Palvelut

IT-politiikkoja

IT-politiikat ja käytännöt, salassapitositoumus (salassapitosopimus, vaitiolosopimus, vaitiolositoumus, NDA, non disclosure agreement), tulostuspolitiikka, sähköpostinkäyttöpolitiikat yms. löytyvät tätä sivulta.

Tämä sivu poistuu tietoturvadokumentaation osalta pois käytöstä. Dokumenttejä on siirretty tietoturvahubin ja ISMS hubin alle

Tekstissä viitatut dokumentit löytyvät tekstikappaleiden jälkeen.

Aalto-yliopiston tietojärjestelmien käyttöpolitiikka

Aiemmin yliopiston hallinnassa tai vastuulla oleviin tietojärjestelmiin ja niiden käyttöön sovellettiin tietojärjestelmien käyttöpolitiikkaa ja sitä täsmentäväätoimintaohjetta Aalto-yliopiston tietojärjestelmien käyttöoikeuksien voimassaolosta.

ISMS:n myötä nämä eivät enää kuitenkaan ole voimassa vaan tietojärjestelmien sallittu käyttö on kuvattu velvoittavassa ohjeessa A8 ja voimassaoloon liittyvät asiat on kuvattu velvoittavassa ohjeessa A9.

Tietotekniikkarikkomusten seuraamuskäytäntö Aalto-yliopistossa

 

Tietotekniikkarikkomusten seuraamuskäytäntö on suositus, jonka mukaan harkitaan kunkin rikkomustapauksen seuraamuksia tapauskohtaisesti. Suositukseen liittyy henkilökuntaa, opiskelijoita ja muita koskien taulukot, jotka esimerkinomaisesti kertovat, minkälaisia seuraamuksia erityyppisistä rikkomuksista saattaa seurata.

Vastaavia palveluita

Tietoturva

Tietoturvan ohjeita,sääntöjä ja uutisia opiskelijoille, tutkimukselle, projekteille ja päivittäiseen työhön eri aihepiireistä kuten antivirus, etätyö, salaus ja turvallinen sähköposti.

Kuva puhelimesta kädessä. Kuvaaaja Aalto-yliopisto/ Aleksi Poutanen
Tätä palvelua tarjoaa:

IT-palvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu