Palvelut

Mobiilitulostus

Aalto-yliopiston henkilökunta ja opiskelijat, joilla on voimassa oleva Aalto-sähköpostitunnus, voivat tulostaa myös mobiilisti. He voivat lähettää tiedostoja tulostettavaksi esimerkiksi omalta puhelimelta tai tietokoneelta. Tulosteen voi hakea PrintingPoint- tai Secureprint-laitteelta normaaliin tapaan.

Yksityiskohtaiset ohjeet mobiilitulostamiseen

1. Kirjaudu laitteellasi Aalto-yliopiston sähköpostiin ja valitse New Email.

2. Liitä tulostettava(t) asiakirja(t) sähköpostiviestin liitteeksi (hyväksytyt tiedostomuodot: .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .jpg, .txt, .ppt tai .pptx.) tai suoraan sähköpostin viestikenttään (valitse tällöin HTML tai Rich text formaatti). Tulostettavien asiakirjojen maksimikoko on 50 MB. Mikäli liitteitä on useampia, nämä käsitellään erillisinä tulostustöinä.

Mobile printing

3. Viestikenttään ei tarvitse kirjoittaa mitään, sillä mahdollinen sähköpostin viesti käsitellään myös erillisenä tulostustyönä.

4. Lähetä sähköpostiviesti liitteineen osoitteeseen [email protected], viestin otsikko on vapaavalintainen.

5. Näet mobiililaitteeltasi lähetetyt tulostustyöt tavallisessa turvatulostusjonossasi. Tunnistaudu tulostuskortillasi (HSL, Frank/Lyyra, Unigrafian tulostuskortti) korttitunnistus-laitteella ja vapauta haluamasi työ(t).

Huomioithan, että tulostettava työ säilyy PrintingPoint- tai Secureprint-laitteen tulostusjonossa 8 tuntia. Jos tiedostoa ei ole tulostettu, se poistetaan tulostusjonosta 8 tunnin kuluttua.

Liittyviä ohjeita

Tulostaminen Aalto-yliopistossa

Tulostaminen Aalto-yliopistossa onnistuu henkilökohtaisen tulostuskortin avulla.

Tätä palvelua tarjoaa:

IT-palvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: