Uutiset

Akkreditoinnit takaavat laadun ja luovat yhteyksiä kauppatieteissä

Mikkelin kampuksen International Business -kandidaattiohjelmassa rakennetaan kumppanuuksia AACSB-laatuleiman ansiosta.

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Mikkelin kampuksen International Business -kandidaattiohjelmassa rakennetaan kumppanuuksia AACSB-laatuleiman ansiosta.

AACSB on maailmanlaajuisesti arvostetuin kauppatiedettä edustaville yliopistoille myönnetty laatuleima, joka todistaa nykyisille ja potentiaalisille opiskelijoille, työntekijöille, yhteistyökumppaneille, yrityksille ja lahjoittajille, että Aalto-yliopisto ja sen tarjoamat palvelut ovat maailmanluokan tasoa. Kauppakorkeakoululle AACSB-akkreditointi myönnettiin vuonna 2007 ensimmäisenä Pohjoismaissa.

‒ International Business -kandidaattiohjelma tekee yhteistyötä monien muiden AACSB-akkreditoitujen yliopistojen kanssa. Ohjelma on aidosti kansainvälinen, sillä monet luennoitsijat samoin kuin kampuksella vierailevat 70-80 vaihto-opiskelijaa tulevat akkreditoiduista partneriyliopistoista, Manager of Academic Operations Mari Syväoja International Business -kandidaattiohjelmasta kertoo. 

Syksyllä 2015 Newcastle Business School -yliopistossa Iso-Britanniassa päätyönään opettava tohtori Russell Warhurst luennoi Mikkelissä kansainvälisen henkilöstöjohtamisen kurssin (International HRM). Warhurstin mukaan opettaminen Aalto-yliopiston Mikkelin yksikön vierailevana luennoitsijana oli erittäin arvokas kokemus, sillä Aalto on yksi maailman parhaimmista yliopistoista ja hän arvostaa kanssakäymistä Aallon lahjakkaiden, kansainvälisten opiskelijoiden kanssa.

Warhurst toimii myös ohjaajana opiskelijoille, jotka kandidaattitutkielmissaan käsittelevät kansainvälistä henkilöstöjohtamista. Warhurst arvostaa sitä, että opettaessaan Aalto-yliopiston Mikkelin kampuksella hänellä on ollut mahdollisuus tutustua erilaiseen tapaan järjestää yliopisto-opetusta kolmen viikon intensiivijaksoissa, tutustua uusiin kulttuureihin ja niiden eroavaisuuksiin sekä osallistua uraa-uurtaviin opiskelijaprojekteihin.

Aalto-yliopiston Mikkelin kampuksella suoritettavan kandidaattiohjelman pääaineena on International Business, opiskelu tapahtuu kokonaan englanniksi ja opetuksesta vastaa noin 70 kansainvälistä ja kotimaista vierailevaa luennoitsijaa, jotka tulevat eri puolilta maailmaa opettamaan Mikkeliin.

Opetuksessa painotetaan liiketoimintaosaamisen lisäksi työelämässä välttämättömiä tiedon analysointi-, ryhmätyö- ja viestintävalmiuksia.

Vuonna 2016 Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Mikkelin yksikköön otetaan vähintään 80 uutta opiskelijaa. Hakuaika ohjelmaan on 8.-27.1.2016.

Lisätietoja:

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Aalto-yliopisto Juniorin opiskelijaohjaaja
Opinnot Julkaistu:

Innostavat opiskelijat ohjaavat oman alansa asiantuntijoina Aalto-yliopisto Juniorin työpajoja

Junior tarjoaa lapsille ja nuorille kurkistuksia Aalto-yliopiston tarjontaan. Lue lisää toiminnasta – ja siitä, miten voit lahjoittamalla tukea tulevaisuuden tekijöiden hyväksi tehtävää työtä.
Alma Median projektitiimi, Aalto BIZ
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Vastuullisuus on tärkeä osa asumisen digitaalisia palveluita

Opiskelijat tekivät Alma Medialle yritysprojektin, jossa he kartoittivat asumisen digitaalisia palveluita kestävän kehityksen näkökulmasta.
Football field / Jalkapallokenttä. Kuva: Aleksi Poutanen
Opinnot Julkaistu:

Jalkapalloilija Tim Väyrynen ja koripalloilija Helmi Tulonen kuuluvat Aalto-yliopiston URHEA-opiskelijoihin

”Aalto-yliopisto on Urhean periaatteiden mukaisesti tukenut meitä ammattiurheilun ja opiskelujen yhteensovittamisessa.”
Mira Hänninen
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Alumni Mira Hänninen: On inspiroivaa, että omalla työllä on positiivinen vaikutus yhteiskuntaan

Nykyisin Nesteellä työskentelevä alumnimme Mira Hänninen hakeutui Kauppakorkeakouluun yritysjuridiikan maisteriohjelmaan, sillä hän halusi enemmän käytännönläheistä yritysnäkökulmaa oikeustieteen opintoihinsa. ”Palkitsevinta opinnoissa oli juuri se, ettemme opiskelleet vain sääntelyn sisältöä vaan mietimme, millainen käytännön vaikutus sillä on yritysten liiketoimintaan ja päätöksentekoon.”