Ohjelmat

Teknistieteellinen kandidaattiohjelma

Loading table of contents

Mallilukujärjestykset

Jokaiselle teknistieteellisen kandidaattiohjelman pääaineelle on laadittu opintojen suositeltu suoritusjärjestys. Mallisuoritusjärjestystä noudattamalla opintosi etenevät ilman esitietojen puuttumisesta johtuvia viivästyksiä, ja saat suoritettua kandidaatintutkinnon kolmessa lukuvuodessa päätoimisesti opiskellen. Lisäksi ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijoille laaditaan vuosittain mallilukujärjestykset. Opintojen mallisuoritusjärjestykset ja lukujärjestykset ovat alla pääaineittain.

Tarkista aina opetuksen sijainti ja ajankohta Sisusta tai kurssin MyCourses-sivulta.

Kursseille ilmoittaudutaan Sisussa opintosuunnitelman kautta. Yleensä kurssi-ilmoittautuminen aukeaa 28 päivää ennen periodin alkua. Katso tarkemmin kurssin tiedoista.

Lukuvuosi 2023-2024

Lukuvuosi 2022-2023

Lyhenteiden selityksiä

Opetustilojen merkinnät

Opetustilat näkyvät muodossa rakennuskoodi/opetustila: esimerkiksi R001/D = R001 on Kandidaattikeskus, Otakaari 1, ja sen luentosali D.

Otaniemen kampuskartta

Opetustapahtumien lyhenteitä

L01, L02, L1, L2... Luento
S Seminaari
H01, H02, H1, H2... Harjoitus
A01, A02, A1, ATK1... Tietokoneharjoitus, yleensä IT-luokassa
VK1, VK2 Välikoe
KT Kurssitentti. Ensimmäinen tentti kurssin jälkeen. Tähän tenttiin ei pidä ilmoittautua, jos on ilmoittautunut juuri päättyneelle kurssille. Poikkeuksena tietotekniikan isoimmat tentit.
ET Erillistentti kursseilla, jotka voi suorittaa pelkällä tentillä, osallistumatta esim. luentoihin tai harjoitusryhmiin tai palauttamatta tehtäviä.
T01, T02, T1, T2... Uusintatentti
T0 Kurssitentin kanssa samaan aikaan järjestettävä rinnakkaistentti. Se on tarkoitettu niille opiskelijoille, jotka ovat osallistuneet kurssin tai rinnakkaiskurssin aiempaan toteutukseen. Opiskelijan tulee ilmoittautua tähän tenttiin. Ennen ilmoittautumista opiskelijan on varmistettava kurssin kotisivuilta, mitä kurssin suorittamiseen vaaditaan ja onko mahdollista osallistua tähän tenttiin.

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: