Ohjelmat

Teknistieteellinen kandidaattiohjelma

Yhteystiedot

Kandidaattiohjelman opiskelijapalvelut

Ohjelman opiskelijapalveluihin voit olla yhteydessä HOPS-asioissa ja opintojen ohjaukseen liittyvissä kysymyksissä. Ohjelman opiskelijapalvelut käsittelee opintoihin liittyviä hakemuksia (vaihto-opintosuunnitelma, hyväksiluku, lisäaikahaku), valmistelee pääaineen opetussuunnitelman, on mukana kehittämässä pääainetta, antaa opintojen ohjausta liittyen mm. viivästyneisiin opintoihin, opintojen saavutettavuuteen, muualla suoritettuihin opintoihin ja vastaa pääaineen vastuuprofessorin ja opintoasiainpäällikön alaisuudessa kaikista pääaineen opintohallinnollisista asioista.

Opiskelijapalvelupiste

Perustieteiden korkeakoulun opiskelijapalvelupiste palvelee yleisissä opintoasioissa. Sieltä voit noutaa tutkintotodistuksen, hakea allekirjoitettuja ja leimattuja otteita ja tulla kysymään opintoihin ja opintorekisteriin liittyvissä kysymyksissä. Perustieteiden korkeakoulun opiskelijapalvelupisteen lisäksi Starting Point Kandidaattikeskuksessa on avoinna ja palvelee muina aikoina.

Aalto-yliopiston yhteystiedot ja tukipalvelut

Aalto-yliopiston yhteystiedot

Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä.  Toimipaikkoja on myös Mikkelissä, Helsingin Töölössä ja Kirkkonummen Kylmälässä.

Yhteystiedot-osion kuvitus

Mistä saan ohjausta ja tukea?

Ohjausta ja tukea opintojen suunnitteluun, opiskeluhyvinvointiin ja urapohdintoihin Aallon opiskelijoille.

Student guide illustration, supporting your studies

Anna palautetta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: