Toimipisteet

Kide

Kide (ent. Otakaari 2B) on tutkimukseen keskittyvä rakennus, jossa on tiloja erityisesti Perustieteiden korkeakoululle ja Sähkötekniikan korkeakoululle. Rakennushanke aloitettiin vuoden 2022 helmikuussa. Kide-rakennuksen odotetaan valmistuvan syksyllä 2023. Aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin.
OTK2 havainnekuva

Tietoa rakennuksesta

Rakennus tarjoaa noin 5700 m2 monipuolisia tiloja, kuten opetustiloja, tutkimuslaboratorioita ja toimistotiloja, jotka on suunniteltu tukemaan sekä opetusta että tutkimusta. Rakennus on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta korkeakoulujen laitosten toimintaan, mikä mahdollistaa niiden mukautumisen erilaisiin tarpeisiin ja tuleviin muutoksiin. 

SARC Architects suunnitteli rakennuksen, ja pääsuunnittelijana toimi Max Hartman. Rakennus tulkitsee modernilla tavallaan perinteistä punatiilijulkisivua Otaniemen alueella. Rakennuksessa hyödynnetään myös erilaisia metallipintoja täydentävinä materiaaleina.

Rakennuksessa sijaitsevat:

Kampuskartat, osoitteet ja aukioloajat Otaniemen kampuksella
School of business students sitting in front of the campus and laughing

Kampus

Aalto-yliopiston kampus Otaniemessä on yliopiston innovatiivisen yhteisön koti. Tutustu kampukseen virtuaalikierroksella osoitteessa virtualtour.aalto.fi.

Students with bicycles in Otaniemi

Aalto-yliopistokiinteistöt - ACRE

Aalto-yliopistokiinteistöt (ACRE) ylläpitää, kehittää ja vuokraa Aalto-yliopiston tiloja Otaniemessä ja Töölössä. Luomme uusia konsepteja ja yhteiskäyttöisiä tiloja myös yliopiston ulkopuolisille tahoille muodostaen Otaniemestä ainutlaatuisen yhteistyökeskittymän ja maailman innostavimman kampuksen.

Kampus
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu