoaa yksilöllisiä oppimispolkuja, pieniä osaamiskokonaisuuksia ja ammatillisen kehittymisen ohjelmia, jotka sovittavat taidot yhteen alan tarpeiden kanssa. Alusta, joka kehittyy jatkuvasti uusilla ominaisuuksilla, kuten mobiilisovelluksella ja tekoälyn integroinnilla, asettaa uuden standardin ammatilliselle kehittymiselle Suomessa.
Yhdeksän suurta jäälohkaretta muodostivat taideinstallaation Kansalaistorilla Helsingissä 2021
Yhteistyö, Tutkimus ja taide, Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Aalto ARTS -kesäkoulu tutkii veden merkitystä taiteen linssien läpi

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun kesäkoulun teema on tänä vuonna vesi, jonka merkitystä käsitellään monialaisesti taiteen, elokuvan ja digitaalisuuden näkökulmista.