Palvelut

IT-politiikkoja

Aalto-yliopiston tietojärjestelmien käyttöpolitiikka

Aalto-yliopiston tietojärjestelmien käyttöpolitiikka koskee kaikkia yliopistoyhteisön jäseniä ja sitä sovelletaan kaikkiin yliopiston hallinnassa tai muutoin yliopiston vastuulla oleviin tietojärjestelmiin ja niiden käyttöön. Käyttöpolitiikkaan liittyvä Toimintaohje Aalto-yliopiston tietojärjestelmien käyttöoikeuksien voimassaolosta täsmentää käyttöoikeuksien ja käyttäjätunnusten voimassaoloa.

Aalto-yliopiston tietojärjestelmien käyttöpolitiikka (pdf)

Toimintaohje Aalto-yliopiston tietojärjestelmien käyttöoikeuksien voimassaolosta (pdf)

Salasanaohje

Unohtuneen salasanan voi vaihtaa https://salasana.aalto.fi   -palvelussa tai asiakaspalvelupisteessä. Tunnistukseen käytetään poliisin myöntämää sirullista henkilökorttia tai pankkitunnuksia.

Ohjeessa kerrotaan kriteerit hyvälle salasanalle. Salasanaohjeessa kuvataan myös tavat, joilla esim. PAVEn tarjoamien, erillistä salasanaa edellyttävien palveluiden salasanoja on lupa välittää käyttäjille.

Salasanaohje

Tietotekniikkarikkomusten seuraamuskäytäntö Aalto-yliopistossa

Tietotekniikkarikkomusten seuraamuskäytäntö on suositus, jonka mukaan harkitaan kunkin rikkomustapauksen seuraamuksia tapauskohtaisesti. Suositukseen liittyy henkilökuntaa, opiskelijoita ja muita koskien taulukot, jotka esimerkinomaisesti kertovat, minkälaisia seuraamuksia erityyppisistä rikkomuksista saattaa seurata.

Tietotekniikkarikkomusten seuraamuskäytäntö Aalto-yliopistossa

Vastaavia palveluita

Tietoturvapolitiikat

Tietoturvaryhmä osallistuu joko omistajana tai asiantuntijana tietoturvaohjeiden ja -politiikkojen tuottamiseen ja kehittämiseen. Tietoturvapolitiikat tarkoittavat Aalto-yliopiston IT:tä ja tietoturvallisuutta koskevia sääntöjä, ohjeita ja muita vastaavia dokumentteja.

Tätä palvelua tarjoaa:

IT-palvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu