Palvelut

Kurssipalautetyökalu MyCourses -liitännäisenä

Tämä sivu auttaa sinua kirjautumaan kurssipalautetyökaluun. Lisäksi tällä sivulla kerrotaan tärkeää taustatietoa kurssipalautetyökalun ja MyCoursesin yhteydestä. Sivu on osa kurssipalautetyökalun ohjeiden kokonaisuutta.
Course feedback illustration, a house

Kurssipalaute löytyy MyCoursesista. Kirjaudut siis omilla Aalto-tunnuksillasi MyCourses-oppimisympäristöön. 

MyCoursesin yläpalkista ja kurssin työtilasta kurssipalautetyökaluun

Kurssipalaute-painike MyCoursesin yläpalkissa vie näkymään, johon on koottu kaikki Kurssipalautetyökalun toiminnot. Näkymässä on neljä välilehteä:

  1. ”Kurssipalautteet”-välilehdellä on listaus kaikista kurssitoteutuksistasi ja palautekyselyistä. Tältä sivulta näet myös ajankohtaiset palautekyselyihin liittyvät tehtävät visualisoituna. Tarkemmat ohjeet aiheesta löydät täältä: Kyselyn tilat
  2. ”Koontiraportti”-välilehdellä voit katsella raportteja palautekyselyistä.
  3. ”Toteutukset, joilta ei kerätä palautetta” -välilehdellä on listattu mahdolliset poikkeukset eli kurssitoteutuksesi, joilla ei kerätä palautetta Kurssipalautetyökalulla. Estoja hallinnoi pääkäyttäjä.
  4. ”Kysymyskirjasto”-välilehdellä voit katsoa yhteisen kysymyskirjaston kysymyksiä sekä hallinnoida omaa kysymyskirjastoasi. Voit lukea lisää kysymyskirjastosta ja sen toiminnoista täällä: Kysymyskirjasto

Kurssitoteutuksen MyCourses-työtilassa näet mustan Kurssipalaute -painikkeen oikeassa reunassa Kurssiesite-painikkeen vieressä. Kyseisestä painikkeesta pääset toteutuskohtaiseen palautekyselynäkymään. Toteutuskohtaisesta näkymästä pääset kurssipalautetyökalun navigointipolkua pitkin kurssipalautetyökalun Omat kurssipalautteet -näkymään.

Näet ne toteutukset, joille sinut on merkitty opettajaksi tai vastuuopettajaksi Sisussa. Jos olet osana opettajatiimiä, kaikille opettajille näkyvät samat tiedot.

Course feedback links in MyCourses
Kurssipalaute MyCoursesissa, ruutukaappaus

Kurssipalautetyökalun ja MyCoursesin välinen yhteys

Kurssipalautetyökalu on MyCoursesin liitännäinen, jolla on toisaalta yhteisiä toimintoja MyCoursesin kanssa ja toisaalta erillisiä ominaisuuksia. 

 

Kurssipalautetyökalun ohjeiden pääsivu

Aalto-yliopistossa kerätään kurssipalautetta lähes kaikilta kursseilta. Näiltä sivuilta löydät opettajan ohjeita kurssipalautetyökalun käyttöön.

Course feedback support illustration

Kurssipalautetyökalun ajastukset ja viestit

Tämä sivu on osa kurssipalautetyökalun ohjeiden kokonaisuutta. Tältä sivulta näet automatisoitujen toimintojen ajastukset eli milloin mitäkin tapahtuu ja mitä viestejä käyttäjät saavat.

Course feedback illustration, a gear

Omat kurssipalautteet -näkymä

Tällä sivulla on tietoa kyselytyypeistä ja kyselyiden tiloista. Sivu on osa kurssipalautetyökalun opettajan ohjeiden kokonaisuutta.

Course feedback illustration, a folder

Kyselyn muokkaus kurssipalautetyökalussa

Tällä sivulla on kurssipalautekyselyiden muokkaamiseen liittyvää tietoa. Voit esimerkiksi tarkastaa, mitkä ovat kyselyn perustiedot, mitä kysymystyyppejä kurssipalautetyökalusta löytyy ja miten kysymyskirjastoa käytetään. Tämä sivu on osa kurssipalautetyökalun ohjeiden kokonaisuutta.

Course feedback illustration, a pencil

Kurssipalautteen raportti, vastapalaute ja vastaajalista

Aiheet: kurssipalautetyökalun raporttinäkymä, raportin julkaiseminen vastanneille, palautteeseen vastaaminen, vastaajalistan lataaminen ja tietojen vienti MyCoursesin Arvioinnit -kohtaan sekä miten loppukyselyistä kertynyttä tietoa voidaan tarkastella myös muilla raporttityökaluilla. Sivu on osa kurssipalautetyökalun ohjeiden kokonaisuutta.

Course feedback illustration, a bubble

UKK ja käyttäjätuki

Täältä löydät apua kurssipalautetyökalun yleisimpiin ongelmiin, usein kysytyt kysymykset sekä käyttäjätuen yhteystiedot. Tämä sivu on osa kurssipalautetyökalun ohjeiden kokonaisuutta.

Course feedback icon_person
Tätä palvelua tarjoaa:

Oppimispalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: